Pieci zelta padomi, kā atsvaidzināt savu garderobi

© Foto: pexels.com

Leģendārā modes dizainere Koko Šanele reiz teica: “Ja uzvilksi neglītu kleitu, tad cilvēki to vienmēr atcerēsies. Ja kleita, ko uzvilksi, būs nevainojama, atcerēsies tās valkātāju.”

Tāpat viņa ir teikusi, ka vislabākā krāsa pasaulē ir tā, kas piestāv tieši tev. Un tā Koko Šanele varētu turpināt un iedvesmot tos, kam šodien modes ikonas padomi ir visvairāk nepieciešami.

Kam pievērst uzmanību, lai atsvaidzinātu garderobi. Un, lai arī tie nebūt nav Koko Šeneles rakstīti padomi, tie nav mazāk vērtīgi. Vasara min uz papēžiem, tāpēc pieci padomi noderēs, lai atsvaidzinātu garderobi.

Vai sekojat līdzi garderobei?

Foto: pexels.com

Vispirms katram ir jāatbild uz jautājumu: “Vai sekoju līdzi savai garderobei?”. Pastāv varbūtība, ka puse no apģērba, kas atrodas skapī, tikai krāj putekļus, jo apģērbi, laikam ejot uz priekšu, ir nonākuši plauktos pie “pārāk mazi”, “pārāk lieli”, “vairs nepatīk” un “neatbilst manam stilam”. Sāciet ar garderobes revīziju. Sašķirojiet drēbes, kas tiešām der, un tādas, kas jums piestāv un arī patīk. Ticiet vai nē, bet šis būs izšķirošākais solis ceļā uz jaunu garderobi.

Kvalitāte aizēno kvantitāti

Foto: pexels.com

Nereti cilvēkiem liekas, lai izskatītos lieliski, ir nepieciešams ievērojams bankas konts un iespaidīgs drēbju skapis.

Patiesība ir cita. Kvalitatīvs apģērbs maksā vairāk, bet tāpat ietaupīsiet naudu, jo šopaholiķes sindroms liks sapirkt daudz nevajadzīgu lietu.

Ne velti arī modes blogeri un stilisti aicina pirkt kvalitatīvu apģērbu, kas kalpos ilgāk, nevis lētāku, kas ātrāk nonēsājas.

Aksesuāri dara brīnumus

Foto: pexels.com

Spilgti un eleganti aksesuāri ne tikai piešķirs apģērbam citu raksturu, bet arī jums pašam, kas raisīs apkārtējo skatienus, kas liks pasmaidīt. Somas, cepures, šalles, auskari un gredzeni, kā arī rotaslietas, tas viss palīdzēs koptēlam, mainot to līdz nepazīšanai.

Eksperimentējiet, uzdrīkstieties izcelt savu individualitāti. Akcentējiet sevī drosmi. Īpaši vasarā, kas ir īstais festivālu un ceļojumu laiks.

Nebaidieties no veikaliem, ko pirmo reizi redzat

Foto: pexels.com

Vai esat dzirdējuši kaut ko par iepirkšanās rutīnu? Tas ir tad, ka ir apnikusi pašreizējā garderobe. Un pie vainas ir veikali, kur esat raduši atstāt savu naudu.

Meklējiet jaunus veikalus, veidojot vēl nebijušus iepirkšanās paradumus!

Var palīdzēt interneta veikali un dažādi brīvdabas tirdziņi, kur var atrast īstas pērles. Turklāt cenas ir dažādas, kas atbildīs visām iespējām.

Vietējā andele starp draudzenēm

Foto: pexels.com

Labākās draudzenes būs izcils palīgs garderobes atsvaidzināšanā, jo tas, kas neder un vairs nepatīk vienai, var patikt otrai un derēt citai.

Turklāt ieguvējas būs visas, jo neiztērēsiet ne centa un lieliski pavadīsiet kopā laiku un pats galvenais - iepriecināsiet cita citu. Uzrīkojiet ballīti, kuras laikā sataisiet vietējo andeli.

Ko darīt ar drēbēm, kas neder nevienam?

Ja nevienu no ģimenes, kā arī radiem un draugiem, neuzrunā drēbes, no kā vēlaties atbrīvoties, vienmēr ir kāds cits risinājums. Ziedojiet tās! Labdarība visos laikos būs sabiedrotā.

Piemēram, Rīgā ir vairāki veikali un organizācijas, kur iespējams atstāt drēbes.

Numeroloģija, astroloģija un maģija modes pasaulē. Kā tas izpaužas, lasiet šeit.

Svarīgākais