Kopā ne uz visiem laikiem: cik reizes zodiaka zīmes apprecas?

© Foto: pixabay.com

Kādam pietiek apprecēties tikai vienu reizi, savukārt citiem nepietiek pat ar trim laulībām.

Daži cilvēki apprecas vienreiz un paliek kopā ar savu partneri visu atlikušo mūžu, savukārt citi var mēģināt izveidot ģimeni vairākas reizes, pirms atrod ideālo partneri. Kāda veida mīļotie mēdz būt dažādu zodiaka zīmju pārstāvji?

Auns

Foto: Pexels.com

Auns attiecības uztver nopietni, pilnībā tām veltot sevi. Viņi uzskata laulību par savienību ar personu, ar kuru viņi vēlas pavadīt visu savu atlikušo dzīvi. Šīs romantiskās dabas cilvēki katru dienu sapņo pamosties blakus savam mīļotajam. Parasti viņi apprecas vienreiz, jo mīlas lietās nesteidzas.

Vērsis

Foto: Pexels.com

Vērsis ir cietsirdīgi romantiķi, tāpēc daži no viņiem gandrīz katru dienu var piedzīvot īslaicīgu aizraušanos. Tomēr viņi spēj atšķirt pārejošu aizraušanos no dziļām jūtām, kas ved uz nākotni kopā ar konkrētu cilvēku, bet tas var notikt divas vai trīs reizes viņu dzīves laikā.

Dvīņi

Foto: Pexels.com

Runājot par mīlestību, Dvīņi rīkojas kā bērni. Vairumā gadījumu viņi izrāda apdomību un konsekvenci savos lēmumos, bet, kad runa ir par mīlestību, viss mainās. Daži šīs zīmes pārstāvji dzīves laikā var apprecēties pat četras reizes, taču parasti šķiršanos viņi uztver kā dabisku parādību un par to pārāk nesatraucas, viegli atveroties jaunām jūtām.

Vēzis

Foto: Pexels.com

Jau no mazotnes Vēži sapņo satikt savu patieso mīlestību, un ģimenes vērtības ieņem vienu no svarīgākajām vietām viņu dzīvē. Tomēr nereti vēlme ātrāk izveidot ģimeni liek steigties un izdarīt nepareizu izvēli. Ja pēc pirmā neveiksmīgā mēģinājuma šīs zīmes pārstāvji izdarīs pareizos secinājumus, tad otrā laulība noteikti būs veiksmīga.

Lauva

Foto: Pexels.com

Jaunībā Lauvas ir pārliecinātas, ka vēl nav gatavas laulībām un bērniem, viņi izbauda īslaicīgus romānus un nesapņo par lielu mīlestību. Apprecēties agrā vecumā, kad viņi mēdz rīkoties impulsīvi un augstu vērtē savu brīvību, viņiem patiešām nav labākais risinājums. Viņi patiesi iemīlas un iet pa eju vienu vai divas reizes savā dzīvē (un jau pieaugušā vecumā).

Jaunava

Foto: Pexels.com

Jaunavām mīlestība, pirmkārt, ir uzticība un atbildība. Lēmumu precēties viņi pieņem apzināti, un grūtos laikos dod priekšroku cīnīties par savām attiecībām, tāpēc visbiežāk apprecas vienreiz. Viņiem ir svarīgi palikt uzticīgiem savam izvēlētajam, tāpēc, ja runa ir par šķiršanos, iniciatīva parasti nenāk no viņiem.

Svari

Foto: Pexels.com

Šīs zīmes pārstāvji mīlestībā kļūdās biežāk nekā citi, tāpēc parasti apprecas vairāk nekā vienu reizi. Svari, kuriem ir īpaša nosliece uz iemīlēšanos, var apprecēties pat piecas reizes. Viņiem mīlestība ir mācīšanās process, un, lai gūtu panākumus, ir jāmācās no savām kļūdām un tās nedrīkst atkārtot.

Skorpions

Foto: Pexels.com

Šīs zīmes pārstāvji ir īpaši kaislīgas dabas, kas dzīves laikā ir pakļauti vairākiem viesuļvētru romāniem. Tie ir cilvēki, kuri var spontāni doties uz dzimtsarakstu nodaļu ar jaunu paziņu, piemēram, kā romantiskā komēdijā. Viņu attiecībās vienmēr ir daudz dramatisku brīžu, un ne katra savienība spēj izturēt šādu spriedzi, tāpēc lieta neaprobežojas tikai ar vienu laulību viņu dzīvē. Apdomīgākie Skorpioni panākumus gūst otro reizi.

Strēlnieks

Foto: Pexels.com

Strēlnieki augstu vērtē ģimenes pamatus, taču bieži vien neatzīst formalitātes, piemēram, oficiālu laulību, un reti izvirza to par prioritāti. Ja viņi tomēr nolemj reģistrēt attiecības, tad viņi to dara vienreiz (apzinātā vecumā un ar pilnu atbildību).

Mežāzis

Foto: Pexels.com

Mežāži ir pieraduši ievērot tradicionālās vērtības, lai gan viņiem karjera ir pirmajā vietā. Kamēr citi cilvēki iemīlas un pieļauj kļūdas, šīs zīmes pārstāvji strādā pie sevis pilnveidošanas un sasniedz profesionālo izaugsmi. Sasniedzot panākumus, viņi nopietni vēlas atrast partneri, lai izveidotu spēcīgu ģimeni.

Ūdensvīrs

Foto: pixabay.com

Šī zīme nesaskata neko sliktu tajā, kā neprecēties vispār. Personiskā brīvība viņiem ir vissvarīgākā, un laulība ir tikai formalitāte. Iemīlēšanās viņiem ir normāla dzīves pieredze, viņi negaida mūžīgu mīlestību no katra romāna, taču tieši šī nepiespiestā pieeja nodrošina viņiem spēcīgas attiecības uz mūžu. Tāpēc, ja viņi apprecas, viņi to dara vienreiz un uz visiem laikiem.

Zivis

Foto: Pexels.com

Zivis jau no mazotnes sapņo par laulību un mūžīgu mīlestību kā pasakā. Tomēr viņiem reti izdodas gūt panākumus pirmajā un dažreiz pat otrajā reizē. Iemesls ir tāds, ka viņu romantiskā daba un bagātā iztēle liek viņiem atkal un atkal redzēt savā partnerī ideālu, ko viņi sev ir izdomājuši. Kad kļūst skaidrs, ka šis nav ideālais partneris, bet parasts cilvēks ar saviem trūkumiem, attiecības ātri pasliktinās.

Dzīvesstils

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

Svarīgākais