Vērts redzēt, dzirdēt, apmeklēt: Liepiņš un Zālīte, Vaikule un Sidorova, Saulkrastu džezs, Tuta un trīs Vilsoni.

Randiņš ar Laimu

Publicitātes foto

Pēc trīs gadu pārtraukuma vasaras gaidītāko notikumu vidū atgriezies festivāls “Laima Rendezvous Jūrmala”, un tas notiks no 26. līdz 30. jūlijam.

Starptautiskais mūzikas festivāls “Laima Rendezvous Jūrmala” Dzintaru koncertzālē notiek kopš 2015. gada un ir viens no vērienīgajiem mūzikas notikumiem Latvijas kultūras dzīvē. Ik reizi uz savas skatuves festivāls pulcē slavenus mūziķus un jaunus, daudzsološus pop, roka, džeza un klasiskās mūzikas izpildītājus no Eiropas, Centrālāzijas un Amerikas. Pēdējos trīs gadus festivāls tika pārcelts dažādu globālu iemeslu dēļ, tāpēc šogad tas būs vērienīgāks un vēl īpašāks nekā iepriekš.

“Ir pagājuši trīs gadi, kopš pēdējo reizi rīkojām “Laima Rendezvous Jūrmala”, tāpēc esmu ārkārtīgi priecīga apstiprināt, ka šogad tas beidzot notiks. Man tas būs īpašs, pirmkārt, ar to, ka uz skatuves kāps daudz fantastisku mākslinieku no Ukrainas un festivālu translēs Ukrainas apvienotais TV kanāls “1+1”. Un, protams, atgriezties mājīgajā Dzintaru koncertzālē, lai satiktos ar maniem draugiem mūziķiem un festivāla orķestra pavadījumā atkal muzicētu - tas ir satraucoši un aizraujoši,” stāsta Laima Vaikule.

Festivāls kā allaž pulcēs populārākās estrādes zvaigznes, pasaules mūzikas leģendas un aktuālos jaunos talantus. Unikālajā atmosfērā iecienīti mākslinieki uzstāsies negaidītos duetos un trio, un skatītājiem atkal būs iespēja baudīt īstus muzikālos “rendezvous”.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv

Turpinājumu lasi nākamajā lapā