15 kultūras pasākumi līdz 2. augustam, apmeklējami bez maksas

Vērts apmeklēt: koncerti, izstādes un festivāli.

Katrīnas Gupalo koncerts

Foto: publicitātes

Sestdien, 27. jūlijā, plkst. 11.00 Kultūrtelpā “Strops” Ziepniekkalna Ēbelmuižas parkā gaidāms populārās dziedātājas Katrīnas Gupalo (attēlā) koncerts.

Pēc lielās mīlestības un popularitātes, kuru iemantoja Katrīnas Eirovīzijas dziesma “The Cat’s Song” tieši visjaunāko klausītāju vidū, dziedātāja nolēma radīt un veltīt veselu programmu tieši bērniem un jauniešiem. Tā ir enerģiska, jautra, draudzīga un mīļa Katrīnas Gupalo programma, kurā viņai piebiedrojas spožākie Latvijas mūzikas producenti - Edgars Vilcāns un Armands Varslavāns.

Kopā ar Katrīnu, jaunie klausītāji var izdejoties un izdziedāties no visas sirds.

Tajā iekļauti Katrīnas radītie radio hīti “The Cat’s Song” vai versija latviešu valodā “Minka nāk”, “Dur Prom”, “Pupiņu Zupiņa”, vēl neizdotās dziesmas “Korgiji” un “Tornado”, kā arī sirsnīgākie latviešu mūzikas šedevri - Imanta Kalniņa “Buramdziesmiņa”, “Alvas zaldātiņi”, “Mākonītis un mākonīte”, “Eolikas” “Lielā zive”, Raimonda Paula “Anniņa vanniņā”, “Ai dundur, dundur”, “Dzeguzītes” “Lāci, ko tu krāci”, “Līvu” “Aprīļa pilieni” un daudzas citas.

Ieeja bez maksas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

Svarīgākais