Visi zodiaka pārstāvji ir nedaudz bīstami. Katrā cilvēkā ir noteikts apjoms radošās un noteikts daudzums graujošās jeb destruktīvās enerģijas. Tas ietekmē gan cilvēku pašu, gan viņa lauku apkārt. Izprotot katra enerģiju, mēs varam paredzēt notikumus un to gaitu.

Uguns zīmju aizraušanās var būt nepastāvīga. Ūdens zīmju emocijas var būt intensīvas. Gaisa zīmju intelekts var būt ledus auksts. Un Zemes zīmju ambīcijas var būt skarbas vai nepielūdzamas.

Foto: Depositphotos

Katrs astroloģiskais personāžs spēj būt draudīgs, dzīvot pilnasinīgu un piedzīvojumu pilnu ikdienu un kļūt mežonīgs, ja viņus provocē. Bet šonedēļ konkrētiem zodiakiem būs jābūt īpaši uzmanīgiem tieši pārvietojoties uz ceļa.

Un bīstamību šim faktam var piesaistīt vienlīdz gan pārvietošanās, gan arī transportlīdzeklis, kurā brauc.

Turklāt neatkarīgi, vai tas ir privāts auto vai sabiedriskais transports, mīļotā cilvēka vadīts auto vai ziemā izvilkts velosipēds. Karma nesnauž, tāpēc esiet vērīgi un tiekat brīdināti!

Mežāzis

Foto: Depositphotos

Šī ir visambiciozākā zodiaka zīme. Tā pēc būtības pārvalda statusa un karjeras virzienu Visumā. Kas ir zodiaks, kurš pat nebaidās nodarīt pāri cilvēkiem, lai sasniegtu savus mērķus? Neuztverot lietas personīgi, kas nereti izrādās tieši kā viņu vājums, Mežāži ir tie, kas no vienas puses spēj uzņemties atbildību un ejot uz to mērķi ir lielākoties godīgi un taisnīgi.

Taču, ja pagadīsieties ceļā nevietā un nelaikā vai iztraucēsiet kādā nepiemērotā laikā, Mežāzis nevilcināsies izdarīt kaitējumu…

Tāpēc šonedēļ, esot uz ceļa, Mežāzis var nedot ceļu, var nelaist rindā, var steidzīgi un nepacietīgi izjust ikkatru, kā sava laika kavēkļus. Taču arī pats var būt izklaidīgs un nepamanīt. Nepaskatīties pa labi vai kreisi un pārsteidzīgi uztvert savu ceļu par galveno.

Tāpēc ambīcijas par savu prasmi vadīt auto vai pārvaldīt ceļu šonedēļ Mežāzim ir jāsamēro ar loģiku, ceļu satiksmes noteikumiem un veselo saprātu. Lai arī viņi ir centīgi un apņēmīgi, viņi var ļauties tuvredzīgi koncentrēties uz saviem mērķiem, kļūt spītīgi un nerimstoši.

Un lai gan Mežāža zodiakam ir mistiska un intuitīva puse, viņi var būt arī tradicionālisti un var būt konservatīvi, kas neļauj elastīgi izvēlēties arī šajās satiksmes situācijās pieņemt īstenību un rīkoties tai atbilstoši.

“Man vienalga”, “izdomā pats” vai “lai pats tiek galā” ir izplatītas mantras, ko jūs dzirdēsit šonedēļ no Mežāža zodiaka cilvēkiem.

Disciplīnas, atbildības un atjautības balss parādās Mežāža zodiaka cilvēku mantrā: es izmantoju.

Dvīņi

Foto: Depositphotos

Šim zodiakam var būt sarežģīti uzticēties. Gaisīgi un mainīgi, tie pēc savas dabas ir lieliski komunikatori un lieliski draugi. Tomēr viņu dinamiskā, pastāvīgi mainīgā personība un tieksme runāt par jebko un visu liek viņiem diezgan bieži atklāt noslēpumus.

Tāpēc, ja zināt Dvīņa zodiaka cilvēku, ņemiet vērā, ka konfidenciāla informācija viņu saprašanai ne vienmēr ir saprotama, kā sensitīva un neizpaužama citiem.

Ar to arī saistās šīs nedēļas bīstamība. Svēta pārliecība, ka Dvīnis zina labāk. Maršruta izvēle, ātruma izvēle, joslas izvēle.

Paštaisna gudrība var būt šķērslis, ja runa ir par satiksmes dalībnieka lomu. Dvīņiem tipiska ir satiksmes valodā sauktā “aklā zona”, kad liekas, ka perimetrs ir pārredzams, bet īstenībā tieši vienas mašīnas garumā aiz vai blakus viņam var būt cits transporta līdzeklis, kas nemanāmi tiek aizķerts vai notriekts un rada sekas…

Dvīņi ir pazīstami ar savu vieglo prātu un inteliģenci, taču tas viņus noved pie pārlieku lielas filozofēšanas. Viņi var pārāk paļauties uz enciklopēdiskām zināšanām un viņiem ir jāiemācās apstrādāt, asimilēt un pielietot šo informāciju taustāmā, izjustā un noderīgā veidā. Ar dedzīgu, ziņkārīgu prātu viņiem var būt īss uzmanības laiks, viņi vēlas gluži kā spīdēt uz virsmas, nevis apņemties padziļināti apgūt jēgas nozīmi.

Tā kā viņi ir mainīga gaisa zīme, tad formas maiņa un pārmaiņas viņiem šķiet dabiskas, bet citiem tas var atstāt neparastu sajūtu, ka paši Dvīņi nekad nezina, kas ir viņu īstenā pārliecība. Tas var piešķirt šim zodiakam neuzticīgas, nestabilas vai pat neuzticamas personas reputāciju.

Šie cilvēki parasti ir jautri, vieglprātīgi un sabiedriski, taču tas var likt viņiem būt emocionāli izvairīgiem, izmantojot humoru, lai novērstu uzmanību vai novirzītu no savām dziļākajām jūtām.

Gudra zinātkāres, atjautības un zināšanu slāpes balss parādās Dvīņu mantrā: es domāju. Šo mantru pat varētu paplašināt līdz "es domāju, tātad es esmu", uzsverot šā zodiaka mērķtiecību, kas ir vērsta uz atklāšanu un paplašina viņu garīgo izpratni.

Vērsis

Foto: Depositphotos

Kad šī zodiaka cilvēki paliek dusmīgi, viņi to var izpaust arī fiziski. Viņiem piemīt gandrīz sprādzienbīstams raksturs, un tas lielā mērā koncentrējas tieši uz viņu pašu ķermeņa iesaisti. Liekot tam kļūt rupjam izteiksmē, pat fiziski agresīvam un bīstamam citiem.

Kas ir šis zodiaks, kas koncentrējas uz ķermeni un pāri visam, uztver joku labāk nekā gandrīz jebkura cita zīme? Tas ir Vērsis, kas ir ļoti pacietīgs un nav viegli izprovocējams.

Satiksmes sakarā Vērsis ir tas, kurš nepakavēsies arī izkāpt no automašīnas, lai noskaidrotu situāciju turpat uz vietas. Ar skaļiem vārdiem, draudiem vai pat dūru vicināšanu.

Lai arī Visums Vērša zodiaka cilvēkiem šo drosmi ir devis, lai tie aizsargātu savus tuviniekus un sevi pašu ikdienas stresā un steigā, satiksmē tas var izpausties negaidīti un pat apdraudēt citus satiksmes dalībniekus. Labākais veids, kā palīdzēt šādās situācijās, ir atrast veidu vai virzienu, kur šis dusmas novirzīt.

Žanra klasika, spert ar kāju pa riteni. Sliktākā gadījumā - vēzēt dūres un citus iebiedēt ar savu kūsājošos agresiju. Tāpēc, lai arī Vērša zodiaka cilvēki ir pacietīgi un miermīlīgi, dažkārt tie var būt nedaudz pašapmierināti, padarot citus neaizsargātus pret izeju no radušās situācijas.

Saglabāšanas un stabilizācijas balss parādās Vērša zodiaka mantrā: man ir. Vērša mērķa izjūta ir saistīta ar materializāciju un stabilizēšanos, piedāvājot savām attiecībām un kopienām struktūru un uzticamību.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv