15 kultūras pasākumi līdz 26. jūlijam, apmeklējami bez maksas

16.lapa

Noklausies! Un uzdejo ar “Gapoljeri”

Foto: publicitātes

Virtuves kabarē apvienība “Gapoljeri” publicējuši singlu “Pats ar sevi uzdejo” un aicina uz sava ceturtā albuma “Uga Buga” prezentācijas koncertu, kas trešdien, 24. jūlijā, plkst. 20.00 norisināsies Rīgā, bāra “Kalnciema Ezītis miglā” vasaras dārzā (Slokas ielā 17).

“Uga Buga” ir jau ceturtais “Gapoljeri” studijas ieraksts, šoreiz tapis, iedvesmojoties no latviešiem tik ierastās pasēdēšanas zaļumos siltajos vasaras vakaros.

“Tie būs deviņi stāsti par svinēšanu. Par svētkiem - plānotiem vai neplānotiem. Par svētku un dzīves svinēšanu un saldeno rūgtumu kas paliek pēc tiem,” tā par gaidāmo albumu saka “Gapoljeri” solists, aktieris Kristians Kareļins.

Publicitātes foto

Albuma prezentācijas koncerta vēstnesis - skaņdarbs “Pats ar sevi uzdejo!” Tā tapšanā piedalījies arī rumāņu izcelsmes akordeona virtuozs ar skatuves segvārdu “Veri Profešenal”.

Virtuves kabarē apvienībā darbojas solists Kristians Kareļins, basģitārists Jānis Līde, bundzinieks Normans Bārbals, pianists Artis Drozdovs, kā arī ģitāristi Māris Kurtiņš un Normunds Zālamans.

Dziesmas videoversija tapusi sadarbībā ar “GOEX Studio”.

Dziesma “Pats ar sevi uzdejo!”:

Dzīvesstils

Jūsu mīļie būs sajūsmā - pārliecinies pats. Vai vēlaties pārsteigt savu ģimeni ar gardu ēdienu? Tad pagatavojiet vistu medus-sinepju marinādē ar apelsīniem. Šajā ēdienā ir apvienots vistas maigums, medus saldums, sinepju pikantums un apelsīnu svaigums.

Svarīgākais