Pirmsjāņu ziedu horoskops. Ko zvaigznes sagādās šovasar?

© Foto: pixabay.com

Floroskops piedāvā horoskopu un vasaras ziedu salikumu. Kurš zieds jums atbilst un ko zvaigznes jums sagādās šovasar, piedāvā bloomon.co.uk.

Auns - ķekarainā knifofija

Foto: pixabay.com

Knifofijas uzplaukums ir līdzvērtīgs jūsu pašdisciplīnai un praktiskajai izaugsmei vai mērķu sasniegšanai. Tāpat kā šis zieds, jūs esat pacietīgs, lojāls un ļoti mīlēts. Knifofija unikālais skaistums atbilst jūsu personībai ar tās jutīgajām un elegantajām struktūrām, bagātīgām krāsām un ilgu vāzēs stāvēšanas laiku. Jūs esat radošāks, nekā varētu domāt, tāpēc izsakiet to! Tad šī vasara sniegs plaukstošu enerģiju, kas nesīs mīlošus nodomus.

Vērsis - brūnvālīte (Sanguisorba)

Foto: pixabay.com

Vērsi, tu esi visu amatu vīrs. Ar savu bezgalīgo enerģiju visu kontrolējat, un tāpat kā elegantajai brūnvālītei jums patīk pārraudzīt lietas. Ieklausies iekšējā balsī ar tās spontānajām idejām, Vērsi. Floriagrāfijā šis zieds simbolizē labu sirdi. Tāpēc ievērojiet savas domas, jo šovasar jūs varētu atrasties vietā, kur patiešām var būt vajadzīgs kāds, kas līdzīgs jums.

Dvīņi - agapants (Agapanthus)

Foto: pixabay.com

Šovasar tu patiešām jūties labi savā ādā. Jūs kūsājat no enerģijas, un optimisms un pozitīvisms ir infekciozs. Tāpat kā šis zieds, esat atvērta grāmata un nebaidāties parādīt savas patiesās krāsas. Šovasar iegūsit vairāk burbuļojošas enerģijas no apkārtnes. Jūs gaida dažas jaunas aizraujošas tikšanās.

Vēzis - drudzenes (Gentiana)

Foto: pixabay.com

Vēži ir ļoti populāri draugi, jo viņi ir labi klausītāji. Jebkurā laikā dienā vai naktī - jūs vienmēr esat blakus saviem draugiem. Jums ir sava veida dziedinoša pievilcība, tāpat kā krāšņajām drudzenēm. Zieda sakne ir izmantota gadsimtiem ilgi augu izcelsmes medicīnā un joprojām tiek izmantota mūsdienu medicīnā. Uzmanieties, lai cilvēki neizmantotu jūsu izpalīdzīgo un maigo dabu. Un neaizmirsti par sevi. Jums šī būs karsta vasara. Jūs varat sagaidīt daudzas kaisles pilnas naktis.

Lauva - dālija

Foto: pixabay.com

Lauva precīzi zina, ko vēlas, un ir spēks, ar ko ir jārēķinās. Citi galvenokārt redz tavu enerģisko un burvīgo pusi, bet nebaidies parādīt arī savu neaizsargāto pusi, Lauva. Patiesībā esat ļoti jūtīgs cilvēks, un iekšēji esat bezpalīdzīgs romantiķis. Jūs piesaista eksotiskas skaistules, un tieši tāpēc dālija ir jūsu zieds. Satriecoši maigas krāsas un šī zieda iekšējā skaistuma sajaukums lieliski saskan ar dedzīgo vēlmi. Jūs esat pārpludināts ar enerģiju — šī vasara ir ideāls brīdis, lai iekļautos to darāmo darbu sarakstā, ko esat atlikuši pārāk ilgi.

Jaunava - kaķaste (Amarants)

Foto: pixabay.com

Tāpat kā amarants, arī Jaunava ir daudzpusīga un nebaidās parādīt savas īstās krāsas. Tai ir gara smaile un skaista rozā krāsa, šis zieds simbolizē līdzsvaru starp patieso spēku un emocijām. Šis zieds ir pazīstams arī kā "nezūdošs zieds"; kas daudz ko izskaidro, jo tavi draugi tevi ļoti mīl. Kad arī viņiem ir vajadzīgs kāds, ar kuru runāt, jūs vienmēr esat blakus. Turpiniet būt par stipru un siltu draugu citiem, Jaunava. Jūs ievērosiet, ka jūsu dzīvē ieplūdīs vairāk mīlestības.

Svari - skabioza

Foto: pixabay.com

Šī krāšņā savvaļas puķe ir visu jūsu spēcīgo īpašību atspoguļojums un izceļ jūsu koķeto pusi. Šajā ziedā ir paslēpti visi Svaru elementi. Garie, dejojošie kāti nodrošina, ka mīkstajām ziedlapiņām tiek pievērsta visa nepieciešamā uzmanība.

Mazākās ziedlapiņas, kas dažkārt ir līdzīgas zālei, ir labi novietotas uz neliela spilvena (šis zieds ir saukts par adatu spilvenu), un tos ieskauj glītu ziedlapu siena. Nebaidieties parādīt savu jūtīgo pusi, tāpat kā šis zieds. Tas liks jums izjust pārliecību, un kaut kas brīnišķīgs nonāks jūsu ceļā negaidīti.

Skorpions - saulgriezes (Heliantuss)

Foto: pixabay.com

Tāpat kā saulespuķe - kā visbiežāk tiek saukta helianti - esat laipni gaidīts viesis jebkurā ballītē. Visur, kur jūs dodaties, jūs labi uzņem. Katra tikšanās ir maģiska, un tas noved pie pozitīvas augšupejošas spirāles. Tāpat kā šis laimīgais vasaras zieds, jūs mīlat sauli.

Dienas laikā šis zieds pagriež galvu pret sauli, lai pēc iespējas vairāk no tās uzsūktu. Mazliet tā, kā tu pludmalē. Nav pārsteigums, ka draugi jūs sauc par īstu saules pielūdzēju, jūs nekad nevēlaties palaist garām nevienu saules staru. Neaizmirsti lietot saules aizsargkrēmu, Skorpion, tu nevēlies pieskaņoties savas zīmes krāsai.

Strēlnieks - lauvmutīte

Foto: Pexel.com

Lauvmutīte zied lēni, bet ar intensitāti, tā ir jūsu sarežģītās un interesantās personības atspoguļojums. Jūs esat jūtīgs, īsts romantiķis un dažreiz pārāk apzināts. Bet tas nemaz nav nepieciešams Strēlniekam, tavi draugi un ģimene tevi dievina par tavu laipno un maigo dabu. Šovasar ir pienācis laiks mazliet izkļūt no savas čaulas: iztaisnojiet muguru un paceliet galvu uz augšu, un jūs varat redzēt.

Mežāzis - delfīnijas (Delphinium)

Foto: pixabay.com

Visiem Mežāžiem: delfīnijas ir jūsu sarežģītās un daudzpusīgās personības simbols. Jūs varētu saskarties ar neskaidrām vai noslēpumainām citām zvaigžņu zīmēm, taču tie, kas zina, ka jūsu maigā puse ir piepildīta ar mīlestību un rūpēm par citiem. Jūs vēlaties izpatikt visiem, bet neaizmirstiet par sevi. Sekojiet savai sirdij, tad šovasar noteikti atradīsiet ideālo veidu, kā to visu līdzsvarot. Šā zieda elegantā forma simbolizē izturību, ar kuru jūs esat patiess iedvesmas avots apkārtējiem.

Ūdensvīrs - krāsu saflora (Carthamus)

Foto: pixabay.com

Ūdensvīrs ir pārliecināts cilvēks. Īsts epikūrietis, kurš izbauda dzīvi pilnībā. Jums šad un tad patīk daži joki, un cilvēkiem patīk jūsu asprātība ballītēs. Jūs esat mājas dzīve, un jūsu īpašības atbilst šiem jautrajiem gaiši dzeltenajiem ziediem: esat dinamisks un piepildāt jebkuru telpu ar savu pozitīvo noskaņu. Saglabā pozitīvo un gaišo skatījumu uz lietām, tad šī vasara būs karsta un tveicīga.

Zivis - pulkstenīte (kampanula)

Foto: pixabay.com

Jūs sakāt Zivis, mēs sakām pulkstenīte. Jūs piesaistāt ikviena uzmanību neatkarīgi no tā, kur ejat. Jūsu svaigā pievilcība un autentiskums padarīs jūs par to, ar ko jūs var saredzēt. Cilvēki pie tevis plūst kā bites pie medus.

Tas ir tāpēc, ka jūs patiešām esat savdabīgs un ļoti radošs: Zivis uzreiz priecājas, ja kaut kas ir tikai mazliet neparasts. Šīs personības iezīmes padara jūs unikālu, un nebaidieties to izrādīt ar lepnumu. Tad varētu būt ļoti krāsaina un tveicīga vasara.

Dzīvesstils

Agri vai vēlu, neatkarīgi no tā, cik prasmīgi un ambiciozi darbojaties virtuvē, kādreiz pietrūks laika vai naudas un galu galā pagatavosiet vakariņas no konserviem kā vienīgo resursu. Un tad patiešām var pateikt, kurš ir profesionālis un kurš nav, raksta professionalsecrets.com.