Kultūras pasākumi līdz 11. augustam, apmeklējami bez maksas

Vērts apmeklēt: gleznas un laikmetīgā metālmāksla, talantīgi jauni mūziķi, Rīgas apkaimes svētki, Ventspils “Groove” un Karogu iela.

Sonora Vaice un “Melo-M” ekskluzīvā koncertprogrammā

Publicitātes foto

Operas dīva Sonora Vaice un čellu trio “Melo-M” (attēlā) ir izveidojuši ekskluzīvu un elitāru koncertprogrammu, ar kuru koncertēs Rīgas ielās, parkos un pie tirgiem, lai pārsteigtu un iepriecinātu Rīgas iedzīvotājus un tās viesus.

Koncertprogrammā ir iekļauti skaņdarbi no Volfganga Amadeja Mocarta operas “Figaro kāzas”, Džakomo Pučīni operas “Bohēma”, Džuzepe Verdi operas “Rigoletto” un daudzi citi klasiskās mūzikas skaņdarbi, tādejādi sniedzot klasisko mūzikas skanējumu un dziedājumu pieejamu un izbaudāmu klātienē ikvienam klausītajam.

Koncertprogrammā iekļauti skaņdarbi no dažādām operām, kā arī komponista Kārļa Auzāna orģinālmūzika, kas sacerēta tieši trīs čelliem, un klausītājiem sniedz iespēju dzirdēt un redzēt čellu virtuozu trio. Koncerta noslēgumā izskanēs viena no populārākajām Raimonda Paula mūzikla “Māsa Kerija” dziesmām “Skumjš stāsts par Keriju”.

Koncerti ir pieejami ikvienam bez maksas un tā norises laiks ir ap stundu. Pavisam kopā tiks spēlēti seši koncerti dažādos Rīgas rajonos, radot savdabīgu kontrastu starp koncerta vidi un elitāras mūzikas skanējumu:

- Arkādijas parkā, 10. augustā, pulksten 14.00

- Pie Imantas tirgus, 10. augustā, pulksten 16.00

- Pie Pļavnieku tirgus, 17. augustā, pulksten 16.00

- Laukumā pie Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza, 17. augustā, pulksten 18.00

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvesstils

Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.

Svarīgākais