Pilnmēness Mežāža zīmē un vasaras saulgriežu tango

© Foto: pixabay.com

Pilnmēness Mežāzī ir pirmais pilnmēness, kas vienmēr iestājas pēc vasaras saulgriežiem. Un šogad pilnmēness kulminācija notiks tikai divas dienas pēc tam. Tas nozīmē, ka pilnmēness enerģija būs jau aktīva saulgriežu laikā, dodot vēl papildus jaudu.

Vasaras saulgrieži šogad iestāsies 20.jūnijā plkst. 23:51, savukārt pilnmēness kulminācija notiks 22.jūnijā plkst.04:10. Jāatzīmē vēl būtisks notikums, ka 22.jūnijā Saule leks plkst. 4:30, tas nozīmē uzreiz pēc pilnmēness uzlēkšanas. Diena, kad pie debesīm vienlaicīgi redzama gan Saule, gan Mēness, vienmēr ir īpaša, jo satiekas divas pretējās enerģijas - vīrišķā un sievišķā.

Līdz 23.jūnijam ļoti spēcīgs laiks

Foto: pixabay.com

Šāds notikums nenotiek bieži, un ir vērts izmantot šo unikālo kombināciju. No 20.jūnija līdz 23.jūnijam būs ļoti spēcīgs laiks. 20.jūnija vakarā - tieši vasaras saulgriežos - uz nakti iestāsies 15.Mēness diena, kas ir tumšā Mēness diena. Tā ilgs līdz 21.jūnija vakaram plkst. 22:57.

Tādēļ šajā laikā vislabāk strādās prakses un rituāli, kas saistīti ar tīrīšanu un attīrīšanos. Labi šo dienu veltīt piedošanas un pateicības praksēm, meditācijām, lūgšanām, dziedinošām dziesmām un dejām. Labi veikt detoksu, telpu mazgāšanu un kvēpināšanu, kā arī, protams, sāls vannas un pirts rituāli ir ļoti piemēroti šai dienai.

Izgaismo un ceļ emocijas

Foto: F64

Savukārt 22.jūnija vakarā iestāsies 17. Mēness diena, svētku un auglības diena, kas aicinās svinēt, dejot, dziedāt, mīļot, vairot prieku, laimi, mīlestību. Tā ilgs līdz 24.jūnija naktij plkst.00:21. Kā zināms, pilnmēness laiks vienmēr izgaismo un ceļ mūsu emocijas, it īpaši tās, ko sevī apspiežam.

Un ja jūti, ka šajā laikā ceļas destruktīvas sajūtas un emocijas, situāciju un attiecību mezgli saasinās, ja izgaismojas tukšumi, neuzdīguši sapņi un ieceres, viltus attiecības, neatrisinātas situācijas, salāpītas patiesības, nedrošības un stabilitātes trūkumu, tad pavadi šo laiku ar sevi un strādā ar saviem iekšējiem procesiem.

Ieraudzīt gaismu tuneļa galā

Foto: F64

Daba un visums saulgriežos būs ļoti atbalstošs un palīdzēs tev dziedināties, ieraudzīt gaismu tuneļa galā, atpazīt destruktīvo savā dzīvē un pārvērst to spēkā un izaugsmē.

Savukārt, ja tu šobrīd jūties laimīgs un piepildīts, tavā dzīvē ir ceļošas emocijas un ir sajūta, ka visa tava dzīve šobrīd izgaismojas zenītā, tāpat kā saulīte, tad dodies svinēt no sirds kopā ar saviem mīļajiem šo maģisko laiku un vēl vairāk vairo labo un brīnišķīgo savā dzīvē.

Visa daba svin auglību, pārticību, bagātību, smaržu un garšu viskrāšņāko buķeti, skaņu un vibrāciju visdziļāko pilnbriedu. Uzņem, uzsūc, integrē to visu sevī, jo tu arī esi dzimis, lai tava saule spoži mirdzētu.

Saule atrodas zenītā

Vasaras saulgrieži vienmēr ir gada enerģētiski viskarstākais punkts, kad Saule atrodas pašā zenītā. Arī mūsu katra iekšējā saule ir zenītā un tā izgaismo spoži jo spoži mūs pašus un to, kur mēs šobrīd atrodamies, cik saules apspīdēti esam un cik spožu saules enerģiju no sevis raidām.

Un par to ir arī pilnmēness Mežāzī. Tas aicina atgriezties pie sevis un ieraudzīt sevi godīgi.

Mežāzis ir vispragmātiskākā un racionālākā no 12 zodiaka zīmēm. Tā pārstāv zemes elementu, tātad mūsu pamatus. Tradicionāli Mežāzis savā pamata būtībā simbolizē darbu, karjeru, reputāciju, dzīves darbu. Vai tu zini, kas ir tavs darbs un kāda ir tava reputācija?

Foto: F64

Paplašini “darba” definīciju

Mūsu dzīves darbs var būt gan darbs, ar ko pelnām sev iztiku, gan hobijs, kas mūs piepilda, gan rūpes par bērniem un ģimeni, gan arī darbs, caur ko mēs kalpojam un palīdzam citiem. Šajā pilnmēness laikā novērtē un izpēti visus savus darbus, kas tev ir svarīgi.

Paplašini savu “darba” definīciju uz “dzīves darbs”, kas aptver visus tavus svarīgākos darbus, ko tu dari. Kur tu atrodies katrā no šiem darbiem? Cik sakārtoti un stabili tie ir?

Mežāzis grib struktūru un kārtību. Tādēļ izvērtē, kur šobrīd tev ir sakārtoti pamati un kur nē. Lai jaunais varētu ienākt, mums ir jāatbrīvojas no novecojošā. Pilnmēness laiks izgaismo šīs patiesības, un pēc tam dilstošā Mēness laiks palīdz atbrīvoties, lai varam ar jaunmēnesi sākt jaunus sākumus. Un tā mēnesi no mēneša, gadu no gada. Tāpat, kā mūsu planēta turpina riņķot apkārt Saulei gadu no gada, katru reizi ceļot savu vibrāciju, tā arī mēs katrs gadu no gada vasaras saulgriežos svinam savas Saules spēka svētkus.

Justies droši savā mājā

Kamēr Mēness atrodas Mežāža zīmē, tikmēr Saule iet cauri Vēža zīmei. Vēzis pārstāv mūsu ūdeņus, emocijas, intuīciju, mūsu mājas, ģimeni, senčus, sākumu sākumus. Vēzim ir svarīgi justies droši savā mājā.

Foto: pixabay.com

Un kopā ar pragmātisko Mežāža enerģiju, šis pilnmēness palīdzēs mums sakārtot caur savu darbu attiecības ar sevi un savām mājām.

Un otrādi, ieejot dziļi sevī, savās emocijās un intuīcijā, mēs varam atklāt un sakārtot savu dzīves darbu. Vēža augstākā vibrācija mums atgādina, ka mēs visi esam viens veselums, vesels bez robežām, kas mūs šķir. Kas iekšā, tas ārā. Kas augšā, tas apakšā. Un viss satiekas viducī, mūsu kodolā.

Vai esi gatavs atgriezties atpakaļ savās mājās un veikt savu dzīves darbu? Paziņo skaļi pasaulei: “Es atgriežos savās mājās. Mana saule mirdz spoži. Un es zinu un daru savu dzīves darbu.”

Dzīvesstils

Nenoliedzami pēdējo gadu apavu tendences ir vērstas uz ērtumu un komfortu. Birkenstocks un tamlīdzīgi apavi ir kļuvuši par ikdienas garderobes sastāvdaļu.