Trends/anti-trends: ar ko aizstāt neaktuālas lietas garderobē

© Publicitātes foto

Veikali ir pilni ar neaktuālām drēbēm. Un, protams, pērkot jaunas drēbes, daudzi nezina, kā no milzum daudzām lietām izvēlēties kaut ko modernu. Domāju, ka reti kurš vēlas izskatīties kā no 2012. gada. Tāpēc ierosinu parunāt par neaktuālām lietām un ar ko tās aizstāt.

Publicitātes foto

  • Balts T-krekls

Izvēlieties apjomīgus T-kreklus ar apaļu kakla izgriezumu. Un vienmēr ar iegarenām, vaļīgām piedurknēm gandrīz līdz elkonim. Tad tāda lieta būs aktuāla un universāla.

Izmetiet visus savus elastīgos T-kreklus ar īsām piedurknēm. Šādi modeļi izkropļo figūru un izskatās novecojuši.

Publicitātes foto

  • Melni svārki

Laiks, kad zīmuļsvārki bija popularitātes virsotnē, jau sen ir pagājis. Un par to man ir liels prieks, jo zīmuļsvārki labi izskatās tikai tievām meitenēm (šāds modelis pieguļ vēderam un gurniem un līdz ar to parāda visus figūras nelīdzenumus).

Tagad zīmuļsvārkus vajadzētu nomainīt pret midi svārkiem ar taisnāku siluetu. Tie var būt arī plisēti svārki, zīda svārki un pat wrap svārki.

Publicitātes foto

  • Trencis

Bēšs, pelēks, melns vai krāsains - izvēlieties pēc savas gaumes. Galvenais, lai garums ir zem ceļgala, vēlams līdz ikru vidum. Un taisns, brīvs piegriezums. Es īsti nesaprotu tos, kas pērk mazas un apspīlētas virsdrēbes, jo tad zem tām nevar vilkt neko apjomīgu - ne hudiju, ne žaketi, ne jaku. Tad kāda jēga no šādām virsdrēbēm, ja to var vilkt tikai uz T-krekla vai krekla? Izvēloties virsdrēbes, noteikti piemēriet tās ar apjomīgu džemperi, lai saprastu, kādu izmēru vajadzētu izvēlēties.

Publicitātes foto

  • Krekls

Galvenie kritēriji: apjomīgs, taisns siluets bez liekiem zīmējumiem un apdrukām. Un, lai gan šī lieta tiek uzskatīta par biroja stila elementu, tā lieliski iederēsies jebkurā dzīvesveidā un jebkurā profesijā. Ar kreklu tāpat kā ar T-kreklu, ir svarīgi tikai tas, kā to stilizējat un ar ko to valkājat. Apjomīgs krekls ir daudzpusīga lieta - tajā var doties uz biroju, kā arī uzvilkt virs peldkostīma dodoties uz pludmali.

Šaurus kreklus ar nelielu apkakli vislabāk nevilkt, šāds modelis jau ir novecojis.

Publicitātes foto

  • Augstpapēžu kurpes

Tagad aktuālais modelis ir ar smailu purngalu, no matētas vai lakotas ādas. Labāk neapsvērt variantus ar apaļu purngalu un mazu papēdi - tie neizskatās skaisti un nav aktuāli.

Publicitātes foto

  • Džinsi

Skinny džinsu ar pazeminātu vidukli tendence pagāja pirms 10 gadiem, taču daudzi turpina valkāt šo modeli. Skinny (šauri) džinsi - saīsina kājas un izceļ vēderu. Tagad aizstājam šā stila džinsus ar taisna piegriezuma modeli un augsto vidukli. Šis modelis ir piemērots gandrīz ikvienam. Bonusi - tas vizuāli padarīs kājas garākas, bet gurnus un vēderu plānākus, kopumā tikai plusi.

Publicitātes foto

  • Sandales

Šāda stila sandales nekavējoties jāaizmirst. Kārtējais modelis, kas nav aktuāls jau daudzus gadus, bet joprojām veikalos var redzēt šādus apavus. Es ieteiktu to aizstāt ar nedaudz lielāku, masīvāku modeli. Ideālā gadījumā vasaras sandalēm vajadzētu piestāvēt gandrīz visām vasaras drēbēm - kleitām, džinsiem, biksēm. Tāpēc tiem jābūt pēc iespējas vienkāršākiem.

Publicitātes foto

  • Shopper tipa soma

Lielas, ietilpīgas somas ir ļoti ērtas. Tur var ietilpt dators, gan arī visas pārējās nevajadzīgās lietas. Bet, kā jau sapratāt, ir gan aktuāli šāda tipa somas modeļi, gan ir novecojuši.

Ja agrāk modē bija cietas taisnstūra formas somas, tad tagad šī forma ir kļuvusi mīkstāka.

Publicitātes foto

  • Žakete

Pēdējais laiks nevilkt mazās un īsās žaketītes. Ļoti bieži šādas žaketes ir pārāk mazas plecos - tas viss kopā izskatās briesmīgi. Žaketei jābūt oversize. Tas, cik apjomīga tā būs, ir atkarīgs no jums, taču tai noteikti nevajadzētu būt cieši pieguļošai. Ja mēs runājam par žaketes bāzes modeli, kas der visam, tad tā ir - apjomīga plecos un tās garums tieši zem gurniem. Šāda žakete jums kalpos ļoti ilgu laiku.

Svarīgākais