TOP 10 notikumi kultūrā no 24. līdz 30. augustam

9.lapa

Grupas “A-Eiropa” 25 gadu jubilejas tūre

Foto: publicitātes

Jūlija beigās ar iespaidīgu koncertu Liepājas koncertdāzā “Pūt, vējiņi!” grupa “A-Eiropa” ieskandināja savas radošās darbības 25 gadu jubilejas koncerttūri, kas augustā turpināsies Latvijas pilsētu estrādēs.

“Viens no galvenajiem nosacījumiem programmas sagatavošanā bija dziesmu autentiskā skanējuma saglabāšana - tāpat kā mūsu dziesmas skan radiostacijās, diskotēkās un naktsklubos, jo vēlamies atmosfēru piepildīt ar enerģiju un draivu,” saka Arturs Duboks (attēlā), grupas līderis, dibinātājs, solists un visu “A-Europa” hitu mūzikas un tekstu autors.

Publicitātes foto

Grupā muzicē arī Egors Kovaļkovs (soloģitāra), Juris Ruskulis (taustiņinstrumenti, bekvokāls), Matīss Uškāns (sitaminstrumenti), tāpat koncertus kuplina dejotājas Karolīna un Anastasija.

Publicitātes foto

Grupas “A-Eiropa” nākamie jubilejas koncerti notiks: sestdien, 24. augustā, Jelgavā, brīvdabas koncertzālē “Mītava” Pasta salā, 28. augustā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, 31.augustā Ikšķiles estrādē, 29. septembrī Daugavpils kultūras centrā un 23. novembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS.

Grupas koncertā, kas 28. augustā notiks Dzintaru koncertzālē, piedalīsies arī īpašie viesi: grupa “Singapūras Satīns”, šovbalets “Todes” u.c. mākslinieki.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

“Barojošs uzturs ir veselīga dzīvesveida pamats. Papildus svara zaudēšanai un uzturēšanai, sabalansēts uzturs ir ļoti svarīgs sievietes un vīrieša vispārējai veselībai. Laba pārtika nodrošina vitamīnus, minerālvielas un uzturvielas, kas ir svarīgas augšanai, labklājībai un attīstībai,” raksta healthline.com.

Svarīgākais