Pilnmēness Mežāzī un “Deja vu” sajūta  

© Foto: pixabay.com

Katru mēnesi pilnmēness ieiet citā zodiaka zīmē, taču gada laikā ir reizes, kad ir divi pilnmēneši pēc kārtas tajā pašā zīmē. Un tā ir arī noticis šovasar. Pirmais pilnmēness Mežāža zīmē bija 22.jūnijā un tagad, otrais pilnmēness Mežāža zīmē un tā kulminācija būs 21.jūlijā plkst. 13:19.

Pilnmēness brīdī Saule un Mēness atrodas pretējās zīmēs. Šoreiz tās ir Mežāzis un Vēzis. Jūnija pilnmēness Mežāzī savienojās ar vasaras saulgriežu laiku, radot īstu enerģijas un emociju kulmināciju.

Foto: pixabay.com

Mežāzis ir strukturētājs, stabilu pamatu sargātājs, savukārt Vēzis ir jušana un emocijas. Abu šo zīmju savienošanās saulgriežu laikā izgaismoja svarīgākos mūsu dzīves fundamentus un to, kā mēs tajos jūtamies.

Dzīves pamata fundamenti

Cik veseli esam savā veselībā un ar kādām emocijām sevi barojam? Cik laimīgi un droši jūtamies savās attiecībās?! Cik stabili un droši jūtamies savās finansēs?! Cik piepildīti un motivēti jūtamies savā darbā?! Cik laimīgi jūtamies savās fiziskajās mājās un arī savā dvēseles telpā? Šie ir tikai daži mūsu dzīves pamata fundamenti, kurus izgaismoja jūnija pilnmēness Mežāzī.

Atpakaļ pie sevis

Foto: pixabay.com

Un šobrīd tuvojas otrais Mežāža pilnmēness, kas radīs tādu kā “Deja vu” sajūtu. Šī nogriežņa līnija no pirmā līdz otrajam pilnmēnesim turpina mūs vest atpakaļ pie sevis. Atpakaļ pie tā, kas svarīgs tieši tev, atpakaļ pie tā, kas ir vērtības tieši tev, atpakaļ pie tā, kādus fundamentus tu gribi radīt tieši sev. Atpakaļ pie sava dzīves svarīgākā darba. Viss rodas un sākas tevī, tavā prātā, tavā sirdī, tavā kodolā.

Ikviens fundaments, ko esi reiz būvējis, vispirms radās tavās sajūtās, vēlmēs un sapņos. Vai atminies to? Vai atminies, kad par kaut ko sapņoji un tad tas radās tavā realitātē? Vai tieši pretēji, tik ļoti no kaut kā baidījies, ka piesaistīji to savā dzīvē?

Spēcīgas jaudas nesēji

Foto: pixabay.com

Laimes ekstāzes un nāves baiļu emocijas abas nes ļoti spēcīgu jaudu. Tādēļ, ja spēcīgi barojam ar savām domām kādu no tām, tad piesaistām caur to arī savā dzīvē attiecīgos notikumus un situācijas. Pilnmēness Mežāzī izgaismo visus svarīgākos tavas dzīves fundamentus, un to, kādas emocijas tu katrā no tiem izjūti.

Atbildība pret sevi un citiem Pirmais pilnmēness Mežāža zīmē atvēra durvis uz Vēža sezonu un otrais pilnmēness Mežāža zīmē tās aizvērs. Vēzis atgādina mums būt atbildīgiem pret sevi, savukārt Mežāzis māca mūs būt atbildīgiem pret citiem.

Šīs atbildības ir savstarpēji savienotas un mijiedarbojas viena ar otru. Kad mēs rūpējamies par sevi un savas vajadzības izvirzām par prioritāti, mēs izprotam sevi visdziļākajā līmenī - kas ir mūsu prioritātes, vērtības, ritmi, kā mēs atjaunojamies un uzpildāmies.

Mēs skaidri zinām savu dvēseles uzdevumu un kā caur to nesam savu pienesumu pasaulei. Kad mēs apzināmies, kas esam, mēs nebaidāmies atklāt savu autentisko es pasaulei - kas iekšā, tas ārā. Mēs sekojam savai intuīcijai un pieņemam lēmumus un veicam rīcības saskaņā ar to.

Noregulē savu kompasu

Foto: pixabay.com

Mēs būvējam dzīvi no sava iekšēja kompasa un drosmīgi sekojam savai zvaigznei. Mēs pieņemam lēmumus, kas sakņojas dziļās zināšanās par to, kas mēs esam un kas mums ir jāpaveic šajā dzīvē.

Šajā pilnmēneness laikā sadzirdi savas iekšējās patiesības, noregulē savu kompasu. Velti laiku rūpēm par sevi. Sajūti, cik šobrīd tu vari paveikt. Neuzkrauj sev pārāk smagu mugursomu, tā vietā izrevidē tās saturu un atbrīvojies no liekā.

Ļauj sev uz mirkli atpūsties. Ikviens ceļinieks, dodoties garajā ceļā, ieplāno brīžus atpūtai, tā viņš atjaunojas un atgriežas pie sevis. Lai pēc tam ar jauniem spēkiem un jaunām motivācijām dotos tālāk ceļā. Un tā atkal un atkal. Mēs dodamies, sasniedzam, atpūšamies. Mūsu saule mostas, mirdz un dodas miegā, lai atkal mostos un mirdzētu. Ļaut laiku atelpai

Šis pilnmēness ir arī ļoti saistīts ar dzīves patieso līdzsvaru un harmoniju. Mums tiek mācīts, ka tikai darot, darot un darot mēs kaut ko sasniegsim, un tā ir daļa patiesības.

Bet ir svarīgi vienmēr starp aktīvajiem periodiem ļaut sev laiku atelpai. Kad ir karsti, mēs taču dodamies atveldzēties. Tādēļ atļauj sev dienas, kad pilnīgi neko nedari un vienkārši atpūties, jo tieši šajā laikā atdzims tavas enerģijas avots. Atceries, ka tava enerģija ir tava vērtīgākā valūta. Ieklausies sevī, savā ritmā, savā kompasā.

Darīt sev paredzēto darbu

Foto: pixabay.com

Mežāzis savā pamatu pamatā ir tavs dzīves darbs. Mežāzis vēlas, lai katrs no mums darītu sev paredzēto darbu un dzīvotu mērķtiecīgu dzīvi. Tradicionāli Mežāzis ir saistīts ar darbu, karjeru un reputāciju. Šajā pilnmēnesī var rasties problēmas tieši saistībā ar karjeru, tādēļ mēģini pats sev paplašināt sava darba definīciju. Tavs dzīves darbs var būt gan tava profesija, gan arī hobijs, ģimene, attiecības, mācības, daba u.c. Dodies ārpus klasiskās “darba” definīcijas. Tu esi daudzdimensiju būtne un tādi ir arī tavi darbi.

Pamats, kas sakņojas dvēselē

Foto: pixabay.com

Mežāzis ir saistīts ar integritāti. Šī zīme vēlas, lai pasaule tevi redz, stāvot stingri savā patiesībā. Tas izaicina tevi nepazaudēt savu kodolu un patiesību, neatkarīgi no tā, kur atrodies un ar ko mijiedarbojies. Kad esam pilnībā savienoti ar Mežāža enerģiju, mēs dzīvojam mērķtiecīgu dzīvi, kas sasaucas ar mūsu pamatvērtībām.

Mēs sniedzam savu patiesību pasaulei no stingra pamata, kas sakņojas dvēselē. Mēs arī saprotam, ka ļoti svarīga daļa no mūsu dzīves darba, ir atrast mūsu paša būtības esenci un saprast, kas mēs patiesībā esam. Iedomājies kuplu koku ar dziļām saknēm. Vēža enerģija attēlo to, kas ir aprakts zem augsnes, saknes.

Savukārt Mežāzis attēlo augšpusi- stumbru un zarus. Barojot Vēža sezonas laikā savas saknes, mēs stiprinām un audzējam visu savu enerģiju līdz koka lapotnei. Jo auglīgākas saknes, jo sulīgākas lapas. Un, jo vairāk veselīgu lapu mūsu kokā, jo vairāk Saules enerģijas varam uzņemt. pilnmēnees Mežāzī ir laiks, lai ieviestu praksi, kas palīdz barot tavas saknes un lai pēc tam tava enerģija plūstu pa zariem augšā debesīs, kopējā kosmiskajā telpā.

Definēt savus darbus

Foto: depositphotos.com

Mežāzis atgādina, ka mums katram ir unikāla “viena no vienas” dzīves misija. Lai justos piepildīti, apmierināti un patiesi laimīgi, mums jābūt saskaņā ar savu dzīves darbu. Japānā ir radusies vērtīga prakse IKIGAI, kas var palīdzēt tev definēt tavus darbus.

To veido 4 darba izpausmes - Ko tu mīli darīt? Kāds darbs vajadzīgs pasaulei? Par kādu darbu tev maksā? Un kāds darbs tev padodas? Kad sev skaidri definē atbildes uz katru no šiem jautājumiem, tu iegūsti sava dzīves darba pilno apli.

Pilnmēness Mežāža laikā uzdod sev jautājumu: vai es esmu gatavs beidzot drosmīgi definēt savu dzīves darbu jeb IKIGAI, tajā pašā laikā saglabājot ciešu saikni ar savām emocijām un intuīciju?

Foto: pixabay.com

Baro un laisti sava dzīvības koka saknes, lai tavi zari zaļo, stiepjas augstu pretī debesīm un nes augļus.

Zodiaka zīmes. kurām ir nepanesams raksturs, lasiet šeit.

Dzīvesstils

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

Svarīgākais