Izcilākais Vācijas iluzionists, «stand-up» mākslinieks Topas atgriežas Rīgā

Vācijas iluzionists Topas 2022. gadā atzīts par radošāko iluzionistu pasaulē © Foto: publicitātes

Sestdien un svētdien, 12. un 13. oktobrī, Iluzionisma teātrī/muzejā «Mystero» ar izrādi «Virtuoso» viesosies pasaulslavenais Vācijas iluzionists Topas.

Pēc veiksmīgajām viesizrādēm Rīgā 2022. gadā izcilākais Vācijas iluzionists, «stand-up» mākslinieks Topas atgriežas Rīgā, lai iepriecinātu Latvijas skatītājus ar saviem jaunajiem brīnumiem - kā apstādināt laiku burkā, nospēlēt mūziku uz vienas kāršu kavas, burvju trikos iesaistīt bungas, pārzāģēt pašam sevi divās daļās un trika izpildē, iespējams, iesaistīt pat vampīru….

Foto: publicitātes

Topas izcilību ir novērtējusi arī pasaules iluzionistu asociācija FISM, 2022. gadā piešķirot māksliniekam prestižo balvu «Radošākais iluzionists pasaulē».

Savu pirmo balvu «Labākais pasaules manipulācijas iluzionists» Topas saņēma 18 gadu vecumā, un viņš ir vienīgais iluzionists, kurš ir saņēmis šo balvu jau divas reizes.

Pēc veiksmīgajām viesizrādēm Rīgā 2022. gadā Topas atgriežas Rīgā, lai iepriecinātu Latvijas skatītājus ar saviem jaunajiem brīnumiem. / Foto: publicitātes

Ar virtuozu veiklību, oriģināliem skatuves efektiem un lieliskām ilūzijām Topas jau vairāk nekā divus gadu desmitus gūst panākumus starptautiskajā arēnā - Lasvegasā, Jokohamā, Montekarlo un daudzviet citur.

Topas ir uzstājies vairāk nekā 50 starptautiskos TV šovos, piemēram, NBC «The World Greatest Magic» («Ceazar» pilī Lasvegasā, ASV), 10 reizes uzstājies «Les Plus Grands Cabaret Du Monde» (Francijas TV1), «La Grande Magia» (Itālijā), kā arī vairākos nozīmīgos Vācijas TV šovos.

Topas ir arī populārs «stand-up» meistars Vācijā.

Ar savu asprātīgo humoru un izcilajām improvizācijas spējām viņš izcīnījis 1. vietu lielākajā Vācijas komiķu konkursā Hamburgā.

Ar savām izrādēm viņš regulāri koncertē Vācijā, Spānijā, Francijā, Austrijā, Grieķijā, Ķīnā un daudzās citās pasaules valstīs. Šobrīd viņš atrodas savā izrāžu tūrē Kanādā.

Foto: publicitātes

Vācijas iluzionists Topas Iluzionisma teātrī/muzejā «Mystero» demonstrēs savu jaunāko izrādi «Virtuoso», kurā viņa neticamā roku veiklība mijiedarbosies ar komēdiju, mūziku un pārsteidzošām ilūzijām.

Izrāde piemērota visām skatītāju vecuma grupām.

Dzīvesstils

TV personībai Kristīnei Virsnītei bija uzticēts vadīt augu izcelsmes produktu zīmola “Alpro” organizēto pasākumu “Discover The Plant – Based World”. Viņa šeit nebija nejauši, jo arī Kristīnei ir tuvs veselīgs uzturs.

Svarīgākais