TEĀTRA AFIŠA decembrim

7.lapa

PIRMIZRĀDE

Stāsts par māti un meitu

Publicitātes foto

Trešdien, 6. decembrī, pirmizrāde Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī - “Mātes piens”, kas tapusi pēc Noras Ikstenas grāmatas motīviem.

Tā ir mazās formas monoizrāde aktrises Anastasijas Ļovinas izpildījumā, savukārt par izrādes muzikālo noformējumu rūpēsies Evilena Protektore.

Talantīga māte = traka māte? Vai vispār var tiesāt māti? Un saprast? Un piedot? Kā saprast, vai māte tevi mīl vai tomēr darbs viņai ir pirmajā vietā?

Kā dzīvot tālāk, kad tava pasaule sabrūk, un vai ir jēga dzīvot, strādāt, cīnīties? Kā cilvēkam atgūt slāpes pēc dzīves, un vai maz ir iespējams to izdarīt?

Stāsts par māti un meitu, kurām katrai ir sava patiesība, sava sāpe un sava mīlestība. Stāsts, kas savieno pagātni un tagadni: meita dzīvo savas mātes dzīvi, lasot viņas dienasgrāmatu. Stāsts, kurā cieši savijas bērnības iespaidi un pieaugušo pārdzīvojumi, rūgtums un humors, dusmas un maigums.

Nākamā izrāde: 10. decembrī plkst. 18.00.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?