3x3 basketbolists Zigmārs Raimo: Caur sāpēm un asinīm mēs gājām tālāk

© Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

3x3 basketbolisti Parīzes olimpiskajās spēlēs paliks komanda ar lielo burtu. Par to nevienam nav šaubu ne mājās, Latvijā, ne pasaulē.

Jautājums, kur ir Latvija, vairs neeksistē, pateicoties puišiem. Tam piekrīt arī 3x3 basketbolists Zigmārs Raimo, kas atklāja sajūtas par komandas augsto 4.vietu un par Latvijas sporta nākotni.

Latvijā basketbolu mīl

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Turnīri turpinās, olimpiskās spēles turpinās, dzīve turpinās, nekāda padošanās. Ceturtā vieta arī nav pati sliktākā. Mums ir uz ko tiekties.

Bij ļoti daudz atbalsta uz vietas, pie TV ekrāniem, daudz ziņu bija. Es centos atbildēt uz visām ziņām pēc turnīra.

Varēja just, ka Latvijā basketbolu mīl, sportistus mīl. Tas ir patīkami.

Lepošanās garša

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Vēlos uzsist saviem komandas biedriem uz pleca par nepadošanos, par cīņassparu, jo mēs uzvarējām septiņās spēles grupā. Sākumā uzvarējām jebkuru pretinieku, kas nāca pretī mums. Ar to ir jālepojas. Mēs parādījām, ka ejam pareizajā virzienā.

Jālepojas ar puišiem, ar to, kā viņi cīnījās. Ar mikrotraumām, caur sāpēm un asinīm mēs gājām tālāk. Par to es lepojos kopā ar viņiem.

Arī paši klātienē bijām uz divām pludmales volejbola spēlēm pie meitenēm. Tāpat arī atbalstījām pie TV ekrāna Ernestu Zēboldu, kā arī citus olimpiešus, cik vien varējām, cik mums ļāva laiks.

Visi bija malači, visi cīnījās un visiem ir nākotne.

Latvijas sporta nākotne ir spoža

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Runājot par tālāko, tad priekšā ir Eiropas čempionāts Austrijā. Tikko bijām arī Mongolijā un nesen atlidojām no Šveices. Atpūta pagaidām vēl nav bijusi un nemaz nevajag.

Manuprāt, ir labi aizbraukt uz turnīriem, piedalīties, aizmirst olimpiskās spēles un turpināt trenēties un spēlēt.

Runājot par šodienu, tad atnākt un satikt olimpiešus ir svarīgi, jo mēs mūžīgi nespēlēsim. Vajag jauno paaudzi, kas nāk un spēlē labāk par mums.

Prieks satikt mazos ķiparus. Pats atminos, kad biju mazs un devos pie Rīgas ASK un basketbola kluba “Barons”. Devos pie lielajiem spēlētājiem. Likās, ka viņi ir nereāli un prasīju autogrāfus.

Tagad, kad esmu viens no tiem, kas pats dod autogrāfus, ceru, ka mazie šos brīžus atcerēsies. Un nākotnē paši spēlēs un tālāk dos citiem autogrāfiem. Tā, ka dzīve iet tikai uz priekšu.

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Ceru, ka starp mums ir kāds olimpietis, ka aug kāds olimpietis. Ceru, ka Latvijas sporta nākotne ir spoža.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais