Vienkāršas mīlestības burvestības, kas darbojas uzreiz, ja ticat maģijai un burvestībām

© Foto: pixabay.com

Dziļi sirdī jūs zināt, ka ticat maģijai. Un neatkarīgi no tā, cik ilgs laiks ir pagājis kopš maģiska rituāla, jūs nekad nepārstāsiet būt raganiski. Nebaidieties no šiem procesiem, jo šīs vieglās mīlestības burvestības atgādinās, ka maģijai nav jābūt sarežģītai, lai tā darbotos.

Starp nebeidzamo mīlas dziesmu sarakstu un sajūtu, kas rodas, ieraugot savas simpātijas vārdu, mīlestība mūs nekad neaptur. Patiesībā mīlestība ir viens no visspēcīgākajiem spēkiem, kas ir viens no iemesliem, kāpēc mīlestības burvestības ir visvairāk apspriestais maģijas veids, raksta stylecaster.com.

Šie mīlas rituāli ir neticami vienkārši, un tiem ir nepieciešami instrumenti un sastāvdaļas, kas, iespējams, jau atrodas katra mājās. Ja meklējat veidu, kā piesaukt pilnmēness spēku vai paspilgtināt notikumus savā romantiskajā dzīvē, būsiet pārsteigts par to, cik ātri šīs burvestības stājas spēkā. Tie ir daudz spēcīgāki, nekā izklausās, tāpēc pirms dariet uzmanieties un padomājiet vēlreiz!

Mīlestības burvestību sākums šeit.

Burvestība ar svecēm

Foto: pixabay.com

Ko tas veic: viss, ko vēlaties — atkarībā no sveces krāsas. Šī sveču burvestība ir daudzpusīga. Jūs varat to izmantot tādā pašā veidā gandrīz jebkuram nodomam. Vienīgā atšķirība — un, iespējams, vissvarīgākā — ir izmantotās sveces krāsas.

Šeit ir saraksts ar sveču krāsām un to nozīmi atbilstoši krāsu simbolikai:

  • Balts: miers, līdzsvars, tīrība.
  • Sarkans: iekāre, sekss, aizraušanās.
  • Zils: harmonija, dziedināšana, rāmums.
  • Melns: aizsardzība, atcelšana.
  • Violeta: spēks, pašapziņa.
  • Rozā: mīlestība pret sevi, līdzjūtība, ilgmūžība.
Ko tev vajag: svece (krāsa ir jūsu ziņā!). Kā apraidi: aizdedziet savu sveci.

Atkārtojiet mantru: "Mīlestība ir pārpilnība." Sajūti šo mīlestību; sajūtiet to tā, it kā tā būtu visspēcīgākā un audzinošākā mīlestība, kāda pastāv. Tā mīlestība pieder tev. Turpiniet atkārtot šo mantru, līdz tai ticat. Ļaujiet svecei izdegt līdz galam. Kad tā ir izdegusi, burvestība ir pabeigta.

Burvestība ar safrānu

Foto: pixabay.com

Ko tā dara: uzlabo savu seksuālo dzīvi.

Ja jūsu seksuālā dzīve varētu būt labāka, šī burvīgā burvība jums ir ideāli piemērota. Tā izmanto ārstniecības augu, kas darbojas kā afrodiziaks un parasti tiek izmantots burvestībās, lai savaldzinātu sajūtas. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties piesaistīt jaunu guļamistabas rotaļu biedru vai uzlabot savas pašreizējās attiecības, šī burvestība iedarbojas uz visiem. Kā vienmēr, galvenais ir labas vizualizācijas metodes un aizrautība.

Ko tev vajag: safrāns, paciņa, sarkana svece, spilvens. Kā apraidi: šis ir vienkārši! Pirmā lieta: noteikti veiciet šo burvestību naktī.

Izslēdziet visas gaismas un iededziet savu sarkano sveci. Meditējot sveču gaismā, padomājiet par visām iecienītākajām seksuālajām tikšanām (reālām vai fantāzijas). Ja jums ir pašreizējais partneris, padomājiet par labāko laiku kopā ar viņu un to, ko vēlētos saņemt tuvības laikā. Ļaujiet sapņiem nākt pāri jūsu prātam un ķermenim — tiešām sajūtiet to. Vienīgais veids, kā burvestība darbojas, ir, ja jūs to pilnībā aptverat: prātu, ķermeni un dvēseli.

Pēc tam ievietojiet safrānu paciņā. Ievietojiet paciņu apakšveļas atvilktnē vai spilvendrānas iekšpusē uz gultas.

Atpakaļ bijušā/s domās

Foto: pixabay.com

Ko tas dod: jūs atgriežaties bijušā partnera domās.

Šķiršanās ir smaga. Tā var būt vēl grūtāka, ja nezina, kāpēc šķiršanās notika tā, kā tas notika. Varbūt abi esat devušies tālāk vai varbūt starp jums nav kontakta. Neatkarīgi no gadījuma, šī burvestība jūs atgriezīs bijušā partnera domās.

Ko vajag: jūsu bijušā/s fotogrāfija, fotoattēls, kurā redzams/a tikai jūs; rožu eļļa; sarkana svece.

Kā veikt: no rīta mērciet sveci rožu eļļā. Novietojiet kopā savu un bijušā attēlu. Novietojiet abus attēlus zem svečtura. Vizualizējiet savas atmiņas kopā — visu labo. Ja vēlaties, varat mēģināt nosūtīt konkrētu ziņojumu savam bijušajam. Kad esat iestatījis nodomu, aizdedziet sveci un ļaujiet tai degt visas dienas garumā.

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?