© Foto: Depositphotos

Lai arī mēs katrs pieņemam, ka dzīve visiem iet tikai uz augšu, tā nav. Ir tikai daži zodiaki, kuriem tiešām, dzīves otra puse ir augšupejoša. Notikumos, iespējās, enerģijas apjomā un talantu atklāsmēs.

Viens no šiem zodiakiem pat pēc sava simbola ir augšup kāpjošā un kustīga kalnu kaza, savukārt otrs zodiaks izceļas ar savu spītību un niknumu, kas padara tos gausus un stabilus, tāpēc dzīves pirmajā pusē tie nepaspēj sabojāt savas izredzes un tikai vēlāk, plūc laurus no tām.

Kas ir šie divi zodiaki, kas ar vecumu un tā briedumu kļūst kā labi izturēts konjaks, kuru baudīt mierpilni, lēnām, izjusti un labsajūtā!

Foto: Depositphotos

Mežāzis - pret sevi ļoti rūpīgs

Pirmais zodiaks, kuram katrs gads dzīvē nāk klāt kā bonuss, ir apveltīti ar pārliecību par sevi un dzīvē tie allaž izvirza augstus mērķus. Tie neizvairās riskēt, bet nav arī neapdomīgi. Attiecību karmu sarežģī savtīgie nolūki un klusā vēlme iegūt varu, kas paaugstinās statusu sabiedrībā. Tādēļ viņi var izskatīties vēsi un mierīgi, bet patiesībā zem tā slēpjas viņu emocionalitāte. Kas ir šis zodiaks, kas ir pašmotivēts un spēs atrast iespējas, kad vien tas būs nepieciešams?

Mežāzis ir tas, kuram koncentrēšanās spējas ir labas, turklāt papildus vēsajām emocijām vēl arī piemīt augsts viedoklis par sevi. Kā mīlnieki, Mežāža zodiaka cilvēki ir nopietni pret romantiku, dodot priekšroku ļaut lietām ritēt savu laiku, pārāk neuzspiežot tempu. Praktiski nekad Mežāzis nebūs impulsīvs. Attiecību metodika - spert soli pa solim. Viņi nav ļoti prasmīgi saziņā, taču viņu rīcība liecina par visu.

Patiesībā, Mežāži var darīt visu iespējamo, lai izteiktu savu pieķeršanos ar darbībām. Viņi lieliski pārvalda dāvanu pasniegšanas mākslu. Arī kā draugs Mežāzis ir uzticīgs un patiess. Viņi centīsies palīdzēt saviem draugiem, kuriem nepieciešams atbalsts.

Viņiem var nebūt daudz draugu, taču viņi būtu ļoti pieķērušies tiem, kas viņiem ir.

Pret sevi Mežāži ir ļoti rūpīgi. Tāpēc arī vecumdienās tos pārsvarā atradīsit salīdzinoši labā veselībā. Patiesībā, jo vecāki Mežāži ir, jo veselīgāki tie izskatās. Viņi pieder kategorijai, kas ražo visbrīnišķīgākos vecāka gadagājuma cilvēkus. Tomēr viņu ķermenis var būt smalks, īpaši ceļgali un kaulu struktūra. Viņus apdraud saaukstēšanās, artrīts, nierakmeņi, gremošanas problēmas un pat tādi ādas traucējumi kā jostas roze.

Viņiem vajadzētu ievērot atturību no alkohola un bagātīgas, neveselīgas pārtikas. Savu karjeru viņi uztver ļoti nopietni. Tā viņiem ir misija tieši no kāpņu apakšējā pakāpiena līdz augšai. Kad viņi sāk, viņi reti atskatās atpakaļ, strādājot tik smagi, cik nepieciešams. Patiesībā, jo vairāk viņi strādā, lai sasniegtu savus mērķus, jo apmierinātāki viņi jūtas. Viņi prot labi izmantot savu laiku un naudu. Viņu analītiskā prāta un vadības prasmju kombinācija padara tos piemērotus karjerai finanšu, vadības, banku, kontu, tiesību un administrācijas jomā.

Foto: Depositphotos

Mežāža zodiaka cilvēkiem ir arī liels potenciāls izveidot spožu karjeru zinātnē un medicīnā. Radošās jomas, piemēram, plašsaziņas līdzekļi, reklāma, producēšana un māksla utt., arī ir labi piemērotas viņu personībām. Viņi ir jūtīgi, saprātīgi un droši savā telpā. Viņi nepieņem impulsīvus lēmumus, bet rīkosies agresīvi, lai iegūtu to, ko vēlas. Bet viņiem ir arī daži negatīvi punkti. Ievērības cienīgas īpašības ir tās, ka Mežāzis ir gudrs, cienīgs, piesardzīgs, praktisks, pārdomāts, diplomātisks, dziļš, pozitīvs, ambiciozs, mērķtiecīgs, magnētisks. Savukārt, ēnas pusē ir nevēlamās personības iezīmes.

Pēc zodiaka enerģijas, Mežāzis var būt nervozs, greizsirdīgs, savtīgs, aizdomīgs, autoritatīvs, drūms un pakļauts depresijai un neapmierinātībai.

Kopumā, šis zodiaks ir ļoti neatkarīgs un uzskata, ka būt atkarīgam no citiem ir vājums. Taisnība, ka viņi izvairās riskēt un pieturēsies pie pārbaudītā, taču viņiem ir arī jautrības mīlestība. Vienkārši viņiem ir nepieciešams vairāk laika, lai atvērtos.

Tā kā drošība viņiem ir ļoti svarīga, viņi ar atdevi tiecas pēc naudas mērķiem, taču materiālie prieki nekad nav viņu īstās prioritātes. Viņi izsaka cieņu, bet nekad nemēģina dominēt pār saviem partneriem. Tomēr, nonākot negatīvā režīmā, Mežāži kļūst neelastīgi un pat pesimistiski.

Nestrīdīties ar Vērsi

Foto: Depositphotos

Un otrs zodiaks, kas izceļas ar savu dzīves praktisko pieeju un vienmēr alkst gūt labumu no saviem smagajiem centieniem, tiek uzskatīts par ļoti konservatīvu un stabilu zodiaka zīmi. Viņi ir gatavi pielikt pūles, līdz sasniegs savus mērķus.

Šie cilvēki ir ārkārtīgi labi saprot skaitļus, un tāpēc viņiem ir vērts pievērsties naudas un finanšu jautājumiem. Viņiem ir arī milzīgs gribasspēks, un dabiska tieksme uz mākslu, kultūru un mūziku. Kurš ir zodiaks, kuram interesantā veidā panākumu atslēga ir tas, ka viņi ir lēni un vienmērīgi savā pieejā? Vērsis ir šis zodiaks ar dažādiem enerģijas līmeņiem.

Vienā režīmā viņi ir uzlādēti un gatavi jebkuram uzdevumam un izaicinājumam, bet citā enerģijas režīmā viņi ir ļoti atslābināti un pat letarģiski.

Kopumā zodiaka dotība ir inteliģence. Viņi zina, kā novirzīt savu enerģiju pareizajā virzienā, un atturas tērēt laiku bezvērtīgām lietām. Šie cilvēki pēc būtības ir taupīgi, taču viņiem var patikt ieguldīt naudu greznībā. Viņi rūpīgi tērē naudu un ir pacietīgi, kārtojot savas finanses.

Viņi patiesībā vienkārši nevēlas uzņemties risku, ieguldot grūti nopelnīto naudu.

Mīlas dzīve Vēršiem ir svētīta ar mīlestību un tuvību. Viņiem nepatīk konflikti un kautiņi un viņi ienīst apjukumu savās romantiskajās attiecībās. Vērsis ideālā pasaulē izvēlētos savu vienu un vienīgo, mīļoto, dvēseles radinieku, un izvairītos šo lēmumu pieņemt steigā. Un kad viņi ir izvēlējušies, Vērši aizsargā savu dzīvesbiedru un pauž pret viņiem milzīgu aprūpi un siltumu.

Ļoti lielā mērā arī tāpēc, ka Vērša zodiaka cilvēki ir ārkārtīgi strādīgi. Viņiem patīk daba un viņi tiecas uz mākslu un literatūru. Viņus vilina pretējais dzimums, un viņi var nonākt daudzās romantiskās attiecībās. Ja viņi tiek apstrīdēti, viņi var tikt uzskatīti par spītīgāko zodiaku. Viņi pēc būtības ir atturīgi, bet arī uzticami un lojāli pret citiem. Ir ļoti grūti mainīt viņu domas. Runājot par naudu, viņi ir lieliski.

Viņiem ir lieliskas prasmes nopelnīt naudu un pārsteidzošas spējas veikt vadošus amatus. Vērši novērtē tādas lietas dzīvē kā labu ēdienu, izklaidi un dzērienus.

Stiprās puses Vēršiem ir pazemība, jo savās domās tie ir ļoti pieklājīgi un saprātīgi. Pat ja viņi gūst panākumus, slavu un naudu, tas viņus nemaina, un viņi paliek tādi paši kā cilvēki. Viņi ir patīkami savā uzvedībā un ir uzticīgi draugi.

Šiem cilvēkiem patīk būt ar sevi saiknē risinot emocionālos un finansiālos jautājumos. Viņi mīl neatkarību un nemeklē atbalstu no citiem. Reizēm Vērsis ir tik koncentrējies uz saviem mērķiem, ka dažreiz viņiem rodas sajūta, ka viņi ir labākie un tad viņi var kļūt rupji. Tādā stāvoklī viņi mēdz ignorēt citu viedokli un kļūt augstprātīgi un rupji pret citiem. Bet, atcerēsimies, ka Vērši ir ārkārtīgi pacietīgi. Viņi ir dzimuši perfekcionisti un rūpējas par katru detaļu, veicot jebkuru uzdevumu.

Foto: Depositphotos

Viņi tiecas darīt lietas pareizi, nevis būt pionieri. Un allaž cenšas būt draugu draugs.

Vērsis ir tas zodiaks, kas nekad nepieviļ savus draugus, radus un cilvēkus, kuru labā viņi strādā.

Viņu lojalitāte un uzticamība padara viņus par fantastisku draugu un pārsteidzošu kolēģi. Vērši ir pacietīgi cilvēki, kuri koncentrējas uz saviem mērķiem, bet reizēm var kļūt ļoti spītīgi. Lai varētu ietekmēt Vērša zodiaka cilvēka domu gājienu, situācijas risinājums ieteiktu mainīt telpu.

Dot vai nu fizisku telpu, vietu un laiku, lai Vērsis pats savā nodabā pieņem pareizo lēmumu, jo atgūstot sava spēka daļu, Vērsis arī sarunā tālāk spēj piedalīties daudz vienmērīgāk. Esiet ļoti maigi pret viņiem un nestrīdieties, tas palīdzēs ātri atkausēt Vērša sirdi.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv