6.lapa

Lailas Ilzes Purmalietes jubilejas koncerts

Publicitātes foto

Otrdien, 27. februārī, plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī notiks Lailas Ilzes Purmalietes jubilejas koncerts, kurā piedalīsies dziedātāji, aktieri, mūziķi ar kuriem kopā māksliniece muzicējusi, veidojusi izrādes un koncertus.

“Mīļie mani klausītāji, aicinu jūs uz manu jubilejas koncertu!

Pirmo reizi mūžā savu Dzimšanas dienu svinēšu uz lielās skatuves, kopā ar labākajiem mūziķiem un draugiem.

Dziesmas mūs ievedīs pasaulē, kas ir skaista, harmoniska un ļoti krāšņa,” saka Laila Ilze Purmaliet (attēlā).

Jubilejas koncertā varēs izbaudīt Lailas Ilzes Purmalietes populārākās dziesmas jaunā skanējumā - “Radio Skonto”, “Vidzemei”, “Vējš aiziet raudādams”, “Es tevi ļoti gaidīšu”, “Pie sirds”. Būs arī jaunākās kora dziesmas ar Ojāra Vācieša un Ārijas Elksnes vārdiem.

Kopā ar Lailu uz skatuves būs Ieva Sutugova, Ralfs Eilands, Anta Eņģele, Ainars Bumbieris, Līga Priede, Laima Miltiņa-Rode un Elīna Čampere (vokālās grupa “Fortūna”), kā arī bērnu vokālā grupa “Dzeguzīte” Zigdas Martinsones vadībā, dziedošā apvienība “Teātru Tenori” - Kristians Kareļins, Emīls Kivlenieks, Artūrs Zvirbulis, Mārtiņš Brūveris, kā arī dziedošie aktieri Juris Hiršs un Gundars Silakaktiņš.

Publicitātes foto

Jubilejas koncerta muzikālo pamatu nodrošinās Anatolija Livčas (taustiņinstrumenti) mūziķu grupa - Aleksejs Bahirs (vijole), Jānis Kalniņš (ģitāra), Uģis Krūskops (sitamie instrumenti).

Īpaši krāšņu noskaņu radīs arī sieviešu koris “Dzintars” Airas Birziņas vadībā un sieviešu koris “Madara” Zanes Kažēnas vadībā. Pasākumu vadīs Valdis Melderis.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv

Turpinājumu lasi nākamajā lapā