TOP 10 notikumi kultūrā no 18. līdz 24. novembrim

6.lapa

Valsts svētku koncerts koncertzālē “Latvija”

Publicitātes foto

Sestdien, 18. novembrī, plkst.16.00 koncertzāle “Latvija” aicina apmeklēt Latvijas Republikas Proklamēšanas 105. gadadienai veltītu svētku koncertu Ventspilī.

Koncertā piedalīsies solisti Gunta Gelgote (soprāns, attēlā), Zane Volberga (klavieres), Aigars Reinis (ērģeles), kā arī Ventspils Kamerorķestris, jauktie kori “Ventspils” un “Līvzeme”, Ventspils Bigbends, vokālais kvartets “Neaizmirstulītes”. Koncerta mākslinieciskais vadītājs un diriģents Aigars Meri.

Koncerta ievadā klausītājus svētkos sveiks Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš. Koncertprogrammas pirmajā daļā tiks atskaņots Indras Rišes dziesmu cikls ar Vizmas Belševicas, Knuta Skujenieka un Andreja Eglīša dzeju “Manai Zemītei”", kā arī Riharda Dubras skaņdarbs “Te Deum”, savukārt koncerta otrajā daļā būs iespēja dzirdēt populāras latviešu komponistu dziesmas un skaņdarbus Ventspils bigbenda un vokālā kvarteta “Neaizmirstulītes” izpildījumā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

Svarīgākais