Kultūras pasākumi līdz 15. septembrim, apmeklējami bez maksas

7.lapa

Vlada Ogaja personālizstāde

Publicitātes foto

Piektdien, 8. septembrī, “CUT ART” galerija aicina uz jaunā mākslinieka Vlada Ogaja (Vlad Ogay) personālizstādes “Crucifixions” atklāšanu.

Tās kurators ir Gianluca Marziani, pazīstams arī kā slavenā mākslinieka Benksija izstāžu kuratots.

Vlads Ogajs ir jauns mākslinieks ar korejiešu saknēm, absolvējis Maskavas Mākslas teātra studijas nodaļu, strādā arī kā mākslinieks teātra un kino nozarē kopā ar režisoru Kirilu Serebņņikovu. Vlads ir piedalījies filmu projektos kā mākslinieks, kā arī bijis nominēts un ieguvis prestižas balvas Venēcijā, Berlīnē un Kannās.

“Vlads Ogajs izmanto arhaisku simbolu valodu, kam ir augsta vizuālā un kulturālā vērtība, reizē šo simbolu radīšanai viņš izvēlas materiālus, kas ir brīvi pieejami jebkuram patērētājam, un tiek apgrozīti antropocēna laikmetā un, iespējams, vēl pāri tam,” stāsta izstādes kurators Gianluca Marziani.

Vlada Ogaja izstādi “Crucifixions” “CUT ART” galerijā (Alberta ielā 1, Rīgā) būs iespējams aplūkot līdz 20. oktobrim.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

“Barojošs uzturs ir veselīga dzīvesveida pamats. Papildus svara zaudēšanai un uzturēšanai, sabalansēts uzturs ir ļoti svarīgs sievietes un vīrieša vispārējai veselībai. Laba pārtika nodrošina vitamīnus, minerālvielas un uzturvielas, kas ir svarīgas augšanai, labklājībai un attīstībai,” raksta healthline.com.

Svarīgākais