TEĀTRA AFIŠA augustam

15.lapa

PIRMIZRĀDE

Par mātes un meitas attiecībām

Foto: publicitātes

Piektdien un sestdien, 30. un 31. augustā, plkst. 19.00 Dirty Deal Teatro gaidāma sadarbības dejas izrāde “23 hromosomas”, kas stāsta par mātes un meitas attiecībām. Režisore Lilija Lipora.

Mātei un meitai ir kopīgas 23 hromosomas. Šie ir mūsu ģenētiskā mantojuma pavedieni, kas stiepjas pāri laikam, savienojot pagātni ar tagadni.

Dejas teātra izrāde “23 hromosomas” stāstīs par mātes un meitas attiecībām, kas ir piepildītas ar mīlestību un atbalstu, bet arī ar sāpēm un rūgtām pretrunām.

Izrāde tapusi sadarbībā ar laikmetīgās dejas un teātra kompāniju “Stars'well” un Horeogrāfu asociācijas projektu “Jumts”.

Dramaturģe Tatjana Meļehova, gaismu mākslinieks Andris Landaus, kostīmu māksliniece Baiba Grīna, producente Diāna Trope, mūzikas autore Arta Lipora.

Lomās: aktrise Anda Albuže (attēlā), horeogrāfe un dejotāja Katrīna Albuže, režisore un horeogrāfe Lilija Lipora, vijolniece Arta Lipora.

Dzīvesstils

Jūsu mīļie būs sajūsmā - pārliecinies pats. Vai vēlaties pārsteigt savu ģimeni ar gardu ēdienu? Tad pagatavojiet vistu medus-sinepju marinādē ar apelsīniem. Šajā ēdienā ir apvienots vistas maigums, medus saldums, sinepju pikantums un apelsīnu svaigums.