© Foto: Depositphotos

JaunMēness Ūdensvīrā zīmē ir otrais JaunMēness pēc Ziemas Saulgriežiem. Šis ir ļoti īpašs JaunMēness. Austrumos to pazīst kā austrumu Jauno gadu jeb Mēness Jauno gadu. Šogad JaunMēness Ūdensvīrā iestājas 10.februrārī plkst.00:58 pēc Latvijas laika. Naktī no piektdienas uz sestdienu uzreiz pēc pusnakts.

Šajā dienā pēc Senās Ķīnas tradīcijām arī sākas Drakona gads. Šogad tā elements ir Koks, kas simbolizē izaugsmi, radošumu, inovācijas, drosmīgu vīziju radīšanu un horizontu paplašināšanu.

Drakons sniedz drosmi

Foto: Depositphotos

Savukārt Drakons ir veiksmes, labklājības un pārticības simbols. Drakons mums dod drosmi un pārliecību par sevi, saviem spēkiem, saviem sapņiem un kopā ar koka enerģiju veidos auglīgu augsni, kurā “izaudzēt” savas drosmīgākās vīzijas un projektus.

Drakonam nav limitu un robežu, tas spēj pacelties augstu debesīs un ienirt dziļākajos ūdeņos. Un tie, kuri sevī savienosies ar šo enerģiju, varēs realizēt tās ieceres, kas atrodas ārpus prāta robežām. Lai iegūtu Drakona “labvēlību” ir vērtīgi iegādāties Drakona figūriņu, ko novietot mājas centrā. Tā piesaistīs mājas iemītniekiem fortūnu, auglību, labklājību un pārticību.

Foto: Depositphotos

Austrumu Jaunais gads

Austrumu Jaunais gads vienmēr iestājas Ūdensvīra JaunMēnesī. Ūdensvīra galvenais vēstījums ir - kas ir mans Dzīves Lielais uzdevums? Ar ko es esmu Unikāls un Viens no Viena? Kāds ir mans pienesums Pasaulei?

Kas ir mans Augstākais Mērķis un Dvēseles misija? Tādēļ tieši Austrumu Jaunā gada diena ir vispiemērotākā, lai izvirzītu jaunus un drosmīgus mērķus. Šī JaunMēness enerģija palīdz mums noticēt sev, atminēties savu patieso dzīves uzdevumu un ar skaidru vīziju doties pretī tam.

Foto: Depositphotos

Ūdensvīrs māca mums domāt enerģijas kontekstā. Dzīve ir nebeidzama enerģijas plūsma starp došanu un ņemšanu.

Mēs ik mirki piesaistām, radām, transformējam enerģiju sevī un caur šo enerģiju arī mijiedarbojamies ar apkārtējo pasauli. Un apzinoties un zinot enerģijas likumus, mēs varam radīt ikvienu savu iecerēto realitāti.

Ūdensvīra JaunMēness aicina sajust, kādas enerģijas mēs katrs šobrīd radām un kādu radām kolektīvi kā cilvēkrase. Ko mēs caur sevi piesaistām? Kā citi jūtas mūsu enerģijas laukā un pats galvenais, kā mēs paši jūtamies savā enerģijā?

Līmenis, kādā vibrē enerģija

Enerģija ir pamatu pamats ikvienai vīzijai un sapnim. Jo augstākus sapņus mēs vēlamies realizēt savā dzīvē, jo jaudīgākai un kristāltīrai ir jābūt mūsu enerģijai. Mēs varam piesaistīt tikai to līmeni, kādā vibrē mūsu enerģija. Ir pienācis laiks definēt skaidrus nodomus, kā vari pacelt savas enerģijas vibrācijas.

Foto: Depositphotos

Šis JaunMēness palīdzēs atpazīt, vai dzīve, ko šobrīd dzīvoju, saskan ar manu iekšējo kompasu. Vai šobrīd es dzīvoju sava patiesā ES dzīvi un eju sev paredzēto ceļu? Vai arī es eju to ceļu, ko citi vēlas, lai es eju? Iespējams, ka citi cilvēki ir izlēmuši tavā vietā, kā izskatīsies tava dzīve, kā jāizskatās tavai dzīvei. Bet patiesībā, tu un tikai tu esi tas, kuram piemīt brīvā griba izvēlēties savu dzīvi.

Kad mēs dzīvojam ne savu dzīvi, mūsu enerģija tiek lauzta un deformēta. Kamēr esam jauni, tā izpaužas caur destruktīvām emocijām un dzīvesveidu, vēlāk jau pārtop neveselībās un hroniskās kaitēs.

Foto: Depositphotos

Mūsu enerģija visādos veidos grib mūs modināt. Tā vēlas būt dzīva savā unikālākā plūdumā un izpausmēs, būt harmonijā, saskaņā ar cilvēka kodolu. Un tieši JaunMēness Ūdensvīra laikā šī enerģija mūsos mostas visspēcīgāk un notiek dvēseles atmodināšana.

Jaunas rīcības un darbības Svarīgākie JaunMēness Udensvīrā uzdevumi ir - ieviest savā dzīvē jaunas rīcības un darbības, kas palīdzēs virzīties augstāk pretī saviem sapņiem, savam kodolam. Ir svarīgi apzināties, kuri esošie ieradumi bremzē, stādina, sastindzina un tos aizstāt ar jaunām, svaigām, inovatīvām rīcībām.

Foto: Depositphotos

Mazas, bet būtiskas izmaiņas ikdienas rīcībās, komunikācijās, darbībās ar sevi un apkārtējo pasauli, rādīs lielas un nozīmīgas pārmaiņas mūsu dzīvēs un mūsos pašos.

Ja vēlamies redzēt lielas un skaistas pārmaiņas pasaulē, mums vispirms tās jārada savā dzīvē.

Tu un tikai tu esi savas laimes kalējs un JaunMēness Ūdensvīrā grib, lai tu izkal un izlej tieši savu Laimi. Vai esi gatavs atvērt logu un ieelpot savās plaušās svaigo Jaunā gada gaisu un piedzīvot savu dzīvi tās viskrāšņākajā mozaīkā?

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv