Jaunavai - kotedža, Zivīm - pludmales bungalo: kāda veida māja atbilst zodiaka zīmēm

© Foto: Depositphotos

Mēģiniet uzminēt, kam vislabāk dzīvot penthausā. Kāda veida māja ir vispiemērotākā katras zodiaka zīmes pārstāvjiem, raksta bestlifeonline.com.

Uzzini, ko par tavu zodiaka zīmi saka, ķeltu horoskops

Auns - mūsdienīgs

Foto: pixabay.com

Auns ir ambiciozs zodiaka līderis. Viņam patīk smagi strādāt un atgādināt visiem, cik veiksmīgs viņš ir. Tāpēc viņam kā cilvēkam, kurš vienmēr raugās nākotnē, labākā mājvieta ir moderna māja. Tas ir ideāls veids, kā Aunam atrādīt savu smago darbu un pūles.

Vērsis ir karalisks

Foto: Pexels.com

Vērsis ir viena no izvēlīgākajām zodiaka zīmēm. Vērsis ir komforta cienītājs, kam nepieciešams laiks un telpa prom no steigas un burzmas, lai uzlādētu baterijas. Vērsim ir piemērotas greznas mājas ar slīpiem jumtiem, dekoratīviem puslokiem un vitrāžām.

Dvīņi - divu līmeņu māja

Foto: pixabay.com

Pārāk aktīvajiem Dvīņiem ir vajadzīga vieta, kur viņi var atpūsties un uzlādēties. Un tā kā Dvīņi ir pazīstami arī kā lokanākā un neizlēmīgākā zīme, viņiem ir vajadzīgas mājas ar tādu pašu dualitāti, kurā Dvīņiem būs atsevišķas zonas visiem hobijiem.

Vēzis - viensēta

Foto: pixabay.com

Runājot par mājas stilu, Vēzis ir izvēlīgākā saraksta zīme. Viņš ir sentimentāls audzinātājs, tāpēc māja viņam simbolizē visu vēlmes ģimenei radīt laimīgu nostūri. Vēzis ir arī emocionālākā zīme, tāpēc viņa mājām vajadzētu būt vietai, kur viņš var atpūsties pēc garas dienas.

Lauva - penthauss

Foto: pixabay.com

Lauvām dzīve ir jautra. Kā ekstravertākā zīme Lauva mīl socializēties, bet vēl vairāk viņiem patīk būt uzmanības centrā. Tāpēc penthauss, kurā var izrādīt visus savus mākslas darbus un kolekcionējamos priekšmetus, ir tieši tas, kas spilgtajai un dramatiskajai Lauvai patiks.

Jaunava - kotedža

Foto: pixabay.com

Praktiska un sistemātiska pieeja dzīvei padara Jaunavas par perfekcionistēm. Un tā kā Jaunava īpašu uzmanību pievērš detaļām, viņu ideālajam mājas stilam būs daudz stūru un šķēršļu. Pieticīgs kotedžas stila mājoklis ar vairākām guļamistabām ļaus Jaunavai patiesi izbaudīt tā dekoru un stilu.

Svari - māja pie Vidusjūras

Foto: Pexels.com

Cenšoties vienmēr iegūt labāko no dzīves, Svari bieži dodas uz eksotiskām vietām un sazinās ar jauniem cilvēkiem. Viņi novērtē greznību, un viņu mājām jāatspoguļo viņu harizmātiskais un jutekliskais raksturs. Svari piestāvētu sapņainam internacionālam stilam Vidusjūras stila mājā, ko iedvesmojusi Spānijas, Itālijas un citu Eiropas valstu arhitektūra.

Skorpions - Viktorijas laikmeta miteklis

Foto: Pexels.com

Kaislīgajam un enerģiskajam Skorpionam patīk izpausties un nekas viņam netraucē iegūt to, ko vēlas. Viens no iemesliem, kāpēc Skorpions dzīvē gūst panākumus, ir tas, ka viņš ir ļoti izvēlīgs. Skorpioni vienmēr tur savu iekšējo loku noslēgtu un rūpīgi slēpj emocijas. Tas nozīmē, ka viņu ideālajā mājā būtu daudz mājīgu slēptuvju, piemēram, Viktorijas laika savrupmājā.

Strēlnieks - niecīga māja

Foto: pixabay.com

Strēlnieki ir pazīstami ar savu vajadzību pēc brīvības, tāpēc viņus ir gandrīz neiespējami piesaistīt noteiktai vietai. Aktīvs prāts un dzīves slāpes Strēlniekus bieži noved pie negaidītiem pārdzīvojumiem. Viņi ļoti bieži maina karjeru, sociālos lokus un vaļaspriekus. Tas pats attiecas uz viņu dzīvesvietu, tāpēc viņiem nevajag pārāk daudz vietas.

Mežāzis - lauku māja

Foto: pixabay.com

Ambiciozais un apņēmīgs Mežāzis savā darbā iegulda vairāk nekā jebkurš cits. Tomēr daži cilvēki var nezināt, ka viņiem ir slēpta romantiskā puse. Mežāži smagi strādā, lai nodrošinātu cilvēkus, kurus viņi mīl, un tāpēc uzskata, ka mājas īpašumtiesības ir liels darījums. Stils un mode Mežāžiem nav svarīgas, galvenais ir ieguldījums nākotnē.

Ūdensvīrs - retro māja

Foto: Depositphotos

Ūdensvīrus piesaista oriģinalitāte visās tās izpausmēs neatkarīgi no tā, vai tā ir karjera, draudzība, partneri vai pat vieta, ko viņi sauc par mājām. Ūdensvīri ir unikāli un ekscentriski, tāpēc ideālā mājvieta viņiem ietvers dažādu stilu, formu un dizainu. Gadsimta vidus modernā māja ir retro retrospektīva, kas ir pilna ar spilgtām detaļām, krāsām un uzsvaru uz dzīvošanu telpās un ārpus telpām, kas būs piemērotas Ūdensvīram.

Zivis — bungalo

Foto: Depositphotos

Tā kā Zivis ir empātiska un intuitīva zodiaka zīme, tās mēdz strādāt citu labā. Viņi izjūt visas savas emocijas spēcīgi un vienlaikus. Tas viņiem var padarīt pasauli pārāk sarežģītu un nogurdināt. Tāpēc Zivīm ir vajadzīgs patvērums, lai no tā visa tiktu prom. Pludmales bungalo ir lauku stila šarms, kas ir lieliski piemērots Zivīm ar savu individualitāti izcelt savu radošo pusi un nodrošināt vēlamo privātumu.

Dzīvesstils

Kartupeļi “au gratin” ir iepriekš vārītu kartupeļu šķēles, kas vārītas krējumā un pārklātas ar sieru, kas veido gratīnu. Savukārt gratin dauphinoise ir ēdiens, kas gatavots no plānās šķēlītēs sagrieztiem iepriekš termiski neapstrādātiem kartupeļiem, kas tiek pagatavoti krējumā.