TEĀTRA AFIŠA decembrim

3.lapa

PIRMIZRĀDE

Par atriebības neizbēgamību

Publicitātes foto

Piektdien, 1. decembrī, pirmizrāde Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī - Frīdriha Dirrenmata luga “Vecās dāmas vizīte”. 16+. Režisore - Indra Roga.

Miljardiere Klāra Cahanasjana ierodas mazajā un nabadzīgajā Gilenā. Šeit viņa dzimusi un augusi, šeit satikusi savu pirmo mīlestību, tāpēc, protams, ar savu dāsnumu un labdarības aktivitātēm pazīstamā dāma neatteiksies ieguldīt līdzekļus savas dzimtās pilsētas atjaunošanā un uzplaukumā. Tā domā Gilenas iedzīvotāji, un viņi ļoti paļaujas uz Alfrēdu Illu (kurš ir tas pats jaunās Klāras mīļotais) starpniecību. Un Klāra... Klāra nemaz nav pret to: viņa piedāvā gileniešiem miljardu - pusi pilsētai, pusi iedzīvotājiem. Tomēr viņai ir viens nosacījums...

Indras Rogas iestudētā izrāde ir smieklīga traģēdija par atriebības neizbēgamību, maksājot par veikto izvēli, par spēku, ko anonimitāte dāvā sabiedrībai, un arī par visdīvainākajām mīlestības formām.

Galvenajā lomā: Dana Bjorka (attēlā), viņas partneris šajā izrādē būs aktieris Rodions Kuzmins, kurš atveidos Alfrēda Illa tēlu. Uz skatuves pievienosies arī citi Mihaila Čehova Rīgas krievu teātra aktieri, kā arī vairāki viesmākslinieki, tostarp argentīniešu izcelsmes cirka mākslinieks Mariano Cronopio.

Izrādes radošā komanda: scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Anna Heinrihsone, horeogrāfe Inga Raudinga, gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš un komponists Kārlis Lācis.

Izrāde tiks spēlēta krievu valodā, skatītājiem zālē būs pieejami titri gan latviešu, gan angļu valodā.

Nākamās izrādes: 2. decembrī plkst. 18.00, 3. decembrī plkst. 17.00, 7. un 8. decembrī plkst. 19.00.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais