14 kultūras pasākumi līdz 16. augustam, apmeklējami bez maksas

15.lapa

Noklausies! Dons domā par laiku

Foto: publicitātes

Turpinot notikumiem bagāto gadu, populārais mūziķis Dons (attēlā) izdevis devīto studijas albumu “Laiks”, kā arī albuma pavadošo singlu “Bultiņa melnā”. Jau pavisam drīz, 17. augustā, mūziķis aicina savus klausītājus uz tikšanos Daugavas stadionā.

“Pēdējos gados mani visvairāk ir uzrunājusi tieši sadarbība ar dažādiem mūziķiem un producentiem - kopīga dziesmu rakstīšana, melodiju un rīmju meklēšana, kopējā lielā dziesmas puzura veidošana. Šis albums tapis pusotra gada laikā, daudzas dziesmas sarakstītas ārpus Latvijas, daudzas palikušas aiz strīpas, jo šis laiks bijis produktīvs. Nu albums nodots klausītāju vērtējumam un priecājos, ka jau pavisam drīz pēc tā iznākšanas daļu no tā varēšu pirmatskaņot tūkstošiem klausītāju priekšā,” stāsta Dons.

Albuma pavadošais singls ir dziesma “Bultiņa melnā”, kurai tapusi arī dzīvespriecīga un vasarīga video vizualizācija.

“Šis singls tapis starp Berlīni un Rīgu un brīnišķīgi atbilst apkārt pulsējošajai pozitīvajai vasaras enerģijai.

Ar to vēlos atgādināt ne tikai sev, bet arī saviem klausītājiem - mirkļos, kad jūtamies iestiguši, nedaudz jānorimst, jāpierimst un jāsāk no jauna!” saka Dons.

Singla “Bultiņa melnā” autori ir Artūrs Šingirejs, Kim W un Mikus Frišfelds.

Dziesma “Bultiņa melnā”:

Dzīvesstils

Jūsu mīļie būs sajūsmā - pārliecinies pats. Vai vēlaties pārsteigt savu ģimeni ar gardu ēdienu? Tad pagatavojiet vistu medus-sinepju marinādē ar apelsīniem. Šajā ēdienā ir apvienots vistas maigums, medus saldums, sinepju pikantums un apelsīnu svaigums.