TEĀTRA AFIŠA septembrim

21.lapa

PĒDĒJĀ IZRĀDE

Pseido-muzikāla izrāde par mammām

Publicitātes foto

Trešdien un ceturtdien, 25. un 26. septembrī, plkst. 19.00 Ģertrūdes ielas teātrī pēdējo reizi tiks spēlēta pseido-muzikāla izrāde par mammām “Stiklotā svētnīca”.

Mamma ir vistuvākais cilvēks. Mamma ir pasaules centrs un saule. Mamma ir tā, kuras sapņus tu alksti piepildīt visvairāk. Un mamma ir arī tā, kura spēj sāpināt visvairāk. Bieži vien - aiz lielas mīlestības.

Nevalstiskā teātra telpās satiekas trīs aktieri un režisora asistente. Slavenais režisors X tur iestudēs dramaturģijas klasiku - Tenesija Viljamsa atmiņu drāmu “Stikla zvērnīca”. Tā būs izcilākā izrāde, kāda jebkad redzēta nevalstiskajā teātrī. Ja vien pašiem izrādes veidotājiem nebūtu tik daudz neatrisinātu problēmu citam ar citu un, protams, ar savām mammām… Un ja vien slavenais režisors nekavētu.

Publicitātes foto

Režija: Marta Elīna Martinsone. Lomās: Anta Aizupe, Inese Pudža, Daiga Kažociņa (attēlā) un Edgars Samītis. Uzmanību: izrādē smēķē!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Visiem ir zināms citāts:“ Aiz katra izcila vīrieša stāv lieliska sieviete ”. Es gan gribu to pārveidot - blakus katram izcilam vīrietim stāv lieliska sieviete. Lai gan saprotu, kāpēc tiek lietots vārds “aiz”, tas nozīmē atbalstu, jo liela daļa izcilu sieviešu darbs tiek veikts fonā, nevis priekšplānā, vai arī liela daļa viņu darbi paliek neredzami. Atbalstīt tradicionāli ir bijusi sieviešu loma.

Svarīgākais