Zodiaka krāsas: spēka krāsa saskaņā ar astroloģisko zīmi

© Foto: depositphoto.com

Neatkarīgi no tā, vai esat raiti runājošs Dvīnis vai prožektorus mīlošs Lauva, zīme var diezgan daudz pateikt par personību.

Zvaigznes var informēt, kā pārvietojaties no vienas vietas uz otru un kuras dizaina tendences vajadzētu ievērot. Šis raksts būs par spēka krāsu, sola apartmenttherapy.com.

Kāpēc? Tāpēc, ka krāsa ietekmē garastāvokli, un, ja zīme atšķiras ar noteiktām krāsām, vai nevajadzētu sevi ieskaut ar savas zodiaka zīmes krāsām? Šeit ir jūsu spēka krāsa atbilstoši zīmei.

Auns

Foto: pixabay.com

Auni ir ugunīgi, kaislīgi un nedaudz spītīgi. Viņi ir dabiski dzimuši vadītāji, kuriem patīk piedzīvojumi un konkurence un kuriem patīk neatkarība. Aunam ir šķietami bezgalīgs enerģijas daudzums un viņš var būt diezgan spontāns.

Auns spēka krāsa: sarkans ir Auna krāsa. Tas nav nekāds pārsteigums, ka tāda uguns zīme uzplaukst, ja to ieskauj sarkana krāsa — tā ir kaisles, drosmes un aizrautības krāsa. Turklāt sarkanais ir lielisks nokrāsa, ja vēlaties “sapurināt” savu radošumu. Mēģiniet iekļaut sarkano krāsu mājas akcentos, piemēram, spilvenos vai kā sienu savā guļamistabā.

Vērsis

Foto: pixabay.com

Vērši ir piezemēti un uzticami, ar labu galvu uz pleciem, kad runa ir par praktiskām lietām — viņi ir tie, kuri veic rezervāciju pirms laika un piezvana restorānam, ka svinēs dzimšanas dienu un rezervē galdiņu. Viņiem patīk izturēties pret sevi (un saviem mīļajiem) ar nelielām greznības un materiālām lietām — tā viņi parāda, ka viņiem rūp.

Vērša spēka krāsa: zaļā ir viena no labākajām Vērša krāsām. Tas ir ne tikai balstīts dabā, bet zaļajam ir arī dzīvīgums, kas palīdz Vērsim justies dzīvam. Nemaz nerunājot, ka tā ir arī bagātības krāsa — ko Vērša zīmes augstu vērtē. Vai vēlaties saturēt savu iekšējo Vērsi? Pievienojiet zaļus augus savas mājas dekorēšanai vai veidojiet dzīvīgu zaļumu savā darba kabinetā vai mājā.

Dvīņi

Foto: pixabay.com

Cilvēkiem, kas pieder Dvīņiem, parasti ir divas personības puses - viena dzīvespriecīga un runīga, bet otra ļoti zinātkāra, domīga un mazliet nemierīga. Viņi ir ļoti attapīgi un nekad nezaudē runas spējas. Pēc būtības viņi ir sabiedriski un liek citiem justies ērti.

Dvīņu spēka krāsa: dzeltena ir labākā krāsa Dvīņiem. Dzeltenā krāsa ir spilgta (tā ir redzamā spektra spilgtākā krāsa), dzīvespriecīga un enerģiska — līdzīgi kā Dvīņi. Tā iedvesmo oriģinālas domas un laimi un lieliski piestāv Dvīņu personībai. Mēģiniet iekļaut vairāk dzeltenu pieskārienu vietās, kur vēlaties gūt iedvesmu, piemēram, mājas birojā vai viesu uzņemšanas vietās, arī piemēram, ieejā vai pie ārdurvīm.

Vēzis

Foto: pixabay.com

Vēži ir emocionāli un empātiski — viņi pasauli piedzīvo caur jūtām un vienmēr ir pirmie, kas ieklausās. Līdzjūtīgi un audzinoši, viņi ir ļoti jutīgi pret apkārtni un mīļoto cilvēku noskaņojumu.

Vēža spēka krāsa: sudraba vai metāliski pelēka. Vēžus pārvalda Mēness, tāpēc ir loģiski, ka ēteriskie sudrabi un pelēkie ir viņu spēka krāsas. Mēģiniet atjaunināt savu māju ar metāliski pelēkiem akcentiem vai izmantojiet pelēkas vai metāliskas mēbeles, lai radītu viesmīlīgu telpu. Noderēs kāds disko bumbas dekors.

Lauva

Foto: pixabay.com

Lauva ir šova zvaigzne. Viņi ir harizmātiski un burvīgi, ar gandrīz magnētisku pievilkšanu. Viņi var būt nepacietīgi un skarbi, taču nekad nav ļaunprātīgi (labi, kamēr viņus nesavaino). Viņiem patīk drāma, teātris un mudināt citus izteikt savu patieso būtību.

Lauvas spēka krāsa: oranžai vajadzētu būt Lauvas iecienītākajai krāsai. Nekas nav satriecošāks par oranžo krāsu, un oranžā krāsa ir tieši tā, kas liek Lauvai justies kā mājās. Dīvānā vai citos mājas akcentos izvēlieties piedegušo oranžo krāsu, jo tā ir gandrīz šā gada krāsa, lai iegūtu modernu izskatu, kas gan iedvesmos, gan pamatos Lauvas izvēli.

Jaunava

Foto: pixabay.com

Jaunavas caur ir perfekcionistes. Viņiem ir neticama uzmanība detaļām un viņi ir galvenie plānotāji. Viņiem ir dziļa cilvēciskā mīlestība, taču viņi var izrādīties atturīgi vai kritiski pirms atvēršanās. Viņu analītiskais prāts ir visu redzēt.

Jaunavas spēka krāsa: brūna. Smalkais tonis ir līdzīgs Jaunavai — jebkuras labas krāsas mugurkauls ir brūnā un tā ir īsts darba zirgs dizaina pasaulē. Tā palīdz nostiprināt Jaunavas pārdomāto prātu. Mēģiniet iezemēt istabu ar lauku stila koka akcentiem vai kafijas galdiņu, lai iegūtu izskatu, kas patiks Jaunavai.

Svari

Foto: pixabay.com

Svariem patīk skaistums. Viņi cenšas radīt kaut ko skaistu no katras savas dzīves daļas un meklē līdzsvaru arī visos dzīves aspektos. Viņi dievina humoru un asprātību un vienmēr būs saprātīgi attiecībās ar draugiem, ģimeni un partneriem.

Svaru spēka krāsa: rozā. Rāma, gaiši rozā krāsa telpai piešķir vajadzīgo sievišķību. Mēģiniet izmantot krāsu savā guļamistabā vai izvēlieties lielisku akcentu ar krēslu vai pārklāju.

Skorpions

Foto: pixabay.com

Skorpioni nekad īsti nepasaka, ko domā - vismaz sākumā ne - un var izrādīties diezgan noslēpumaini. Viņi pat tiek uzskatīti par gaišredzīgiem, ar neticamu novērojumu tendenci un intensitāti. Viņi nemaldina vārdus, un tiem ir emocionāls dziļums, kas ir diezgan pārsteidzoši.

Skorpiona jaudas krāsa: melna. Šis intensīvais tonis (vai krāsas trūkums) ir pilnīgi saprātīgs Skorpionam, kuram patīk tas, kā likt cilvēkiem domāt. Un, lai arī melns ir intensīvs, to var izmantot neskaitāmos veidos, kas varētu pārsteigt.

Strēlnieks

Foto: pixabay.com

Strēlnieki ir draudzīgi piedzīvojumu meklētāji, kuri ir gatavi izvērst jaunas takas un iegūt jaunus draugus, lai kur arī viņi dotos. Viņi pēc būtības ir sabiedriski, taču intensīvi domājoši, ar radošu un globālu domāšanas veidu, kas palīdz atrisināt daudzas problēmas. Kurš ir tas viens draugs, kuru visi uzskata par viņa vai viņas labāko draugu? Jā, tas, iespējams, ir Strēlnieks.

Strēlnieka jaudas krāsa: violeta. Radoša un gudra, violetā krāsa runā uz Strēlnieka dvēseli un palīdzēs viņiem domāt ārpus rāmjiem. Mēģiniet izmantot plūmju un lavandas toņus vietās, kur vēlaties strādāt, radīt un domāt — lasīšanas stūrī vai pat savā karaliskajā guļamistabā.

Mežāzis

Foto: pixabay.com

Mežāži ir ambiciozi ar iedzimtu individualitātes izjūtu, kas padara viņus par fantastiskiem darbiniekiem un organizatoriem. Viņi nevairās no lieliem projektiem un ir reālistiski ar paškontroles sajūtu, kas konkurētu ar jebkuru citu. Viņiem ir milzīgas sirdis, un viņi ir jūtīgi, līdzjūtība ir viņu otrais vārds.

Mežāža jaudas krāsa: kokogles pelēka. Spēcīgais neitrālais ir praktisks, taču sniedz paziņojumu, līdzīgi kā Mežāža zīme. Mēģiniet izmantot toni, lai izveidotu mājīgu atpūtas telpu vai kā ēnojumu ēdamistabai.

Ūdensvīrs

Foto: pixabay.com

Ūdensvīri ir zodiaka citplanētieši — viņi ir priekšā savam laikam un domā ārkārtīgi prātīgi. Viņi ir pilnīgi humāni un vienmēr skatās uz kopējo ainu, lai padarītu pasauli labāku. Viņi ir dīvaini, taču mīļā veidā — viņiem ir daudz draugu no dažādām dzīves jomām.

Ūdensvīra jaudas krāsa: zila. Kā ūdens nesēji Ūdensvīri nes pasaulei zināšanas, un zilā krāsa palīdz nomierināt un centrēt viņus, domām virzoties miljonos dažādos virzienos. Mēģiniet izmantot zilo krāsu guļamistabā vai veļas istabā kā nomierinošu toni.

Zivis

Foto: pixabay.com

Zivis ir ļoti izdomas bagātas, ar tieksmi uz mākslu un romantiku. Kā ūdens zīme viņi jūt daudz un arī daudz pauž šīs jūtas. Viņiem mēdz būt galvas mākoņos ar sapņainību un intuīciju, kas bieži vien ir nedaudz jāpamato.

Zivju jaudas krāsa: jūras zaļais vai akvamarīns. Zivis plaukst, ja tās ieskauj jūras krāsas, kas palīdz tām atjaunot enerģiju. Mēģiniet to izmantot virtuvē vai vannas istabā.

Svarīgākais