© Publicitātes foto

Politika bieži ir saistīta ar ko ļoti sarežģītu. Ar pieaugušiem vīriešiem, kuri risina nopietnas problēmas. Bet starp nopietnajiem varas pārstāvjiem ir ne tikai gudri, bet arī sasodīti izskatīgi vīrieši. Tieši viņiem - pievilcīgiem, seksīgiem un harizmātiskiem, ir veltīts mūsu šodienas materiāls.

Kakha Kaladze

Publicitātes foto

(pilnajā vārdā Kakhaber Kaladze)

Tbilisi mērs. 45 gadi

Savu futbolista karjeru sāka Tbilisi un Kijevas Dinamo.

Rezultātā Kaladzes spilgtā spēle piesaistīja Itālijas Milan AC skautu uzmanību. Spēlētāja iegāde 2000. gadā Milan AC izmaksāja 16 miljonus eiro, kas joprojām ir rekordaugsta summa Gruzijas futbola vēsturē.

Publicitātes foto

Pēc aiziešanas no futbola 33 gadu vecumā, Kakha Kaladze pievērsās politikai. Daudzi stāsta, ka politisko karjeru viņš izvēlējies pēc tam, kad tika nolaupīts viņa jaunākais brālis.

2001.gadā Gruzijā tika nolaupīts Kakha Kaladzes brālis Levans, medicīnas students. Tika pieprasīta 600 000 ASV dolāru liela izpirkuma maksa. Saskaņā ar plašsaziņas līdzekļos esošajām ziņām, Kaladzes ģimene izpirkuma maksu samaksāja, taču zēns tā arī netika atgriezts.

Apmēram četrus gadus vēlāk 2005. gada 6. maijā Grūzijas policija Svanetijas reģionā atrada astoņus līķus starp kuriem bija arī Levana līķis.

Kakha Kaladze pašlaik ir Tbilisi mērs.

Publicitātes foto

Kakha sieva Anuki ir populāra modes dizainere un populāra modes blogere. Ģimene audzina četrus bērnus.

Mārtiņš Staķis

Publicitātes foto

Bijušais Rīgas mērs. 44 gadi.

Mamma - Dagnija Staķe, bijusī ministre un Saeimas deputāte.

Mārtiņam Staķim ir vienkārši lieliska biogrāfija.

Viņš sāka strādāt uzņēmumā Narvesen, kad tas atvēra savu otro veikalu, un aizgāja no tā jau kā mārketinga direktors, kad Narvesen bija lielākais veikalu tīkls Latvijā.

Kopš 2010. gada viņš ir populārās Rīgas kafejnīcas Innocent Cafe īpašnieks. Viņš dzied korī "Pa Saulei", kā arī ir tā līdzdibinātājs, nodarbojas ar boksu, jo ienīst, kad tiek aizskarti vājākie, un vēlas tos aizstāvēt.

Publicitātes foto

Ar savu sievu Ilzi Staķi viņš iepazinās Tukuma skolā - viņi sēdēja vienā solā.

2018.gada nogalē Jūrmalā notika šaušalīga avārija. Automašīnas Toyota Corolla Verso vadītājs notrieca Mārtiņa Staķa tēvu Juri un vectēvu Gunāru. Autovadītājs bija vīrietis, kurš pēc negadījuma sagaidīja policiju. Viņa asinīs alkohols netika konstatēts.

Ārons Šoks

Publicitātes foto

Ārons Šoks kļuva par visu laiku jaunāko ASV kongresmeni.

Viņam ir 42 gadi.

Publicitātes foto

Tiesa, ir cietusi politiķa reputācija: viņš tika notiesāts par nodokļu maksātāju naudas piesavināšanos, bet vēlāk attaisnots. Viņš arī neslēpa savu homofobiju. Daudzus gadus politiķis bija pazīstams kā dedzīgs republikānis un pastāvīgi balsoja pret jebkādiem pasākumiem, kuru mērķis bija atbalstīt geju kopienu.

Beigu beigās viņam nācās šķirties no politikas.

Vēlāk viņš oficiāli paziņoja par savu homoseksualitāti.

Gabriels Vikstrēms

Publicitātes foto

Zviedru politiķis un valstsvīrs. 38 gadi.

Gabriels Vikstrēms acīmredzot par politiku sāka interesēties tad, kad vēl knapi staigāja. Jau 29 gadu vecumā viņš tika iecelts par Zviedrijas veselības un sporta ministru.

Publicitātes foto

2017.gada 5. maijā Vikstrēms paziņoja, ka viņš dosies atvaļinājumā izdegšanas simptomu dēļ. Taču divus mēnešus vēlāk viņš atkāpās no amata pavisam.

Antero Vartija

Publicitātes foto

Bijušais Somijas parlamenta deputāts. 42 gadi.

Zilacaino blondīnu cienītāji, iepazīstieties ar Antero Vartiju no Somijas. Viņam ir 42 gadi un viņš ir bijušais parlamenta deputāts. Tagad viņš ir uzņēmējs un uzņēmuma Compensate dibinātājs.

Publicitātes foto

Šā izskatīgā vīrieša misija ir: viņš cīnās pret klimata pārmaiņām. Antero ir daudzu profesiju lietpratējs, viņš ir izmēģinājis savus spēkus pat filmējoties filmās un seriālos.

Enrike Penja Nieto

Publicitātes foto

Bijušais Meksikas prezidents. 56 gadi.

Enrikes personīgā dzīve ir kā meksikāņu seriāls.

Pirmā sieva Monika nomira epilepsijas lēkmes rezultātā.

Verakrusas štatā tika veikts atentāta mēģinājums pret Penjas Nieto trim bērniem no viņa pirmās laulības - tika nogalināti četri miesassargi.

Publicitātes foto

Penjam Nieto ir arī trīs ārlaulībā dzimuši bērni, no kuriem divi dzimuši, kamēr viņa pirmā sieva vēl bija dzīva.

2008.gadā Penja Nieto paziņoja, ka ir romantiskās attiecībās ar ziepju operas aktrisi Angelicu Riveru.

Džastins Trudo

Publicitātes foto

Kanādas premjerministrs. 51 gads.

Premjerministrs kopš 2015. gada. Spožu politisko nākotni Džastinam Trudo pareģoja Ričards Niksons, kurš tolaik bija ASV prezidents. Kad Džastins piedzima, viņa tēvs bija premjerministrs. 1972. gada aprīlī, kad Džastins bija nepilnu gadu vecs, pieņemšanā Nacionālajā mākslas centrā Otavā, ASV prezidents Ričards Niksons teica tostu: "Par topošo Kanādas premjerministru Džastinu Pjēru Trudo".

Publicitātes foto

Viņš ir precējies ar modeli un TV raidījumu vadītāju Sofiju Greguāru un viņi audzina trīs bērnus. Trudo dievina ne tikai viņa Holivudas aktiera izskata dēļ, bet arī par drosmīgo lēmumu pieņemšanu.

Džagmīts Singhs

Publicitātes foto

Kanādas politiķis. 44 gadi.

Džagmīts Singhs ir gandrīz jebkurā stilīgāko politiķu topā. Spilgtas krāsas turbāni kombinācijā ar uzvalkiem ir viņa firmas zīme.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv