Pilnmēness Auna zīmē – cik spoži liesmo tavs gars?

© Foto: depositphotos.com

Lai gan dienas kļūst vēsākas un daba gatavojas mieram, pilnmēness Auna zīmē mums ienes uguns enerģiju un modina nemiera garu. Vārds “espirito” no latīņu valodas tulkojas kā “gars, elpa”. Auna zīme, kā pirmā no 12 zodiaka zīmēm, atmodina katrā no mums mūsu dzīvības elpu. Atmodina tiesības būt. Tiesības dzīvot. Un tiesības piedzīvot. Atmodina uguns elpu mūsu garam.

Pilnmēness Auna zīmē ir pirmais pilnmēness pēc rudens ekvinokcijas, un šobrīd ar katru dienu aizvien vairāk ieejam tumšā laika periodā, kad Saules gaismas paliek aizvien mazāk. Un, lai mēs turētu sava gara liesmu spožu visu garo tumsas laiku, pilnmēness Auna zīmē nāk, lai iedegtu mums gara uguni.

Daudzi nevar gulēt tieši šajā pilnmēness laikā, jo izjūt nemieru un iekšēju vēlmi aktīvi rīkoties. Par ko liesmo tavs gars? Cik sulīga irt tava dzīvības esence? Kas ir tās lietas, darbi, projekti, kaislības, kuras Tu esi atlicis atkal un atkal un jūti, ka gribi beidzot ķerties klāt? Paskaties spogulī un pajautā sev godīgi un skaļi - vai es lepojos ar sevi un to, kur šobrīd esmu? Ieskaties savās acīs, savā dvēseles spogulī! Vai tās mirdz? Vai tu mirdzi savā vērtīgākajā dāvanā, kas tev ir dota, tavā dzīvībā? Vai esi uzticīgs sev un turi spožu savu dzīvības liesmu? Vai esi drosmīgs vai arī dzēs savu uguni ar bailēm un šaubām?

Foto: pixabay.com

Dvēsele ir dzimusi, lai paveiktu, ko svarīgu

Auns ir cīnītājs, kareivis, drošsirdis. Šī enerģija mudina rīkoties, cīnīties par to, kam ticam, godāt to, kas ir mūsu vērtības un drosmīgi pārvarēt visus šķēršļus savā ceļā pretī saviem sapņu mērķiem. Uguns elementa un planētas Marsa pārvaldītais Auns mums māca, ka mēs katrs esam šeit, lai pildītu unikālu un ļoti svarīgu misiju.

Mūsu dvēsele ir dzimusi, lai paveiktu, ko svarīgu un nozīmīgu. Tu neesi viens no miljarda. Tu esi miljards! Viens vienā visumā!

Katrs no mums ir dzimis savam mērķim, un liktenis mūs kratīs, lauzīs, spiedīs un transformēs tik ilgi, kamēr ieraudzīsim, noticēsim, uzdrošināsimies skaļi atzīt sev un pasaulei, kādēļ es esmu piedzimis un kas man ir jāpaveic šajā dzīvē. Var paiet gads, gadi, līdz atminēsimies savu uzdevumu, bet liktenis mūs neliks mierā, kamēr tas nebūs noticis.

Zināt savu misiju dzīvē nav viegls uzdevums, daži cilvēki to meklē visu mūžu, pat vairākus mūžus, bet mūsu katra dvēsele zina, tā atminās. Un šajā dzīvē mēs esam ieradušies, lai atcerētos un drosmīgi pieteiktu savas tiesības būt, dzīvot, darīt un radīt.

Pilnmēness kulminācija

Foto: pixabay.com

Šogad pilnmēness Auna zīmē kulminācija notiks 17.oktobrī plkst. 14.27. Un šis būs trešais super pilnmēness pēc kārtas. Jau divus super pilnmēnešus esam piedzīvojuši augustā un septembrī un vēl ceturtais būs novembrī. Super pilnmēness ir tad, kad Mēness atrodas tuvāk mūsu planētai un tas izskatās lielāks un spožāks. Un arī tā ietekme ir lielāka un izgaismo spožāk konkrētā pilnmēness uzdevumus un mūsu tumšākos nostūrus.

Pilnmēness kustina planētas ūdeņus, radot paisumus un bēgumus, aktivizē pazemes uguņus, kustina un rībina zemi, saceļot vējus. Tas pats notiek cilvēkos.

Ūdens pārstāv mūsu ķermeņa ūdeņus, asinsriti un ķīmiskos elementus tajā, kuru kombinācijas rada mūsos noteiktas emocijas. Sirds, kas ir mūsu uguns elements, rada enerģijas viļņus, kas var būt gan destruktīvi, gan dziedinoši. Vēja elements, kas ir mūsu domas un vārdi, ar tiem varam sacelt viesuļvētras un tornado, kā arī apstādināt tos. Un visbeidzot zeme, mūsu ķermenis, mūsu vienīgais un svētākais templis. Šajā laikā caur veselību vai neveselību tas signalizē mums, kur šobrīd esam un kurā virzienā dodamies.

Zemākās un augstākās vibrācijas

Foto: pixabay.com

Katrai zodiaka zīmei ir savas zemākās un augstākās vibrācijas. Mūsu katra uzdevums ir caur konkrēto pilnmēnesi atpazīt, kurā vibrāciju nogriežņa punktā šobrīd atrodamies, atzīt to un izvirzīt sev mērķus, kā varam celties augšup. Auns savās augstākajās vibrācijas dod mums drosmi izpaust sevi šajā dzīvē, mērķtiecīgi cīnīties par savām idejām un sapņiem, tajā pašā laikā cienot un “nesabadot” citus.

Mēs dzīvojam pasaulē, kur bez mums vēl dzīvo miljardiem citu cilvēku, kuri arī ir dzimuši savam mērķim, arī ir tiesības būt un piedzīvot šo dzīvi, paust savus talantus un dāvanas pasaulei. Auns savā augstākajā izpausmē nesalīdzina sevi ne ar vienu citu, viņš zina, ka ir unikāls, un drošsirdīgi iet savu ceļu.

Foto: pixabay.com

Taču tajā pašā laikā Auns dziļi ciena citus, arī tos, kuri ir citādāki, jo zina, ka mēs katrs šeit esam kāda augstāka iemesla dēļ, katram ir vieta būt. Auna zemākās vibrācijas ir savtīgums un bezsirdīgs ego, kas savu mērķu dēļ ir gatavs uz jebko, sabradājot ikvienu, cīnoties par savu taisnību kā vienīgo un pareizo. Savas lielās uguns dēļ Auns spēj sasniegt tādas virsotnes, par kurām citi tikai var sapņot, bet pats var arī sadegt savās liesmās.

Starp veselīgu un destruktīvu ego ir ļoti smalka līnija, un pilnmēness Auna zīmē tieši gaismo to, kādā ego šobrīd dzīvojam. Ego mums ir vajadzīgs, tas sargā pašu dārgāko, mūsu dzīvību, garu, mūsu elpu. Savukārt destruktīvs ego no sākuma iznīcina tos, kuri nav ar viņu, līdz beidzot sagrauj pats sevi. Tikai caur sirds telpu, mēs varam dziedināt savu ego.

Izvirzi sevi par prioritāti

Foto: pixabay.com

Pilnmēness laikā vienmēr aktivizējas divas zodiaka zīmes. Mēness atrodas Auna zīmē, savukārt Saule - Svaros. Svaru zemākās vibrācijas izpaužas kā neizlēmība, pasivitāte, pielāgošanās citu vajadzībām, aizmirstot par sevi, nespēja nolikt robežas, nespēja pateikt nē.

Savukārt, Svaru augstākās vibrācijas ir veselīgas un harmoniskas attiecības ar sevi un citiem. Tikai tad, kad patiesi izveidojam cieņpilnas un skaistas attiecības ar sevi, samīļojam savu iekšējo bērnu, tikai tad mēs spējam dot tīru mīlestību citiem, ieraudzīt viņu iekšējos bērnus sava bērna acīm.

Abas šīs zīmes - Auns un Svari - ļoti daudz var viens otram iemācīt. Auns Svariem mācas sargāt savas robežas, būt izlēmīgam, būt drosmīgam, savukārt Svari Aunam māca harmoniju attiecībās, diplomātiju, iekšējo mieru un pāri visam, cilvēkmīlestību. Šajā pilnmēness laikā, pajautā sev: “Kāds šobrīd ir mans ego? Kur un kam, iespējams, esmu pārkāpis robežu? Un kur atkal esmu nodevis savu dvēseli, ļaujoties citu viedokļiem? Kur neesmu bijis gana izlēmīgs un drosmīgs?”

Izvirzi sevi par prioritāti, bet arī zini, kur un kā panākt kompromisu. Šajā pilnmēness laikā nodefinē sev, par ko esi gatavs cīnīties un par ko esi gatavs atkāpties. Kad mēs integrējam Svaru un Auna zīmju augstākas vibrācijas, mēs protam atbalstīt un sadzirdēt gan sevi, gan citus. Mēs arī zinām, kad lūgt atbalstu, un kad mums jāiet pašiem. “Gribi iet ātri, ej viens. Gribi iet tālu, ej kopā!” tā skan pilnmēness Auna zīmē ar Sauli Svaru zīmē augstākā vibrācija. Mēs esam piedzimuši kā viens unikāls, taču tikai caur attiecībām sevi no dimanta varam noslīpēt par briljantu. Attiecības ar citiem spoguļo mūs, un tikai tā varam ieraudzīt savas nepilnības un plaisas, ko dziedināt, aizpildīt un caur tām augt savā mirdzumā.

Atceries savu dzīves misiju

Foto: pixabay.com

Šajā super pilnmēness Auna laikā vēlreiz un drosmīgi ieraugi un atceries savu dzīves misiju, kuru tava dvēsele, iespējams, ir mēģinājusi piepildīt jau daudzu mūžu garumā. Atkal un atkal iemīlies savā misijā. Pamodini uguns liesmu sevī, apzinoties, kādēļ esi šeit. Tu un tikai tavas drosmīgās izvēles un rīcības virzīs tevi pa tev paredzēto dzīves ceļu.

Esi tu pats, jo ikviens cits jau ir aizņemts. Neizmirsti to. Godā to. Dzīve ir ceļojums atpakaļ pie sevis! Taču tas var būt ļoti vientuļš bez cilvēkiem, kas tevi atbalsta un mīl. Mīli sevi un mīli citus. Esi uzticīgs sev un ļauj citiem būt uzticīgiem pašiem. Esi drosmīgs un iedvesmo citus būt drosmīgiem. Ej un ļauj citiem iet. Esi drošsirdīgs savā dzīvē un esi piemērs citiem.

Dzīvesstils

Lai pagatavotu sviestmaizes, izmanto baltmaizi vai īpašu sviestmaižu grauzdiņus. Var ņemt maizi ar dažādām sastāvdaļām: graudiem, riekstiem vai kaltētu dārzeņu vai augļu gabaliņiem. 

Svarīgākais