Vai vēlaties kļūt bagāts? Miljardieris dalās ar vienkāršu padomu, kas jāievēro katru dienu

© unsplash.com

Amerikāņu televīzijas personība un miljardieris Marks Kubans, kas ir Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks un pazīstams arī ar savu dalību ABC realitātes šovā "Shark Tank" ("Biznesa haizivis") atklāja ceļu uz saviem finansiālajiem panākumiem un nosauc vienu svarīgu faktoru, lai kļūtu bagāts, raksta “postimees.ee”.

Tas ir mazs, bet svarīgs triks, kas jāiekļauj savos ikdienas ieradumos un jāveic katru dienu.

Vēstījums no 66 gadus vecā miljardiera ir īss un precīzs - iemācieties upurēties un ievērojiet stingru disciplīnu.

Kubans atzīst, ka nav universālas formulas, kā kļūt par vienu no pasaules bagātākajiem cilvēkiem, taču ir apstākļi, kas ļauj sākt ienākt naudai - miljardiera padoms ir vienkāršs un strups: “Taupiet. Ietaupi, cik vien vari!"

View this post on Instagram

A post shared by Shark Tank (@sharktankabc)

Viņš iesaka dzert krāna ūdeni degvielas uzpildes stacijas kafijas vietā, mājās gatavot vienkāršas maltītes, piemēram, makaronus, nevis doties uz ātrās ēdināšanas restorāniem, un izdarīt citas līdzīgas izvēles.

Viņš neslēpj, ka īpaši grūti ir ietaupīt, ja ir ģimene un bērni, taču viņš to uzskata par ārkārtīgi svarīgu: "Un, kad esat iekrājis naudu, sāciet darīt kaut ko tādu, kas jums patiešām padodas.”

Miljardieris apgalvo, ka gudri tēriņi ir pirmais bagātības zelta likums.

"Saprātīgi tēriņi ir pirmais solis uz bagātību," viņš saka.

Miljardieris brīdina arī tos, kuri domā, ka kļūt bagātam ir veiksmes jautājums un cer uz viegliem risinājumiem: "Tas nav nedēļu vai mēnešu jautājums - tas aizņem gadus un dažreiz visu mūžu. Es neteicu, ka šī ir ātra shēma, bet šī ir strādājoša metode, kā kļūt par bagātu cilvēku."

Dzīvesstils

Grieķu mērce, ko tradicionāli gatavo no jogurta, gurķa, ķiploka un piparmētras, ir lieliska kopā ar svaigiem dārzeņiem, maizi, čipsiem, krekeriem un citām uzkodām. Šī “BBC Good Food” recepte tiek slavēta kā "svaiga un vienkārša", un receptes autors Bārnijs Desmazērijs saka, ka to ir "lieliski pasniegt kopā ar grauzdētu pitas maizi vai lēni sutinātu jēra gaļu".