TOP 10 notikumi kultūrā no 17. līdz 23. augustam

Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Busulis, Sējāns un Šipkēvics, Deinats un Patmalniece, Liepiņš un Reinis, Rešetins un Strazdiņš, Dovgāne un Krapivņickis, Rinkēvičs un Madefa.

“Instrumenti” Rīgas Cirkā

Publicitātes foto

“Instrumenti” mūzikas cienītājus šīs vasaras beigās sagaida īpašs notikums - ceturtdien, 22. augustā, ar īpašu dzimšanas dienas koncertu Rīgas Cirkā grupa prezentēs savu jauno albumu “Runā Rīga”.

“Instrumenti”, ko veido Jānis Šipkēvics, Reinis Sējāns un Gatis Zaķis, vienmēr izcēlušies ar saviem vizuāli piesātinātajiem un muzikāli baudpilnajiem koncertiem. Šī pieeja neizpaliks arī albuma “Runā Rīga” prezentācijas pasākumā.

Pasākuma formāts būs īpaši veidots, lai radītu intīmu un ciešu saikni starp grupu un klausītājiem.

Ne tikai koncerts, bet arī stāsti par albuma tapšanas procesu dos iespēju ielūkoties albuma radīšanas aizkulisēs un izprast “Instrumenti” radošo ceļu. Pēc pasākuma būs iespēja neformālā gaisotnē tikties ar grupas mūziķiem, kā arī iegādāties jauno albumu vinila plates formātā.

Rīgas Cirka vēsturiskā un maģiskā ēka, kur “Instrumenti” kopā ar režisoru Kasparu Rogu radīja albuma pirmā singla “Runā Rīga” video klipu, ir lieliska vieta šim svinīgajam notikumam, un tā palīdzēs grupai uzburt neaizmirstamu muzikālo pieredzi.

Atgādinām, ka 26. oktobrī ”Instrumenti” par godu jaunajam albumam Arēnā Rīga rīkos vērienīgu koncertšovu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais