© Foto: Depositphotos

Lai gan katrai zodiaka zīmei ir savas unikālās stiprās puses un svētības, šonedēļ tieši šiem trīs zodiakiem būs piešķirta papildu kosmiskā labvēlības deva.

No mirdzošas harizmas līdz piedzīvojumiem bagātajai dvēselei, šīs zodiaka zīmes iemieso īpašības, kas piesaista pozitīvu pieredzi, iespējas un svētības.

Atgādinu, ka svarīgi ir atcerēties, ka svētības var izpausties dažādos veidos un katra dzīvē realizēties atšķirīgi, aicinu iekārtoties krēslā ērtāk, atvērt acis un sirdi un ļaut Dievišķās aizsardzības jaudīgajai plūsmai ienākt katra prātā un sirdī, līdz ar pateicību un pieņemšanu, taču šo trīs laimīgo zodiaku īpašniekiem ļauties - lai tā realizētos dzīvē šajā nedēļā.

Foto: Depositphotos

Zivis

Foto: Depositphotos

Šonedēļ šis zodiaks būs svētīts ar dziļu intuīcijas izjūtu un paaugstinātu jūtīgumu. Viņiem piemitīs ievērojama spēja pieskarties savai iekšējai gudrībai un savienoties ar neredzamajām jomām. Zivju zodiaks būs tas, kas šonedēļ bieži piedzīvo sinhronitāti, satraucošas tikšanās un dievišķas vadības sajūtu. Viņu intuitīvā daba un dziļā empātija piesaistīs dziļas svētības piesātinātas garīgās pieredzes, radošas iedvesmas un dabiskas spējas piedāvāt mierinājumu un atbalstu citiem.

Jo Zivis pēc savas dabas ir pieticīgi un mierīgi, viņi mīl, ja apkārt ir drošības sajūta un paši to veicina. Tāpat arī mājīguma sajūtu. Šie zemes iedzīvotāji mīl savas mājīgās ligzdas, pat ja tās ir zem ūdens, tāpat pēc dabas tie ir arī brīnišķīgi audzinātāji un vecāki.

Zivju zodiaka cilvēki ilgojas pēc dzīvi piepildošas mīlestības, tāpēc nereti iemīlas un nepamana pat partnera sliktās īpašības uzreiz. Tas ir tāpēc, ka Zivju horoskopa cilvēkiem mīlestība vairāk nozīmē došanu, nevis saņemšanu.

Tomēr tolerantās, cieņpilnās un piedodošās Zivis savā veidā var būt pārāk bailīgas un tas var padarīt tās viegli pakļaujamas. Līdz pat tādam līmenim, kas sliktu izturēšanos pret tām citi sāk uzskatīt par pašsaprotamu, līdz pat nodevībai. Zivīm ir grūti mainīt savu kursu, jo savā Zivju būtībā, šis zodiaks ir diezgan slinks un pasīvs. Savā sliktākajā izpausmes formā Zivis var tikt pakļautas pilnīgai bezdarbībai, hedonismam, atriebībai un daudzām attiecībām.

Strēlnieks

Foto: Depositphotos

Šis zodiaks ir pazīstams ar savu piedzīvojumu garu un optimistisku skatījumu uz dzīvi. Viņiem piemīt iedzimta spēja piesaistīt veiksmi un svētību. Šonedēļ Strēlnieku zodiaks ir tas, kas izcelsies ar savu atvērtību un vēlmi izpētīt jaunus apvāršņus. Strēlnieki ir tie, kas bieži vien nonāks īstajā vietā un laikā, caur savu pieredzi atklājot gandrīz neticamas iespējas un dzīvi mainošas pieredzes. Šonedēļ viņu optimisms un entuziasms radīs magnētisku enerģiju, kas piesaistīs svētības dažādās formās.

Strēlnieka zīmē dzimušie ir labi izgudrotāji vai atklājēji. Pašpārliecināti, dažreiz līdz augstprātībai. Tāpat apveltīti ar prasmi būt labi padomdevēji, skolotāji un sabiedriskās jomas darboņi.

Daudzi Strēlnieka zodiaka īpašnieki izvēlas strādāt ar medijiem un mākslu saistītās jomās, jo šīs jomas ļauj šiem brīvajiem putniem darboties savā veidā. Strēlnieki dievina viņu brīvību un jebkāda veida ierobežojumi viņus var aizkaitināt un nomākt.

Tādējādi arī attiecībās Strēlnieka zodiaka cilvēki pieprasa savu telpu. Mīlestībā viņi ir jautri un dodoši. Patiesībā Strēlnieki ir vislaimīgākie jaunās attiecībās. Tomēr, attiecībām progresējot, nemierīgie Strēlnieki var sākt dusmoties par ierobežotības un atbildības sajūtu. Tomēr viņi zina un novērtē šādu saišu nozīmi un reti mēģinās tās saraut.

Foto: Depositphotos

Ūdensvīrs

Foto: Depositphotos

Šis zodiaks ir pazīstams ar savu tālredzīgo domāšanas veidu un tālredzīgām idejām. Tāpēc šonedēļ Ūdensvīra zodiaka cilvēkiem piemitīs unikāla spēja iejusties kolektīvajā apziņā un nest pasaulei novatoriskus risinājumus. Tieši Ūdensvīri šonedēļ tiks svētīti ar izdomu un spēju domāt ārpus rāmjiem. Viņu vīzijas pieeja un netradicionālās idejas piesaistīs svētību atklājumos, tehnoloģiju sasniegumos un pozitīvu izmaiņu veidā visā sabiedrībā un katra indivīda kolektīvajā laukā.

Dāsnie un līdzjūtīgie Ūdensvīri tomēr ļoti atšķiras no citiem zodiakiem, pat no tiem diviem, kas arī tiek uzskatīti, kā ļoti laipni - Zivīm vai Vēža. Ūdensvīri ir praktiskāki un viņiem ir vērīga acs, kas viegli spēj saskatīt maldināšanu un nodevību.

Taču, neskatoties uz to, kā vecāki, laulātie vai draugi Ūdensvīra zodiakā dzimušie ir ļoti atbalstoši un iedrošinoši. Tie bieži nebaidās no risinājumiem, būs gatavi palīdzēt ar patiesiem, objektīviem padomiem un praktiski lipīgu optimismu.

Tomēr viņu netradicionālā domāšana un dumpīgais raksturs izpaužas viņu neparedzamajā uzvedībā. Viņi ir draudzīgi cilvēki, taču zināms, ka viņi viegli maina savas domas un uzskatus.

Foto: Depositphotos

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv