Ķīniešu horoskops: kā jums veiksies jūlijā?

© Foto: depositphotos.com

Ķīniešu horoskops liecina, ka 2024. gada jūlijs ir Metāla kazas mēnesis. Veselība, karjera, nauda un ceļojumu prognozes visām 12 zodiaka zīmēm, radošajai Kazai ienākot vasarā.

Ķīniešu astroloģija balstās uz iņ un jaņ kombināciju; pieciem elementiem: uguns, zeme, metāls, ūdens un koks un 12 zodiaka dzīvniekiem. Tiek ievērots Mēness kalendārs, ko nosaka Saules sistēmas ritmi, raksta scmp.com.

  • Metāla kazas mēnesis: no 6. jūlija līdz 5. augustam.
  • Mēneša elements: Iņ metāls un zeme.
  • Ķīniešu kalendāra sesto mēnesi attēlo Metāla kaza.
  • Kaza atbilst diennakts stundām no plkst. 13.00 līdz 15:00.
  • Kaza ir saistīta ar ģimeni, komandas darbu un jutīgumu.

Kazu attēlo iņ metāla un zemes elements; Zodiaka zīme ir saistīta ar ģimeni, komandas darbu un iejūtību, un kazas ir laimīgas, sirsnīgas, maigas, maigas un radošas.

Slavenās kazas ir Džordžs Harisons, Nikola Kidmena, Stīvs Džobss, Bils Geitss, Brūss Viliss, Kurts Kobeins, Mikelandželo, Rūperts Mērdoks, Džims Morisons, Ketrīna Hepberna un ķeizariene Sisī.

Šis mēnesis ir saistīts ar drosmi

Foto: pixabay.com

Tradicionālajā ķīniešu kultūrā kazas zīme ir laimīga, sirsnīga, maiga, labi audzināta un radoša. Kazas var izturēt visas grūtības. Šī ir viņu visievērojamākā iezīme. Spēcīga un izturīga, viņas maigums var būt maldinošs, jo viņiem ir augsta tolerance un viņi nokļūs tur, kur viņiem ir jābūt, un sasniegs to, ko vēlas sasniegt ar tīru apņēmību un motivāciju, raksta scmp.com.

Kazas ir personības un ir draudzīgas cilvēkiem. Tāpēc ķīnieši pret kazu izturas kā pret labvēlīgu radījumu un pie tempļiem bieži var redzēt trīs kazu attēlu.

Visas kazas ir personības, kas dod priekšroku parādīt savu neatkarību, paliekot grupas malā. Dzimuši ar brīnišķīgu uzticības raksturu, viņi var kļūt par upuriem citiem, kad viņiem patīk izpatikt, un viņus var iedvesmot materiālie ieguvumi, kas dažkārt var dot iespēju pārvarēt emocijas. Tas rada grūtības nošķirt emocijas no saprāta. Būdamas klusas novērotājas, viņas vienmēr apsvērs visus aspektus, pirms pieņem lēmumu vai veiks kādu darbību.

Kāda kaza tu esi?

Foto: Pexels.com

Kazas gadā dzimušajiem Kazas daba ir sapņaina un līdzjūtīga, vienmēr gatava uzklausīt un redzēt katru situācijas leņķi, pirms rīkoties. Viņi dažkārt ir pārāk dāsni, saskaroties ar cilvēka dabu, un kazas bieži var pievilt, jo ir pārāk uzticīgas, it īpaši biznesā.

Kazas mēnesī (jūlijā) dzimušie var būt īpaši radoši, ar lielisku redzējumu. Domā ārpus rāmjiem un, kad zvaigznes sakrīt, tas var radīt negaidītus un iedvesmojošus rezultātus.

Kazas dienā dzimušie ir godīgi un dod priekšroku strādāt gudrāk, nevis grūtāk. Veido labas un ilgstošas partnerattiecības.

Kazas stundās (13:00 līdz 15:00) dzimušie ļoti nopietni uztver savus pienākumus un veic savus pienākumus ar disciplinētu pieeju. Viņiem patīk kārtība un struktūra, un viņi var būt pārāk uzticīgi.

Ideālas karjeras izvēles Kazas ir tās, kas ietver darbu lielā organizācijā. Darbs vienatnē var būt destruktīvs, ja vien citi dzimšanas diagrammas faktori neliecina, ka ir nepieciešama disciplīna, uz kuru balstīties, kad tas ir nepieciešams.

Ko jūlijs nozīmē jūsu astroloģiskajai zīmei?

Šīm vispārīgajām prognozēm ir dažādas nianses atkarībā no tā, vai šis dzīvnieks pārvalda jūsu gadu, mēnesi, dienu vai stundu.

Kaza ir Zirga, Zaķa un Cūkas astroloģiskais draugs. Izaicinājumi rodas Vērša gados dzimušajiem.

Žurka - uzmanieties no personīgo priekšmetu pazaudēšanas (neitrāls mēnesis)

Foto: pixabay.com

Žurkas gadi ir 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 un 2008.

Esiet gatavi tam, ka būsiet viegli novērsts, kas var novest pie personīgo priekšmetu pazaudēšanas, it īpaši ceļojot un it īpaši uz jebkuru ziemeļu virzienu. Būsi disciplinēts, veicot ikdienas uzdevumus, kas, lai arī var izraisīt nogurumu, tev paveiksies saņemt atbalstu no tuviniekiem.

Vērsis - astroloģiskās sadursmes mēnesis (nav paveicies ar šo laiku)

Foto: pixabay.com

Vērša gadi ir 1961., 1973., 1985., 1997. un 2009.

2024.gada astroloģiskās sadursmes mēnesis, kurā ir jāpaliek zemu un jāpaliek objektīvam, kad runa ir par pretrunīgiem dialogiem. Pārliecinieties, ka pietiekami daudz atpūtāties, jo ir nogurums un izsīkums, kas var izraisīt lēnu progresu un dažos gadījumos kavēšanos, kas var izmaksāt dārgi. Komunikācija būs galvenais, lai pārvarētu visas sarežģītas situācijas, tāpēc esiet gatavs runāt, lai atbrīvotos, nevis slēptu negatīvas domas.

Tīģeris - harmonija un veiksme (veiksmes laiks)

Foto: pixabay.com

Tīģera gadi ir 1950., 1962., 1974., 1986., 1998. un 2010.

Šķiet, ka veiksme ir spēcīga, tāpēc, ja tā ir mīlestība, ko meklējat, varat vienkārši sazināties ar kādu diezgan īpašu cilvēku, īpaši ceļojot šajā mēnesī. Ģērbieties labi, lai piesaistītu kādu no savām vibrācijām, un/vai apmeklējiet vairāk sociālo aktivitāšu, lai paplašinātu savu loku un satiktos ar tiem, ar ko jums ir visvairāk kopīga.

Zaķis - pieņemiet panākumus pazemīgi (veiksmes laiks)

Foto: pixabay.com

Zaķa gadi ir 1951., 1963., 1975., 1987., 1999. un 2011.

Jums ir lemts iegūt atzinību un atbalstu ar saviem pagātnes centieniem. Iespējams, jūtaties radošs un novatorisks, kas iedvesmo jaunām idejām, kas uzlabo jūsu biznesa un/vai personīgo potenciālu. Tā kā jūsu pievilcības veiksme ir spēcīga, apzinieties pieņemt šādus panākumus ar pazemību, lai novērstu jebkādu greizsirdību vai negatīvus komentārus, kas vērsti pret jums. Ja spēsiet pieņemt laipnu un maigu pieeju ģimenē vai personīgās attiecībās, veiksme saglabāsies ilgāku laiku.

Pūķis - esi uzmanīgs par veselību (neitrāls mēnesis)

Foto: pixabay.com

Pūķa gadi ir 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 un 2012.

Jums jābūt uzmanīgākam, jo ​​esat vairāk pakļauts negadījumiem vai traumām, ko izraisa asi metāla priekšmeti. Lietojot jaunas ierīces, ievērojiet drošības norādījumus. Veselībai jābūt jūsu prioritātei, un, ja jūtat diskomfortu, būtu prātīgi meklēt medicīnisko palīdzību ātrāk, nevis vēlāk, īpaši, ja ciešat no astmas vai jebkāda veida sirdsklauves. Kontrolējiet savu bankas bilanci, izvairoties būt pārlieku dāsnam, pat ja kāds lūdz nelielu aizdevumu. Varat to uzdāvināt, bet negaidiet, ka to labprāt atdos.

Čūska - bagātība uzplauks (veiksmes laiks)

Foto: pixabay.com

Čūskas gadi ir 1953., 1965., 1977., 1989., 2001. un 2013.

Jūs varat sagaidīt veiksmi vai bagātības radīšanas iespējas. Ieguldījumi var piedāvāt labu ienesīgumu, un jūsu virzienā tiek veikti jauni ieguldījumi. Esiet izlēmīgs, taču ziniet, kad apstāties, lai nepieļautu alkatību. Šis ir svētku mēnesis, tāpēc jūs varētu sagaidīt kādu labu ziņu.

Zirgs — lielisks mēnesis saziņai (veiksmes laiks)

Foto: pixabay.com

Zirga gadi ir 1954., 1966., 1978., 1990., 2002. un 2014.

Laimīgo zvaigžņu svētīts, saņemsiet atlīdzību un atzinību gan par pagātnes, gan pašreizējām pūlēm. Tas var būt paaugstinājums vai kāds cits veids. Šis ir lielisks mēnesis, lai izveidotu kontaktus un labāk iepazītos ar dažādu jomu profesionāļiem, kas varētu būt noderīgi, atverot durvis jūsu nākotnei, tāpēc pielieciet visas pūles, lai izkļūtu un būtu redzams. Runājot par personiskajām attiecībām, izvairieties no sarežģītām situācijām vai radīt nesaskaņas.

Kaza — tas ir jūsu astroloģiskais mēnesis (nav paveicies ar šo laiku)

Foto: pixabay.com

Kazas (vai aitu) gadi ir 1955., 1967., 1979., 1991., 2003. un 2015.

Jūsu astroloģiskais mēnesis, tāpēc parūpējieties par savu veselību un vispārējo labsajūtu, lai novērstu tumšo emociju mākoņu veidošanos, kas liek jums justies bezpalīdzīgam un nomāktam. Varat izvēlēties uzlabot savu garastāvokli, izejot un nodarbojoties ar sava veida sportu vai mijiedarbojoties ar tiem, kuri var saprast jūsu situāciju. Atcerieties, ka laipnība šajā mēnesī rada laipnību, tāpēc sāciet ar sevi. Izvairieties no būtiskām izmaiņām mājas vai biroja vidē.

Pērtiķis - neesiet izmisumā (veiksmes laiks)

Foto: pixabay.com

Pērtiķa gadi ir 1956., 1968., 1980., 1992., 2004. un 2016.

Esiet mierīgs, saskaroties ar izaicinājumiem vai mijiedarbojoties ar tiem, kuri vienkārši nešķiet saprātīgi. Tajā pašā laikā izvairieties no pārmērīgas reaģēšanas, lai neaizvainotu citus vai nenorādītu ar pirkstu. Uzmanieties no visa, kas šķiet pārāk labi, lai būtu patiesība, jo ir tendence veikt izmisīgus pasākumus, lai radītu labāku un tūlītēju naudas plūsmu. Tas var izraisīt iekrišanu lamatās, kas novedīs tālāk trušu bedrēs. Pievērsiet uzmanību veselībai: atcerieties, ka profilakse ir labāka nekā ārstēšana.

Gailis - ievērojiet pareizo distanci (nav paveicies ar šo laiku)

Foto: pixabay.com

Gaiļa gadi ir 1957., 1969., 1981., 1993., 2005. un 2017.

Uzmanieties, lai piesaistītu nepareizu uzmanību, ceļojot ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, vienmēr ievērojot atbilstošu distanci, lai novērstu neveiklas situācijas. Tas palīdzēs novērst nesaskaņas ģimenē un/vai negatīvas situācijas. Koncentrējieties uz saviem uzdevumiem, vienmēr izmantojot profesionālu pieeju.

Suns - uzmanieties no ieguldījumu ieguldīšanas (neitrāls mēnesis)

Foto: pixabay.com

Suņa gadi ir 1958., 1970., 1982., 1994., 2006. un 2018.

Ja plānojat ceļojumu, pārliecinieties, vai jūsu automašīna ir labā kārtībā, rūpīgi pārbaudot visu pirms izbraukšanas no mājām, lai novērstu dārgus bojājumus vai negadījumus. Ilgtermiņa ieguldījumu plāns var būt izdevīgs ilgtermiņa bagātībai, taču neļaujieties kārdinājumam destabilizēt savu naudas portfeli šomēnes, lai ātri nopelnītu, pretējā gadījumā pēc dažiem mēnešiem jūs varētu piedzīvot nožēlu par ieguldījumu.

Cūka - harmonisks mēnesis (veiksmes laiks)

Foto: pixabay.com

Cūkas gadi ir 1959., 1971., 1983., 1995., 2007. un 2019.

Ļoti harmonisks mēnesis gan personiskām, gan profesionālajām attiecībām. Karjeras veiksmešķiet spēcīga un dinamiska, kad veiksmi vēl ietekmīgas personas. Iespējams, jūs pat uzrunās, lai uzsākt jaunu uzņēmējdarbību. Apsveriet visus aspektus un esiet gatavs veikt lēcienu, draugi un tuvinieki būs gatavi sniegt padomu un atbalstu, lai palīdzētu pārvērst jūsu sapņus par realitāti. Veiksmi!

Dzīvesstils

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

Svarīgākais