Par naudu gaumi nenopirksi. Prezidenta Levita inaugurācijas viesu tērpu apskats

© Publicitātes foto

Kā jau mēs visi zinām, pēc pāris dienām notiks jaunā Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča inaugurācija. Kamēr gaidām, kā šogad ģērbsies viesi, piedāvāju pārrunāt viesu tēlus no pēdējās, Egila Levita, inaugurācijas, kas notika 2019. gadā.

Publicitātes foto

1) Es strādāju par stilisti jau desmit gadus un varu droši teikt, ka pat tad, ja cilvēks ikdienā ļoti labi ģērbjas, tad 90% cilvēku ir lielas problēmas ar vakara izgājieniem. Nezinu, kāpēc daudziem (īpaši sievietēm) gribas parādīt visu labāko uzreiz, un tas attiecas ne tikai uz apģērbu, bet arī uz matiem un frizūrām. Tādā veidā tēls kļūst vecmodīgs. Inese Siliņa, jauna un skaista sieviete, bet kleita ir pilnīgas šausmas. Šādas kleitas man atgādina izlaidumu laukos 2010. gadā.

Publicitātes foto

Tāpat, dodoties uz šādiem svinīgiem pasākumiem, tēls ir jāpārdomā līdz sīkākajai detaļai. Pat manikīram ir jāatbilst kleitas krāsai. Rozā manikīrs kopā ar zilu kleitu izskatās ļoti slikti.

Nezinu kāpēc, bet daudziem ļoti patīk mežģīnes. Lai gan šis materiāls ir ļoti bīstams un visbiežāk tas izskatās vecmodīgs. Mežģīnes gandrīz nevienam neizskatās labi, tās bieži vien izskatās lēti un vizuāli padara cilvēku vecāku. Tāpēc esiet uzmanīgi ar tām. Tajā pašā laikā, skaidrs, ka Inesei ir skaista figūra, taču šāda kleita vizuāli padara viņu masīvāku.

Publicitātes foto

2)Un vēl viena mežģīņu kleita finansistei Ilzei Jurkānei.

Bet šajā tēlā tas nav pats sliktākais. Totāls rozā komplekts nav labākā izvēle. Viņai tas izskatās ļoti komiski, it kā viņa būtu iedvesmojusies no filmas "Legally Blonde". Ja esat vecāks par 7 gadiem vai neesat modes blogeris, kurš skaidri zina, ko dara, tēls, kas sastāv tikai no rozā lietām, nav laba ideja.

Tāpat, izvēloties tērpu, pārliecinieties, ka tas nesaplūst ar jums. Šeit kleitas krāsa un ādas krāsa ir ļoti līdzīga, kas šajā gadījumā izskatās slikti.

Publicitātes foto

3) Saprotu, ka šāda līmeņa notikumi ir liels stress un mēs visi esam cilvēki un ideālu cilvēku nav. Bet, ja zini, ka tev ir pārmērīga svīšana, neizvēlies vakarkleitu no plāna un pat gaišas krāsas auduma.

Publicitātes foto

Nu papildu sasvīdušajām padusēm nevaru nepiezīmēt, ka tērps ir briesmīgi slikts. Daudzām sievietēm patīk nosegt rokas un te man jautājumu nav, bet kāpēc to darīt ar tik novecojušu stilu. Šīs bolero piedurknes ir ļoti novecojis stils. Tāpat šāds topiņš padara sievieti vizuāli lielāku, pateicoties tam, ka nav izteiktas jostasvietas. Jā, un lielām krūtīm es ieteiktu valkāt V-veida kakla izgriezumus, tie ir ļoti slaidinoši.

Publicitātes foto

4) Es vienkārši nevaru ciest bolero, tas ir ļoti novecojis apģērbs. Un šis bolero vēl pie tam ir no mežģīnēm. Mīļās meitenes, atcerieties, mēs vairs nevalkājam bolero. Labāk nomainiet to pret žaketi. Žakete, kas uzmesta pāri pleciem, ir labākā alternatīva. Ja šeit valkātu baltu saīsinātu žaketi, tas būtu daudz labāk. Tēls izskatītos pavisam citādi.

Kura nevēlas valkāt žaketi, uzreiz izvēlieties kleitu ar piedurknēm.

Publicitātes foto

5) Beidzot manas acis gavilēja. Aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa izskatās brīnišķīgi. Vienkārši un gaumīgi (un bez mežģīnēm). Mati ir ļoti glīti savākti, grims ir labi izveidots. Prieks skatīties, bet par viņas pavadoni, aktieri Artūru Skrastiņu, nevaru to teikt. Artūrs izskatās ļoti ikdienišķi. Uzvalks neder, man nepatīk, kā tiek apvienota augšdaļa un apakšdaļa. Spīdīgas bikses, matēta jaka. Tāpat, mīļie vīrieši, pievērsiet uzmanību bikšu izmēram. Biksēm jāder ne tikai jostasvietā un gurnos, bet arī kāju garumā. Ja bikses ikros ir par mazu, tad tās automātiski sakrājas uz ceļiem, un līdz ar to uzvalks izskatās lēti.

Publicitātes foto

6) Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete izskatās lieliski. Ļoti interesants kostīms, Sandrai šāds tonis ļoti piestāv. Redziet, cik elegants uzreiz izskatās tēls bez volāniem, mežģīnēm un ziediem. Un drapērijas, gluži pretēji, padara tēlu interesantāku. Gribu arī atsevišķi uzslavēt Sandru par apaviem. Sudraba augstpapēžu kurpes ar smailu purngalu ir lieliski piemērotas šim komplektam. Vienīgais, ko es mainītu, ir daži aksesuāri. Clutch tipa somiņa ar ķēdi reti kad izskatās aktuāli, ja noņemtu ķēdi no somas un turētu somu rokā, tad jau būtu daudz labāk.

Publicitātes foto

Arī brilles, tās ir pārāk ikdienišķas un smagnējas šādam tērpam. Rozā un melni rāmji šeit galīgi neiederas. Vajag neuzkrītošas brilles, piemēram, ar metāla rāmi. Un visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, auskari. Es tos aizstātu ar minimālistiskiem un ne tik gariem. Garie auskari koncentrējas uz kaklu, tādējādi padarot to vizuāli lielāku.

Publicitātes foto

7) Juriste un Saeimas deputāte Ieva Brante. Godīgi sakot, atzīstos, man jau slikti paliek no mežģīnēm. Šādi futlārkleita izskatījās pirms 15 gadiem. Tagad šāda stila kleitas izskatās pavisam citādi. Kleitu varēja glābt, ja mēs varētu noņemt mežģīnes, padarīt plecu siksnas biezākas, kleitu nedaudz brīvāku, bet sliktākais šajā kleitā ir garums. Garums līdz ar ceļgaliem liecina par to, ka tā ir vecmodīga. Ideālai futlārkleitai jābeidzas nedaudz zem ceļgala, pie kājas vistievākās daļas. Šādā veidā kājas izskatītos labāk. Garums līdz ceļgaliem šausmīgi vizuāli sagriež augumu, kājas automātiski šķiet īsākas. Arī krāsa, tāda elektriski zila, Ievai nepavisam neder.