Mantkārīgākie vīrieši pēc zodiaka zīmes

© Foto: pixabay.com

Šie cilvēki uztrauksies par katru santīmu – viņi ir tik skopi. Daudzas sievietes vēlas būt tuvu spēcīgam un neatkarīgam vīrietim, kurš ir gatavs tērēt savus spēkus un resursus, lai piepildītu savas izvēlētās vēlmes. Taču, ja tavs partneris pieder kādai no šīm piecām zodiaka zīmēm, tad tavi sapņi par greznu dzīvi, iespējams, var palikt nepiepildīti.

Mežāzis

Šīs zīmes cilvēki ir spēcīgi un bagāti vīrieši, kuri iemieso panākumus. Taču der atcerēties, ka attiecības ar Mežāzi ir kā darījums ar velnu, jo vienmēr līdzi būs jābūt čekiem, kas apliecina katru iztērēto santīmu. Tas ir saistīts ar faktu, ka Mežāži ir pakļauti taupībai un uzkrāšanai, un viņu devīze ir “ietaupiet papildu santīmu par katru cenu”.

Turklāt viņi ietaupa ne tikai uz sevi, bet arī uz saviem mīļajiem, kas bieži vien izraisa konfliktus personīgajās attiecībās. Šādos gadījumos sieviete kļūst par sava veida grāmatvedi, bet vīrietis par priekšnieku, kurš pauž savu neapmierinātību jebkādu finansiālu nesaskaņu dēļ.

Foto: pixabay.com

Zivis

Kad meitene satiek vīrieti, kurš var viegli izkļūt no sarežģītām situācijām, viņai šķiet, ka viņš ir ļoti dāsns. Tomēr šī dziesma skan, līdz Zivis iekrīt finanšu slazdā. Tad vīrietis parāda savu patieso būtību: viņš atceras visu naudu un dāvanas, kas tika iztērētas, uzsverot savu nozīmi un neaizstājamību.

Lasi arī: Manipulatori: zodiaka zīmes, kas visu laiku rada drāmu

Kad Zivis izkļūs no nepatikšanām, jūs atkal jutīsities kā princese, peldoties dāvanās. Bet tad situācija atkārtojas, un Zivis atkal nonāk finansiālu grūtību tīklā, jo šī zodiaka zīme vienmēr cenšas izvairīties no kļūdām, bet nemācās no tām.

Foto: pixabay.com

Jaunava

Vīrieši, kas dzimuši zem šīs zīmes, taupa pat uz mazām summām, rūpējoties tikai par sevi un savām vēlmēm. Viņi var būt diezgan dāsni, pērkot dāvanas un dārgas lietas sev. Briesmīgs Jaunavas murgs ir uzturēt meiteni par saviem līdzekļiem, un maksāt par viņu restorānā ir īsts noziegums. Tāpēc negaidiet no viņiem dārgas vakariņas un dāvanas.

Jaunavām ir nepieciešams atsevišķs budžets ģimenē, kur meitene visus savus līdzekļus iegulda mīļotajā, kurš, iespējams, kādu dienu viņai uzdāvinās šokolādes tāfelīti ar atlaidi.

Foto: pixabay.com

Skorpions

Šī zīme var izraisīt sāpes ar savu bezgalīgo atgādinājumu, ja paņēmi no viņiem piecus euro un neatgriezi to laikā. Viņu devīze ir “santīmi ietaupa euro”. Parasti Skorpiona vīrieši apspriež sieviešu komercialitāti: vieniem vajag ziedus, citam - apmaksātu taksi. Viņiem ir grūti attaisnot augstās sieviešu cerības, tāpēc konflikti un pārpratumi kļūst par ģimenes dzīves neatņemamu sastāvdaļu ar vīriešiem, kas “iedzeļ”.

Foto: pixabay.com

Vēzis

Vēzis jums palīdzēs, ja viņam paliks kādi ietaupījumi, bet pretējā gadījumā dzirdēsiet viņa slaveno frāzi: "Atvainojiet, es mirstu badā, bet man joprojām ir jālido uz Maldivu salām."

Viņiem piemīt īsta biznesmeņa iezīmes, taču tajā pašā laikā viņi nav gatavi dalīties savos ienākumos ar mīļoto sievieti. Nejauciet Vēzi ar omāru, lai gan abi ir sarkanā krāsā.

Dzīvesstils

Šis pīrāgs lieliski apvieno apelsīnu garšu, žāvētu aprikožu saldumu un pūdercukura vieglo maigumu. Tas ir ļoti vienkārši pagatavojams, un noteikti varēsiet pārsteigt ar šo gardo desertu.

Svarīgākais