Kultūras pasākumi līdz 15. septembrim, apmeklējami bez maksas

5.lapa

Goran Gora Ziedonī

Publicitātes foto

Trešdien, 13. septembrī, plkst. 18.00 Liepājas 17.-19. gadsimta interjera muzejs Kungu ielā 24 pasākuma “Dzejas dienas Liepājā 2023” ietvaros aicina uz Imantam Ziedonim veltītu koncertprogrammu “Goran Gora Ziedonī”, kuras laikā ar dzejiski muzikālu priekšnesumu viesus priecēs dziesminieks un stāstnieks Goran Gora (attēlā).

Kā vasaras siltā vēja pieskāriens - ar vieglu un gaišu skanējumu - Goran Gora izdzied īpašus notikumus, vērojumus un atklāsmes. Tā ir kombinācija, kurā satiekas laikmetīga mūzika un pārlaicīga dzeja par visos laikos aktuālām tēmām un idejām. Imanta Ziedoņa klātbūtne Goran Gora mūzikā, apvienojumā ar Imanta Ziedoņa dzejas lasījumiem, šo vakaru vedīs gan augstumos, gan dziļumos.

Goran Gora, īstajā vārdā Jānis Holšteins-Upmanis, ir Latvijā iemīļots dziesminieks, komponists, Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” viens no dibinātajiem, Ziedoņa muzeja valdes loceklis jaunrades jautājumos.

Ieeja pasākumā - bez maksas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?

Svarīgākais