Kurām zodiaka zīmēm nav ieteicams valkāt zeltu, bet kurām - sudrabu

© Foto: pixabay.com

Rotaslietu izvēli nosaka ne tikai personīgās izvēles vai mode, savu lomu spēlē arī astroloģija. Ir noteiktas zodiaka zīmes, kurām vajadzētu izvairīties no zelta, un tādas, kurām labāk ir piemērots sudrabs. Kā astroloģija palīdz izvēlēties rotaslietas, kas izceļ jūsu unikalitāti un ir harmonijā ar cilvēka enerģiju?

Rotaslietas var kļūt ne tikai par dekoratīviem priekšmetiem, bet arī par īstiem talismaniem, ja izvēlaties metālus atbilstoši savai zodiaka zīmei. Astroloģija apgalvo, ka katrai zodiaka zīmei ir sava unikālā enerģija, ko stiprina vai vājina dažādi metāli. Ja pamanāt, ka pēc zelta juvelierizstrādājumu iegādes stāvoklis pasliktinās vai sudraba rotaslietas rada diskomfortu, tas var būt saistīts ar metāla nesaderību ar astroloģiskajām īpašībām.

Planētu un elementu enerģija ar mums mijiedarbojas katru dienu, un pat tādas šķietami nenozīmīgas lietas kā rotaslietu izvēle var ietekmēt dzīvi. Pirms jaunu aksesuāru iegādes ir svarīgi saprast, kurš metāls būs piemērotākais.

Zodiaka zīmes, kurām nevajadzētu valkāt sudrabu

Foto: pixabay.com

Lauva

Lauvu kā uguns stihijas zīmi pārvalda Saule. Lauvām sudrabs var mazināt iekšējo uguni un degsmi. Lauvām šis metāls var šķist pārāk auksts un mīksts, neatbilstot viņu spilgtajai un enerģiskajai personībai.

Auns

Auni ir tie, kuriem neiesaka valkāt no sudraba izgatavotas rotaslietas. Sudraba rotaslietas var izjaukt viņu enerģijas līdzsvaru. Šā iemesla dēļ viņi kļūst emocionāli neaizsargātāki, virsroku ņem viņu temperaments un zibenīgā lēmumu pieņemšana.

Strēlnieks

Uguns stihijai piederošā Strēlnieka zīme atrodas Jupitera, izaugsmes un attīstības planētas, ietekmē. Strēlniekiem sudrabs var ierobežot vēlmi pēc izaugsmes un piedzīvojumiem, kā arī mazināt pašapziņu. Valkājot sudraba rotaslietas, viņi var justies ierobežoti un mazāk enerģiski.

Zodiaka zīmes, kurām nevajadzētu valkāt zeltu

Foto: pixabay.com

Vēzis

Zodiaka zīme Vēzis pieder pie ūdens stihijas, un to pārvalda Mēness. Vēži ir pazīstami kā jutīgi un emocionāli. Šīs zīmes pārstāvjiem zelts var būt pārāk smags un rosināt nemiera sajūtu. Šis metāls var izsūknēt Vēžu enerģiju un traucēt izpausties viņu dabiskajai intuīcijai.

Zivis

Zivis ir zodiaka zīme, kuru ietekmē Neptūns, planēta, kas saistīta ar sapņiem un ilūzijām. Šīs zīmes pārstāvjiem zelts var būt pārāk ciets materiāls, neļaujot attīstīties iztēlei un iekšējai dzīvei. Šis metāls var nomākt viņu dabiskos instinktus un intuīciju.

Skorpions

Skorpions pieder pie ūdens stihijas, un to pārvalda planētas Plutons un Marss. Skorpioniem zelts var ierobežot emocionālo dziļumu un kaislību, kas ir šīs zīmes iezīmes. Šis metāls uz tiem var radīt pārmērīgu enerģijas spiedienu.

Dzīvesstils

Ejot cauri pilsētai, visapkārt atskan simtiem skaņu: mašīnas, mūzika, pūļa rūkoņa. Tomēr, tiklīdz jūs dzirdat runas skaņas, dzirde nekavējoties pārslēdzas – un jūs klausāties citādāk. Merilendas štata zinātniekiem izdevies atklāt smadzeņu mehānismu, kas ir atbildīgs par šo parādību.

Svarīgākais