Botas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu pirkt

© Publicitātes foto

Botas ir viens no daudzpusīgākajiem apavu modeļiem, kas pēdējos gados beidzot no sporta garderobes pārcēlies uz ikdienu un tur ieņēmis vadošās pozīcijas. Tagad botas var vilkt ar jebkuru tērpu, pat ar vakarkleitu.

Bet pēc botām uzreiz var noteikt, vai cilvēks kaut ko saprot no modes vai nē. Tāpēc šodien mēs apskatīsim, kuras botas jau sen vairs nav aktuālas un kāpēc mums steidzami no tām jāatbrīvojas, kā arī - ar kādiem modeļiem tās aizstāt.

Publicitātes foto

Botas uz platformas

Šīs botas bija aktuāla modes tendence 2010. gadā. Lai gan jau tad tām bija daudz nīdēju. Tā laika populārāko modeli ražoja zīmols Isabel Marant. Tagad šādas botas tiek uzskatītas par īstu pagātnes relikviju, taču dīvainā kārtā dažas meitenes tās joprojām valkā.

Publicitātes foto

Botas ar perforāciju

Man šīs botas asociējas ar vecmāmiņām, taču līdzīgus modeļus bieži redzu uz jaunākām sievietēm. Es jūs lūdzu - šādas botas vajadzētu steidzami izmest - šis ir ļoti novecojis modelis, ko var saukt par sliktām manierēm. Ja domājat, ka caurumi apavos pasargās jūs no karstuma, tad ir estētiskāki un stilīgāki veidi, kā izvēdināt kājas.

Publicitātes foto

Kedas bez šņorēm

Kādreiz populārās Balenciaga zeķu kedas, kā arī citus modeļus bez šņorēm tagad var vilkt, iespējams, tikai uz sporta zāli. Šādas kedas tēlu padara lētu, kā arī tās bieži atrodamas visneaktuālākajās krāsās. Nav vērts upurēt stilu komforta dēļ, jo jūs mierīgi varat izvēlēties aktuālus un ērtus modeļus, kas izskatīsies daudz efektīvāk un interesantāk.

Publicitātes foto

Botas ar dekoru

Izšuvumi, mežģīnes, izšūti akmeņi vai pērlītes, tas izskatās slikti.

Publicitātes foto

Botas skriešanai

Es saprotu, ka šie apavi ir ļoti ērti, bet, lūdzu, atstājiet tos tikai sporta zālei. Šādi apavi ikdienā izskatās smieklīgi, jo ir daudz ērtu un modernu apavu. Nav jēgas pirkt sportam paredzētus apavus ikdienas valkāšanai.

Un tagad apskatīsim, kādas botas/kedas ir aktuālas 2023. gadā.

Publicitātes foto

Retro kedas

Gada populārākā pāra tituls noteikti tiek Adidas Gazelle un Samba. Šīs apzināti vecmodīgās kedas, kas bija populāras 70. un 80. gados, ir atgriezušās un jau ir iedzīvojušās visu modes piekritēju garderobēs. Ja baidieties, ka visi staigās vienādās kedas, izvēlieties sev kedas neparastā krāsā - to zīmolam ir ļoti daudz. Tomēr vienmēr noder arī balts modelis, tāpēc, ja tev nav baltu kedu, iesaku sākt ar tām.

Publicitātes foto

Aktuāli ir arī masīvi modeļi ar biezām zolēm 80. gadu stilā: tos var atrast New Balance un desmitiem citu apavu zīmolu, jo šis ir ļoti populārs.

Publicitātes foto

Reebokā arī var atrast foršas retro botas. Ja pērkat neitrālas krāsas modeli, tad šīs botas varat valkāt ar jebkuru apģērbu: no džinsiem līdz bikškostīmiem un kleitām.

Publicitātes foto

Klasiskas baltas botas

Baltas botas ir vienas no 2023.-2024.gada sezonas favorītēm, kas nezaudēs savu aktualitāti un priecēs modes cienītājus vēl ilgi. Šāds modelis ir super daudzpusīgs - piestāvēs jebkuram tēlam un jebkuram vecumam un jebkurām ķermeņa proporcijām.

Publicitātes foto

Kedas

Tiem, kam nepatīk botas, iesaku pievērst uzmanību aktuālajām kedām - klasiskajām vai augstajiem modeļiem, ar dekoru vai kontrastējošām detaļām. Kedas var vilkt pie jebkura tēla - kleitām, šortiem, svārkiem, ar kuriem tās izskatīsies stilīgi un neuzkrītoši.

Publicitātes foto

Neglītas botas

Es zinu, cik daudziem cilvēkiem šī tendence nepatīk, bet tā joprojām pastāv.

Svarīgākais