Bezcerīgs romantiķis: zodiaka zīme, kas mīlestības dēļ upurē visu

© Foto: Pexels.com

Ja sapņojat par uzticīgu partneri, tad jums vajadzētu pievērst uzmanību šai personai. Cilvēki bieži sola saviem partneriem, ka viņi darīs visu viņu labā, bet cik tas ir patiesi? Daži var atteikties no karjeras mīlestības dēļ, citi aizmirst par ģimeni vai draugiem. Bet tikai vienas zodiaka zīmes pārstāvji ir patiesi gatavi atdot visu, kas viņiem ir, mīlestības dēļ.

Interesanti, ka šī zodiaka zīme nav acīmredzamākā astroloģiskās sistēmas pārstāve. Tas nav Mežāzis, kurš ģimeni izvirza augstāk par visu, lai gan viņam ir svarīgs arī profesionālais piepildījums. Šis nav Auns, kurš mīļotā cilvēka labā ir gatavs darīt daudz, taču neriskē ar visu. Un pat ne Zivis, kuras augstu vērtē tuvus cilvēkus, bet attiecībās var būt egoistiskas. Zīme, kas mīlestības labā ir gatava darīt jebko, ir Lauva.

Attiecību sākumā Lauva izturas pret savu iekāres objektu kā pret upuri. Viņš to pēta no visām pusēm, izvērtē, vai tas ir viņa uzmanības vērts, un dara visu iespējamo, lai iekarotu tās labvēlību.

Taču, ja objekts Lauvai padodas bez cīņas, viņam tas šķiet neinteresēts, jo medības ir ēdienreizes labākā daļa. Tāpēc mērķim ir jāuzvedas nepieejamā veidā, lai Lauva saprastu, ka viņš patiešām ir savu pūļu vērts.

Foto: pixabay.com

Pēc šā posma Lauva iemīlas un kļūst par šarmantāko, pievilcīgāko un lojālāko pavadoni. Viņš nēsā savu “laupījumu” rokās, apber viņu ar komplimentiem un uzsver, cik lepns ir, ka viņu ieguvis. Vēl viena svarīga sastāvdaļa ir tā, ka iemīlējies Lauva dāvina superdārgas dāvanas, jo tādējādi viņš vairo savu vērtību citu acīs.

Tomēr Lauvas patiesā apsēstība izpaužas, kad viņš pamana vismazāko aukstumu mīļotā acīs. Lauva darīs visu, lai piesaistītu tavu uzmanību, izrādītu savu ekskluzivitāti salīdzinājumā ar citiem kandidātiem un pierādītu, ka ir gatavs tavā labā darīt visu.

Viņš iztērēs savu pēdējo naudu, izlaidīs darbu, lai tiktos ar jums, nolīgs detektīvus, gaidīs pie ieejas un pametīs draugus, lai satiktu jūs pēc darba. Taču ir svarīgi ņemt vērā, ka Lauva ir spējīga uz šādiem varoņdarbiem tikai tad, ja viņš patiešām interesējas par jums. Ja zīme ir ar jums, lai pavadītu tikai jūsu brīvo laiku, tad Lauva atbildēs uz vienaldzīgo attieksmi vai nu ar atriebību, vai ar tādu pašu aukstumu.

Foto: pixabay.com

Rodas jautājums: kāpēc Lauva ir spējīga uz šādām darbībām, ja viņu parasti uzskata par egoistiskāko un narcistiskāko zīmi?

Atbilde slēpjas Lauvas sarežģītajā raksturā. Kad viņš iekaro citas personas pieķeršanos, viņš tikai sev pierāda, ka ir neticami labs. Redzot, kā mīlestības objekts pakļaujas viņa spiedienam, Lauva uzjautrina savu ego un pašcieņu un atkal pārliecinās, ka viņam nav līdzinieka.

Atceries, kas notika...?

Dzīvesstils

Dzīvnieku īpašnieki bieži vien tik ļoti lolo savu dzīvnieku, ka izvēlas pa nakti ieslīgt ar viņiem gultā. Lai gan medicīnas speciālisti iepriekš ieteica negulēt kopā ar mājdzīvniekiem, jaunākie pētījumi liecina, ka šāda prakse var pozitīvi ietekmēt fizisko un emocionālo veselību.