© Publicitātes foto

*

1.Jaunās Cartier somas.

Publicitātes foto

2.Apple izstrādājuši ķermeņa skeneri Body ID, kas būs paredzēts iPhone lietotājiem. Viedierīce būs spējīga skenēt un analizēt cilvēka ķermeni pilnā augumā, un, ņemot vērā iegūtos datus, piedāvās medicīniska rakstura rekomendācijas.

Publicitātes foto

3. Jaunā Youtube funkcija piedāvā vienā mirklī “pārģērbt” video varoņus. Būs pieejama funkcija virtuāli mainīt apģērbu un apkārtējo vidi.

Publicitātes foto

4. Coperni aizrāvušies ar emoji. Metāliskas saspraudes emoji veidolā un soma, kura pilnībā atdarina emoji.

Publicitātes foto

5. Čehijā nākuši klajā ar aplikāciju, kas atgriezīs zudušu balsi. Iepriekš ielādētas fonogrammas vai pacienta balss ziņas tiek apstrādātas ar neirotīkla algoritmu, kas pēc tam kļūst par personīgo runas sintezatoru. Viens no pirmajiem, kurš jauno aplikāciju izmantoja, bija Vlastimils Gulars, kura diagnoze bija kakla vēzis. 51 gadu vecais, četru bērnu tēvs atjaunoja savu runu trīs nedēļu laikā starp diagnozi un operāciju, paspējot ierakstīt 477 teikumus.

Publicitātes foto

6. Coperni turpina izlaist savas nu jau kulta somas dažādos veidos. Šoreiz zīmols prezentēja somas modeli, izveidotu no meteorīta. Tas ir 55 000 gadu sens un pirmo reizi tika atrasts Francijā 1968.gadā.

Publicitātes foto

7. Tommi Keša tēli ir bauda acīm. Lūk, te viņš ir Annas Vinturas tēlā. Te Y/Project modes skatē.

Publicitātes foto

8.Džūlijas Foksas pavasara strītstails.

Publicitātes foto

9. Tiffany&Co un Fendi parādīja otro sadarbības daļu, kurā iekļautā soma Baguette ir no īsta sudraba.

Publicitātes foto

10. Visu aizmirstā Avril Lavin parādījusies medijos ar ļoti neparastu iemeslu. Sākotnēji visi apsprieda, ka dziedātāja izšķīrās ar savu līgavaini repera Tyga dēļ. Taču šobrīd medijos sāk parādīties foto kadri ar jaunu ‘’kandidātu’’. Guram Gvasalija (Demnas brālis un kreatīvais direktors Vetements) viņu tur aiz rokas, pametot ballīti. Turklāt Instagram lietotāji piefiksēja, ka pēdējā laikā Avril bija manīta, nēsājot gandrīz tikai Vetementa drēbes.

Publicitātes foto

11.Converse izlaiduši kedas uz papēža. Tiešām nezinu, kas tās nēsās.

Publicitātes foto

12. Louis Vuitton prezentējuši Horizon austiņas, kas spīd un kuras ir izdaiļotas ar zīmola monogrammu. Cena - $ 1660.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

13.Ņujorkas policija izsludinājusi Trevisa Skota meklēšanu. Vakar starp reperi un skaņu režisoru notika kautiņš. Skots iesita vīrietim ar kulaku pa seju un sabojāja tehniku. Nodarītā postījuma summa mērāma 12 tūkstošos dolāru.

Publicitātes foto

14. Sadarbība ar Bellu Hadidu Swarovski noteikti nākusi par labu. Gada laikā zīmola pārdošanas apjomi palielinājušies par 10 %. Turklāt 2022. gads bija lielākais izaugsmes izrāviens juvelierlietu kategorijā pēdējo 7 gadu laikā.

Publicitātes foto

15. Prada dod mājienus, ka melnā tuša jau nedaudz apnikusi un ir laiks atsvaidzināt acis ar jaunām krāsām. Tāpēc šajā sezonā mēs no viņiem varam sagaidīt krāsainus lainerus un tušas.

Publicitātes foto

16. Eiropas cirkos atsakās no īstu dzīvnieku izmantošanas priekšnesumos un to vietā izvēlas hologrāfijas. The Washington Post min divus šādus cirkus - Vācijā un Francijā.

Publicitātes foto

17. Kā šajā mafiozi ar lieko svaru atpazīt Kolinu Ferelu? Parādījušies pirmie kadri no seriāla Pingvīns, kas uzņemts pēc DC. Tas ir Betmena spin-offs par Osvaldu Koblpotu, kurš visiem iespējamiem veidiem centīsies valdīt pār Gotema noziedzīgo pasauli.

Publicitātes foto

18. Te vēl vienas pārvērtības. Pavisam neatpazīstams Džūda Lovs kapteiņa Āķa lomā filmā “Pīters Pens un Vendija”. Godīgi sakot, ja nebūtu izlasījusi ziņas, es nekad neiedomātos, ka tas ir viņš. Un jūs?

Publicitātes foto

19. Miu miu skatē modelēm bija, lūk, šādi apburoši izspūruši mati. Komentāros sievietes jau jokoja, ka ātrāk gaida mirkli, kad šāda frizūra oficiāli kļūs par sezonas trendu, lai katru rītu nenāktos tērēt tik daudz laika matu veidošanai.

Publicitātes foto

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv