Manipulatori: zodiaka zīmes, kas visu laiku rada drāmu

© Foto: pixabay.com

Šie cilvēki nevar dzīvot bez emocionālām svārstībām – tā viņi sasniedz to, ko vēlas. Katram no mums ir atšķirīga attieksme pret drāmu dzīvē: dažiem ir nepieciešams daudz drāmas, lai viņu attiecības izskatītos kā meksikāņu seriāli, citiem vienkārši nepieciešami periodiski uzliesmojumi.

Grūti iedomāties, piemēram, mierīgos un vēsos Mežāžus, kas rīko publiskas izrēķināšanās ainas, vai slepenos Ūdensvīrus, kuri nekad neļauj emocijām dominēt pār saprātu. Tomēr piecām zodiaka zīmēm patiešām ir nepieciešams savs drāmas seriāls.

Lauva

Foto: pixabay.com

Protams, pirmais dramatiskāko zīmju sarakstā ir Lauva. Šī zīme uzvedas tā, it kā visa pasaule grieztos ap viņu. Mīlot emocionālus uzliesmojumus un kaislību, Lauva necieš garlaicību un cīnās ar to caur kaprīzām histērijām vai negaidītām svārstībām. Lauvai patīk ar savu rīcību parādīt savu spēju satraukt citus, lai izvairītos no izmisuma un miera.

Skorpions

Foto: pixabay.com

Ja jūtat, ka esat pārāk analizējis, paskatieties uz Skorpionu. Šī zīme pavada pārāk daudz laika, analizējot katru mazāko detaļu, un bieži vien no nekurienes rada skandālus, kas skar citus vairāk nekā viņu pašu. Skorpioniem raksturīgā greizsirdība ir tikai neliela daļa no viņu dramatiskā scenārija. Episkākas ir pagātnes atmiņas, kur Skorpions nemitīgi atkārto savā galvā un atkal krīt histērijā.

Vērsis

Foto: pixabay.com

Jūs varētu būt pārsteigts par Vērša klātbūtni dramatiskāko zodiaka zīmju sarakstā. Šīs zemes zīmes īpatnība ir tāda, ka tā ir kā snaudošs vulkāns, kas ilgu laiku neizrāda aktivitāti, bet kādu dienu uzsprāgst ar spēcīgu izvirdumu. Vērša ārējais līdzsvars var būt maldinošs, radot bezkaislīgu indivīdu iespaidu, savukārt iekšienē virmo vētrainas emocijas, ar kurām neviens nevēlas stāties viens pats.

Auns

Foto: pixabay.com

Auna klusumam vajadzētu būt satraucošam, jo ​​šī mazā viesuļvētra dzīvo pilnā ātrumā un bez ierobežojumiem. Klusumu no viņa var dzirdēt tikai pirms neizbēgamā skandāla.

Auns kā konkurētspējīgākā zīme prot meistarīgi organizēt konfliktus. Viņi pastāvīgi svārstās uz milzīga konflikta sliekšņa, un pacietība nav viņu stiprā puse, it īpaši, ja rodas iespēja sakārtot lietas publiski.

Dvīņi

Foto: pixabay.com

Tuvi cilvēki zina, ka Dvīņi dod priekšroku “karstā-aukstā” stratēģijai, kas nozīmē pastāvīgu noskaņojumu, vietu un apkārtnes maiņu. Šī taktika dažreiz viņiem maksā emocionālās veselības ziņā.

Ar nemitīgi mainīgām noskaņām Dvīņiem izdodas radīt iespaidīgus konfliktus un drāmu. Lai gan viņi ir pieraduši pie pārsteigumiem, ko paši rada, viņu emocionālās svārstības var kaitināt citus un prasīt ilgu laiku pielāgoties.

Atceries, kas notika...?

Dzīvesstils

Neuztraucieties — tie visi ir labojami. Pirmkārt, jūs varat savainot sevi. Masturbācija parasti ir nekaitīga, taču ir iespējams nodarīt sev pāri, ja iet pārāk smagi vai pārāk ilgi.

Svarīgākais