Neticamais! Vienkārša mīlestības burvestība, kas darbojas uzreiz

© Foto: pixabay.com

Dziļi sirdī zināt, ka ticat maģijai. Un neatkarīgi no tā, cik ilgs laiks ir pagājis kopš maģiska rituāla, jūs nekad nepārstāsiet būt raganiski. Nebaidieties no šiem procesiem, jo šīs vieglās mīlestības burvestības atgādinās, ka maģijai nav jābūt sarežģītai, lai tā darbotos.

Starp nebeidzamo mīlas dziesmu sarakstu un sajūtu, kas rodas, ieraugot savas simpātijas vārdu, mīlestība mūs nekad neaptur. Patiesībā mīlestība ir viens no visspēcīgākajiem spēkiem, kas ir viens no iemesliem, kāpēc mīlestības burvestības ir visvairāk apspriestais maģijas veids, raksta stylecaster.com.

Šie mīlas rituāli ir neticami vienkārši, un tiem ir nepieciešami instrumenti un sastāvdaļas, kas, iespējams, jau atrodas katra mājās. Ja meklējat veidu, kā piesaukt pilnmēness spēku vai paspilgtināt notikumus savā romantiskajā dzīvē, būsiet pārsteigts par to, cik ātri šīs burvestības stājas spēkā. Tie ir daudz spēcīgāki, nekā izklausās, tāpēc pirms dariet uzmanieties un padomājiet vēlreiz!

Ja jūtaties nervozs, tas varētu būt saistīts ar faktu, ka ir tik daudz mītu par mīlestības burvestības briesmām. Ja jūtaties nedaudz vainīgs par kādu apburtību, neuztraucieties. Galu galā šīs burvestības nekad nav paredzētas, lai kādu pamudinātu darīt kaut ko tādu, ko viņš nevēlas darīt. Ikvienam ir brīva griba, taču šīs burvestības vienkārši mudinās kādu pievērst uzmanību visām skaistām un lieliskām īpašībām. Kurš gan tam varētu pateikt nē?

Tomēr vēl viena lieta, kas jāatceras, ir tāda, ka mīlestības burvestības nav veiksmīgas 100% gadījumu. Tās ir atkarīgas no jūsu personīgā vibrācijas līmeņa un saiknes, kas pašlaik ir ar personu, kuru mēģināt piesaistīt.

Runājot par dvēseles radiniekiem, šīm burvestībām vajadzētu darboties lieliski. Un neatkarīgi no tā, atcerieties izbaudīt paši sevi. Burvestības process ir skaists un svēts, tāpēc izklaidējieties.

Medus burkas mīlestības burvestība

Foto: pixabay.com

Ko tas palīdz: saldināt jūsu saikni un attīsta sapratni.

Vai esat kādreiz dzirdējuši frāzi: “Ar medu var noķerat vairāk mušu”? Tā tas ir ar šo jauko mīlas burvestību. Šī burvestība nav tā, lai piesaistītu jaunu dzīvesbiedru; tam vajadzētu palīdzēt “saldināt” esošās attiecības. Tātad, ja jums un jūsu partnerim ir problēmas — neatkarīgi no tā, vai tās ir balstītas uz uzticēšanos, saziņu vai kaut ko pavisam citu, šī “medus burkas burvestība” palīdzēs jums saskatīt vienam otru.

Ko vajag: medus burku, pildspalva, papīrs. Kā veikt: uzrakstiet savas personas vārdu trīs reizes uz papīra. Numeroloģiskā nozīme ir skaitlim 3, tā ir vieta, kur burvestība iegūst savu spēku. "Trīs" ir viss par pašizpausmi un "veseluma" demonstrēšanu.

Tālāk pierakstiet savu nodomu. Tam ir jābūt skaidram kā dienai, pretējā gadījumā burvestības spēks izpaliks. Salokiet papīru trīs reizes (šeit vēl "trīs"), lai tas lieliski ietilptu medus burkā.

Pirms aizverat burku, izņemiet daļu medus un izmantojiet to, dzerot tēju. Malkojot medus tēju, atkārtojiet šo mantru skaļi vai domās: "Kad es dzeršu šo tēju, tu man būsi tik salda/s."

Kad esat pabeidzis tēju, burvestība ir iestatīta. Nākamā lieta, kas jādara, ir aizvērt burvestību ar pēdējo pieskārienu. Uzlieciet vāku medus burkai un apglabājiet to drošā vietā. Vislabāk, ja tā ir vieta, kas atrodas netālu no ziedošiem ziediem vai garšaugiem. Vislabāk ir darīt visur, kur zied vai aug.

Turpmāk - vēl.

Svarīgākais