Pilnmēness Ūdensvīra zīmē – šodienas domas rada rītdienas realitāti

© Foto: depositphotos.com

Šogad Pilnmēness Ūdensvīra zīmē kulminācija iestāsies 19.augustā plkst.21:28, noslēdzot arī Lauvas sezonu, jo jau 23.augustā Saule ieies Jaunavas zīmē. Pilnmēness laikā vienmēr savienojas divas pretējās zīmes, un šoreiz tās ir Ūdensvīrs un Lauva.

Ūdensvīrs ir viena no sarežģītākajām zodiaka zīmēm un, iespējams, arī viena no visvairāk pārprastākajām. Ūdensvīrs pārvalda cilvēces kolektīvo apziņu. Vienkāršāk sakot, tās ir sabiedrības kopīgās un katra individuālās domas, uzskati, viedokļi, pārliecības. Mūsu katra domas veido kolektīvo apziņu, savukārt kolektīvā apziņa ietekmē mūsu katra domas. Tas ir kā apburtais loks. Kas iekšā, tas ārā. Kas ārpasaulē, tas katram iekšpasaulē.

Ūdensvīrs ir ideālists sirdī

Foto: pixabay.com

Tā augstākajā izpausmē Ūdensvīrs palīdz mums visiem dzīvot saskaņā ar savām patiesībām, vienlaikus cienot citus arī tad, ja mūsu patiesības nesakrīt ar citu patiesībām. Tas ir par atšķirību saskatīšanu, vienlaikus dzīvojot vienlīdzībā un saskaņā. Ūdensvīrs ceļ mūsu apziņu, lai mēs apzināmies, ka visi esam saistīti viens ar otru, ka esam viens vesels. Viens no viena. Ūdensvīrs ir ideālists sirdī. Tas redz visus kā vienlīdzīgus, ne labākus, ne sliktākus.

Ūdensvīrs redz cilvēkbūtni - fiziskā un garīgā savienojumu - katrā cilvēkā. Turklāt ikvienam ir tiesības dzīvot savu dzīvi tā, kā viņš pats vēlas. Neviens nevar tevi ielikt citu radītā kastē.

Individuālā brīvība ir šīs zīmes kodolā. Jo vairāk mēs pieņemam sevi, jo vairāk varam pieņemt sabiedrību un otrādi. Tā ir patiesā brīvība, kuras pamatā ir beznosacījumu mīlestība pret visu cilvēci.

Ūdensvīrs pārstāv gaisa elementu

Foto: pixabay.com

Gaiss, tās ir domas, idejas, atklāsmes, iedvesmas. Katra doma ir enerģija un tās uzdevums ir meklēt ceļus, kā tapt pa matēriju, piesaistot sev klāt vajadzīgos elementus. Tā katra mūsu doma no gaišākās līdz tumšākai, meklē veidus, kā kļūt par šīs pasaules realitāti. Viss, kas ir cilvēces radīts, sākotnēji bija doma.

Mediju telpa ir vide, kurā atspoguļojas liela daļa mūsu kolektīvās apziņas. Jo vairāk mūs saista mediju ziņojumi, vēstījumi, reklāmas un raidījumi, jo vairāk barojam sevi ar šīm domām. Mēs iegūstam informāciju, zināšanas, mācības no savas ģimenes un vecākiem, no skolām un vienaudžiem, no kultūras un tradīcijām, kur esam dzimuši.

Pirmajos dzīves gados mēs kā sūkļi absorbējam savas apkārtējās vides ieradumus, uzvedības, emocijas, reakcijas. Un tad, sasniedzot briedumu, mūsu katra individuālais Ūdensvīrs sāks buntoties, dumpoties, jo sāk pamanīt, ka ir dzīvojis citu patiesībās.

Ceļš atpakaļ pie sevis

Foto: pixabay.com

Tad arī sākas ceļš atpakaļ pie sevis, atminoties savu patiesību. Atminoties savas pārliecības. Atminoties savus uzskatus. Atminoties savu sabiedrību. Atminoties sevi. Ūdensvīra pilnmēness laikā pavēro un novērtē, kā tevi ietekmē tava sabiedrība? Kā tevi ir programmējusi tava apkārtējā vide? Kuri ir tavi uzskati un pārliecības, un kuri tev ir iemācīti kā tavējie? No kā tev ir jāatbrīvojas, lai tu būtu savā patiesībā?

No vienas puses, Ūdensvīra enerģija palīdz mums apvienoties, veidojot jaunas sabiedrības struktūras un tradīcijas, savukārt no otras puses, tas arī liek mums sagraut vecās sistēmas ar dumpīgām un revolucionārām darbībām.

Ūdensvīrs - tā ir nemitīga kustība un pārmaiņas. Veco likumu laušana, jaunu likumu ieviešana. Veco pārliecību graušana, jauno pārliecību ieviešana. Izaugsme un progress nav iedomājams bez pārmaiņām.

Kura atbilde ir patiesība?

Šobrīd cilvēce ir iegājusi Ūdensvīra laikmetā, informācijas un tehnoloģiju laikmetā. Mēs piedzīvojam milzu tempus un apjomus tieši informācijas telpā un tehnoloģiju attīstībā. Mums šajā laikmetā ir pieejama visplašākā informācijas bibliotēka, pateicoties tehnoloģijām. Sekundes laikā varam atrast, atklāt, uzzināt atbildi praktiski uz ikvienu jautājumu. Taču atbilžu ir daudz, ļoti daudz. Kā zināt un ticēt, kura atbilde ir patiesība?

Foto: pixabay.com

Vai ikviena atbilde uz jautājumu ir absolūta patiesība? Vai vispār pastāv viena patiesība? Tā arī ir Ūdensvīra laikmeta lielākā svētība un lāsts. Nebeidzamais ceļš, meklējot patiesības. Atrodot un pazaudējot, un atkal meklējot.

Taču tava patiesība ir viena, atbilde atrodas tavā sirdī. Jo vairāk tu būsi patiess ar sevi, jo skaidrākas nāks atbildes, kuras meklē. Jo vairāk tu būsi patiess ar sevi, jo vairāk savējo cilvēku tu sev atradīsi.

Jo vairāk tu būsi patiess ar sevi, jo tīrāka un skaidrāka kļūs tava enerģija, piesaistot tās frekvences enerģijas, kādās tu pats vibrē. Mēs katrs esam enerģija un piesaistām to, kas ir mūsos. Un tieši šajā laikmetā mēs katrs nesam atbildību par domām un informāciju, kuru barojam ar savu enerģiju.

Cik daudz tavas enerģijas tu virzi vērtīgajā informācijā? Cik daudz tavas enerģijas tu atdod, uzņemot citu informāciju no tehnoloģijām ik dienas? Ūdensvīrs atgādina, ka tava vērtīgākā valūta ir tava enerģija. Tava lielākā bagātība ir tavas zināšanas. Kur tu dod savu enerģiju, to tu vairo. Kādas zināšanas tu uzņem, par to tu kļūsti.

Integrēt abu šo zīmju augstākās vibrācijas

Foto: depositphotos.com

Mēness atrodas Ūdensvīra zīmē, savukārt Saule - Lauvā. Šajā pilnmēness laikā mums ir iespēja augt savā izaugsmē, ja strādājam gan ar Lauvas, gan ar Ūdensvīra enerģijām. Šis pilnmēness aicina mūs integrēt abu šo zīmju augstākās vibrācijas, vienlaikus atbrīvojoties no zemākajām.

Ūdensvīra zemākās vibrācijas ir norobežošanās no citiem, aukstums, personīgās brīvības iegūšana, nerēķinoties ar citiem, emociju sasaldēšana un intelektuālā manipulācija, arī tehnoloģiju celšana pār cilvēkiem, izvēloties dzīvi mākslīgajā realitātē.

Lauvas zemākās vibrācijas ir sava ego slavināšana un apbrīna, savas patiesības un pārliecību uzspiešana citiem caur varu un spēku, agresivitāte un valdonīgums, alkas pēc atpazīstamības un spozmes, sabradājot citus, savas karalistes būvēšana uz citu rēķina. Zemākās vibrācijas ir arī citu vainošana. Tā atņem ļoti daudz enerģijas. Kad mēs vainojam citus, mēs aizmirstam, kāds ir mūsu patiesais spēks.

Mēs caur vainošanu atdodam savu spēku citiem, kuri rada likumus un sistēmas, kur mūs ieliek dzīvot. Taču, ja mēs pārstājam vainot citus un paņemam savu spēku atpakaļ, patiesi apzināmies sava spēka jaudu, mēs paši radām likumus un sistēmas, kur dzīvojam un veicam savus dzīves uzdevumus un misiju.

Beznosacījumu mīlestība pret sevi

Foto: pixabay.com

Lauvas un Ūdensvīra augstākā vibrācija ir beznosacījumu mīlestība pret sevi un pret visu cilvēci. Gan Ūdensvīram, gan Lauvai rūp mūsu individualitātes atmodināšana. Tie abi mudina mūs izzināt, kas mēs esam. Pieņemt to, kas mēs esam un būt tādiem, kādi mēs gribam būt. Tie iedvesmo mūs atmest ekspektācijas, ko citi par mums domā. Tie iedvesmo mūs pacelties pāri bailēm tikt noraidītiem un nepieņemtiem.

Lauva vērš uzmanību uz to, kā mēs varam svinēt savu unikalitāti un mīlēt sevi bez nosacījuma. Ūdensvīrs vērš uzmanību uz to, kā mēs varam svinēt savu un citu cilvēku unikalitāti, pieņemot sevi un citus bez nosacījuma.

Lauva palīdz mums atrast savu pašizpausmi un savu balsi, savukārt Ūdensvīrs mums rāda, kā varam caur sevi, caur savu dzīves misiju virzīt visu sabiedrību pretī augstākām vērtībām.

Gan Lauvai, gan Ūdensvīram sirds kodolā ir mīlestība un pieņemšana pret ikvienu cilvēku, tajā skaitā pret sevi pašu. Mīli savu tuvāko kā sevi pašu. Mīli sevi pašu kā savu tuvāko. Katra no šīm zīmēm atgādina, ka mīlestība ir augstākā enerģijas vibrācija.

Ko nozīmē būt cilvēkam, tā augstākajā definīcijā? Ko nozīmē būt tev, tā augstākajā definīcijā? Tavs domas šodien, rada tavu realitāti rītdien.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais