4.lapa

Labdarības koncerts “Kopā ar Ukrainu”

Publicitātes foto

Sestdien, 24. februārī, plkst.18.30, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā latviešu un ukraiņu mūziķi apvienosies muzikālā pasākumā, lai Ukrainas tautai paustu savu solidaritāti un atbalstu.

2024.gada 24. februārī pasaule piemin otro gadadienu kopš krievijas neizprovocētās un nepamatotās pilna mēroga agresijas pret Ukrainu.

Ukrainas bruņotie spēki, ukraiņu tauta ar starptautisko partneru un sabiedrības atbalstu varonīgi cīnās pret krievijas agresoru, aizstāvot savu brīvību un neatkarību.

Šajā dienā, apliecinot solidaritāti ar Ukrainas tautu, Ukrainas vēstniecība Latvijā rīko labdarības koncertu Ukrainas atbalstam “Kopā ar Ukrainu”. Ienākumi no koncerta tiks novirzīti Ukrainas bruņotajiem spēkiem un Ukrainas bērniem sadarbībā ar labdarības fondu Ziedot.lv.

Koncerta programmā ukraiņu un latviešu dziedātāju un mūziķu priekšnesumi: etnogrupa “OGAS”, Ralfs Eilands, Andrejs Osokins, Jānis Stībelis, Marija Naumova (attēlā), Miks Galvanovskis, Kārlis Kazāks, grupa “Sudden Lights”, Intars Busulis un “Abonementa orķestris”, Markus Riva, Viktorija Prituļaka un Anastasia Vasilenko. Koncerta vadītājs: Goran Gora.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv

Turpinājumu lasi nākamajā lapā