15 kultūras pasākumi līdz 2. augustam, apmeklējami bez maksas

10.lapa

Tematiski mini festivāli

Foto: publicitātes

Šovasar “Zvaigzne Cafe” pagalmā notiek tematiski mini festivāli. To laikā radošas aktivitātes, diskusijas, teātra izrāde un meistardarbnīcas palīdzēs ikvienam interesentam izzināt grāmatu, teātra, mākslas un kafijas pasauli.

Sestdien, 27. jūlijā, būs “Mākslas un teātra diena”, bet 24. augustā - “Kafijas diena”.

Mākslas un teātra dienas rīta cēlienu atklās Latvijas Leļļu teātra aktieri Artūrs Putniņš un Matīss Millers, kuri parādīs un izstāstīs, kā darbojas un izskatās dažādas lelles, kas piedalās izrādēs.

Pēc tam dramaturģes Anna Belkovska un Linda Rudene piedāvās iespēju apmeklētājiem piedalīties dramaturģijas meistardarbnīcā. Pasākums noritēs sadarbībā ar Dirty Deal Teatro.

Savukārt Mākslas muzeju Jauniešu klubs piedāvās apdrukāt līdzpaņemtos tekstila izstrādājumus, būs arī kāds īpaši šai dienai radīts dizains.

Plkst. 15.00 sadarbībā ar Willa teātri būs iespēja noskatīties režisora Vara Piņķa un aktrises Ingas Alsiņas-Lasmanes dzejas performanci “Putn ilgs” (titulattēlā). Izrāde tapusi, izmantojot somu dzejnieces Heli Lāksonenas dzejoļu krājumu “Kad gos smei”, ko latviešu valodā atdzejojis Guntars Godiņš.

Plkst. 16.30 būs iespēja piedalīties modeļu skicēšanas meistarklasē, kuru vadīs “All Create Latvia” vadītāja Kristīna Virse.

Un vakarā no plkst. 19.00 gaidāma dzirkstoša ballīte pašā Rīgas centrā kopā ar DJ OMEN. Visos pasākumos ieeja bez maksas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

“Barojošs uzturs ir veselīga dzīvesveida pamats. Papildus svara zaudēšanai un uzturēšanai, sabalansēts uzturs ir ļoti svarīgs sievietes un vīrieša vispārējai veselībai. Laba pārtika nodrošina vitamīnus, minerālvielas un uzturvielas, kas ir svarīgas augšanai, labklājībai un attīstībai,” raksta healthline.com.

Svarīgākais