TOP 10 notikumi kultūrā no 19. līdz 25. oktobrim

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Paukštello un Birkens, Siksna un Lapčenoks, Treinis un Avotiņa-Lāce, Krenberga un Tisenkopfa-Muselli, “Ave Sol” un “Borowa MC”.

Skaistāko dziesmu koncerts

Foto: publicitātes

Piektdien, 25. oktobrī, plkst.19.00 VEF Kultūras pilī uz skaistāko dziesmu koncertu “Nāk rudens apgleznot Latviju” aicina populārie dziedātāji Ineta Rudzīte, Uģis Roze, Žoržs Siksna (attēlā), Igo, Andris Daņiļenko un Viktors Lapčenoks, kā arī romantiskais saksofonists Raivo Stašans.

Par muzikālo pavadījumu koncertā rūpēsies mūziķu grupa “AR Maestro” Anatolija Livčas vadībā: Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (basģitāra), Mareks Logins (sitaminstrumenti) un Anatolijs Livča (taustiņinstrumenti), kā arī vokālistes Laima Miltiņa-Rode un Elīna Čampere.

“Koncerta moto izvēlējāmies no Māras Zālītes un Ulda Stabulnieka leģendārās dziesmas “Tik un tā”, un patiesībā - padomājiet paši, cik mums, latviešiem, ir daudz skaistu dziesmu par rudeni! Daļu no tām arī izdziedāsim šajā koncertā.

Klausītājus aicinām atkārtot dziesmu vārdus, lai ikviens varētu izdziedāties pēc sirds patikas!” aicina koncerta organizatori.

Koncertā Andra Daņiļenko un saksofonista Raivo Stašana interpretācijā skanēs Raimonda Paula dziesma “Rudens ogle”.

Leģendārais dziedātājs Igo koncertam izvēlējies dziesmas “Kā senā dziesmā” un “Nepasauc, nepiesauc mani vēl”.

Raivo Stašana sniegumā skanēs Raimonda Paula brīnišķīgā melodija no kinofilmas “Ilgais ceļš kāpās”.

Dziedātājs Žoržs Siksna no sava repertuāra piedāvās dziesmas “Ap Jāņiem Mārtiņos”, “Mīlas rudens” un “Viss, kas bijis septembrī”.

Uģa Rozes dziedājumā skanēs Imanta Kalniņa dziesma “Trubadūrs”.

Publicitātes foto

Viktora Lapčenoka (attēlā) interpretācijā - Raimonda Paula dziesma “Par pēdējo lapu”, bet Ineta Rudzīte koncertam izvēlējusies Raimonda Paula dziesmu “Nenāciet klāt man rudenī”.

Savukārt visi koncerta dalībnieki vienosies Ulda Stabulnieka dziesmā “Tik un tā” un Zigmara Liepiņa dziesmā “Vēl ir laiks”.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Pagatavo 15 minūtēs. Lavaša aploksnes var pagatavot ar jebkuru pildījumu. Tas viss ir atkarīgs no gaumes un fantāzijas lidojuma. Recepte lavaša aploksnēm - ar šķiņķi, sieru un dārzeņiem.

Svarīgākais