12 kultūras pasākumi līdz 11. oktobrim, apmeklējami bez maksas

Vērts apmeklēt: izstādes, koncerti, tikšanās, Veidenbauma dzimšanas diena, interaktīvs audio iestudējums, pirmie soļi dzejā, lasīšanas sacensības un iluzionistu konkurss.

Aijas Andrejevas spilgtāko skatuves tērpu izstāde

Foto: publicitātes

Modes un dzīvesstila tirdzniecības centrs “Spice” ielūdz uz mūziķes Aijas Andrejevas (attēlā) skatuves tērpu izstādi.

Izstāde “Skatuve nav iedomājama bez tērpa” ir veltījums Aijas Andrejevas profesionālās darbības 20 gadu jubilejai, un tā sniedz unikālu ieskatu mākslinieces personībā un karjeras attīstībā.

Publicitātes foto

Tā piedāvā intīmu un aizraujošu ieskatu dziedātājas pasaulē, kur tērpi kļūst par viņas identitātes un skatuves mākslas būtisku sastāvdaļu.

Katrs no izstādē iekļautajiem 13 tērpiem ir rūpīgi izvēlēts mākslas darbs, kas papildināts ar personīgu stāstu par to, kā tas veidojis un transformējis mākslinieces skatuves tēlu, atstājot dziļus nospiedumus viņas personiskajā attīstībā.

Publicitātes foto

Izstāde ir unikāla iespēja atklāt, kā mode un tērpi ir kļuvuši par neatņemamu Aijas Andrejevas skatuves mākslas sastāvdaļu.

Ikviens tiek aicināts ne tikai aplūkot tērpus, bet arī piedzīvot to ciešo saikni ar skatuves mākslu, izbaudot harmoniju starp dizainu un māksliniecisko izpausmi.

Publicitātes foto

Izstāde būs atvērta apmeklētājiem līdz 31. oktobrim.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Kad esat noraizējies, var viegli justies tā, it kā jums ir nepieciešams uzlabot noteiktas lietas, taču lielākā daļa no šīm lietām patiesībā ir ārpus jūsu kontroles. Starp darba stresu, ģimenes problēmām un cilvēka esības realitāti ir viegli sajust pasaules spiedienu uz saviem pleciem.

Svarīgākais