Izvēlies sava ceļojuma galamērķi, ņemot vērā zodiaka zīmi

© Foto: pixabay.com

Kāda ir ceļošanas astroloģiskā jēga? Ceļošanas nolūks var būt praktisks, bet tas var būt arī dvēselisks. Atkarībā no pieredzes, mērķiem un vēlmēm, galamērķis atklāj savu dvēselisko būtību.

Kultūras un garīgā bagātināšanās, dvēseles atpūta un atjaunošanās, pašatklāsme un pašizpēte, mākslinieciskā iedvesma un radošums, saziņa ar citiem un dabas un pasaules skaistumu novērtēšana.

Šie ir tikai daži no ieguvumiem, kas saistās ar ceļošanas pieredzi. Bet kāpēc vieniem cilvēkiem patīk ceļot uz siltajām zemēm, kamēr citi izvēlas slēpošanu kalnos?

Kāpēc vieni laiskojas kūrortā, kamēr citi dodas ekspedīcijās un atklāj jaunas vietas? Izrādās, ka zodiaka zīme cilvēkam jau piedzimstot nosaka virzienu un galamērķa ieceri.

Ceļošana ir vairāk nekā tikai fiziska pārvietošanās no viena punkta uz otru. Tas ir arī ceļojums iekšpusē, kas palīdz cilvēkam izaugt, attīstīties un atrast dziļāku jēgu savā dzīvē.

Auns

Foto: pixabay.com

Auns, pirmā zodiaka zīme zodiaka aplī, vēsta, ka cilvēki, kas dzimuši ar šo zodiaku, ir drosmīgi un karstgalvīgi. Gruzija ir tā valsts, kas ļauj Auna zodiaka cilvēku dvēselēm atpūsties. Šajā kultūrā Auni jūtas līdzvērtīgi gruzīniem - traki, nekaunīgi un plaši atvērtu sirdi.

Jo gruzīni ir dzimuši ar skaļu un skaidru balsi, labu garšu virtuvi, skaistiem dabas skatiem visapkārt un kareivīgu nostāju aizsargāt ģimenes un nacionālās vērtības pret iebrucējiem un kaimiņiem, kas var uzglūnēt.

Zodiaku kūrējošā planēta Marss nekad neļaus Auniem zaudēt gribassspēku un dūšu. Viņi nekad neatkāpsies no cīņas aiz gļēvulības vai drosmes trūkuma, pašaizliedzīgi aizsargās savus tuviniekus un cīņas laikā paliekot laipns pret visiem - tas ir gruzīnu dvēseles pieejas veids, ko Auns var izjust.

Vērsis

Foto: pixabay.com

Vērša zodiaka cilvēkiem patīk divas lietas - ēdiens un komforts. Tāpēc nav labāka ceļojuma galamērķa, kā Itālija. Jo itāļi jau izsenis ir tie, kas dievina makaronus, prot baudīt un veidot izsmalcinātus vīnus, laiskojas siestas laikā un prot izkopt nekā nedarīšanas mākslu.

Vērsis Itālijā atpūšas dvēseliski, jo šī skaistā valsts ar gleznainām piekrastēm, augstiem kalniem, svaigām jūras veltēm un vēsturisko mantojumu ik uz stūra. Itālija ir valsts ar kultūras, vēstures un cilvēku radīto brīnumu līdzsvaru.

Vērša zodiaku pārvalda Venēra - skaistuma, mākslas, baudas, prieka, draudzības, laiskuma, modes, mūzikas un komforta planēta. Tas viss Vērša zodiaka cilvēkiem veldzē dvēseli un ļauj sajust savas smalkākās stīgas, piesātināties un baudpilni atpūsties.

Dvīņi

Foto: pixabay.com

Dvīņu zodiaka cilvēki ir tie, kas līdzīgi tauriņiem ir sabiedrības dvēseles. Viņi nemīl sēdēt uz vietas, tie dodas un rīkojas, izdomā plānu un ievāc informāciju. Palasa atsauksmes un sniedz arī savu vērtējumu.

Zodiaku kūrējošā planēta Merkurs neļaus Dvīņiem apjukt arī lielos informācijas apjomos un tāpēc ideāla vieta Dvīņiem ir Lielbritānija.

Tās galvaspilsēta Londona ir pasaules sabiedrisko attiecību galvaspilsēta, ar karaliskām saknēm un gudrākajiem prātiem. Apvienotajā Karalistē atrodas prestižākās pasaules līmeņa universitātes - Oksfordas Universitāte, Londonas Ekonomikas augstskola, Mančestras Universitāte un kur nu vēl Kembridžas Universitāte.

Tas viss ir enerģētiski ļoti piemērots gudrajiem Dvīņiem. Otra lieta, ar ko Dvīņu zodiaka cilvēki ir pazīstami, ir viņu izcilā asprātība un humors. Tāpēc atcerieties, ka arī mūsu iecienītais komiķis Misters Bīns ir no Anglijas.

Vēzis

Foto: pixabay.com

Emocionāli noskaņotais Vēzis. Allaž cenšas būt jauks pret visiem, mīl un novērtē komfortu un labvelīgu garīgo klimatu sev apkārt. Tāpēc vislabākā vieta tik dārgai dvēselei ir viena no jaukākajām valstīm pasaulē - Kanāda. Jo lai arī klimats tur var būt skarbs un auksts, cilvēki ir silti un draudzīgi.

Vēža zodiaku kūrējošais Mēness, ir saistīts ar medicīnu. Un neatkarīgi no tā, vai tā ir garīgā vai fiziska sajūtu pieredze, Vēzim ir svarīgi zināt un pārliecināties, ka visiem viss ir kārtībā.

Tāpēc arī ceļojums uz Kanādu var izgaismot, cik ļoti šīs nācijas cilvēki iegulda daudz naudas un savus ienākumus psihologos un terapeitos. Sports, svaigs gaiss, veselīgs - nesamākslots uzturs un nomierinošas dabas skaņas - tas viss veldzē Vēža dvēseles stīgas.

Lauva

Šie kaķēniem patīk viss, kas ir liels, spožs, jaudīgs, varens un iekarojams. Viņiem patīk dzīvot ar vērienu un ir gatavi censties, lai sev to nodrošinātu. Un kur gan citur uz pasaules var dzīvot ekstravaganti greznu un spožu dzīvi, ja ne Apvienotajos Arābu Emirātos.

Tā ir bagāta valsts, kas savu spožumu uzbūvējusi, pateicoties naftas resursiem un turpina lepoties ar prātam neaptveramu izšķērdību savu karaļu dzīvēs un kuram tad tas varētu patikt vēl vairāk kā Lauvām. Lauvas ir dabiski valdnieki.

Tos kūrējošā planēta Saule, nekad neļaus samazināt ambīcijas un palīdzēs izvirzīt sasniedzamus mērķus, lai iegūtu visu, ko kāro un vēl vairāk. Zelts, tuksneši, dārgi kūrorti, izsmalcināti debesskrāpji, sacīkšu trases un vēl daudz vairāk - to visu Lauvām var sniegt šī vieta.

Jaunava

Foto: pixabay.com

Pieticīgā Jaunava. Strādīgais, gādīgais un inteliģento raksturu apveltītais zodiaks. Dvēseles alkas to ved uz vietu, kur iedzīvotāji ir strādīgi un gādīgi, tie novērtē visu, kas tiem dots un neprasa vairāk.

Tā ir Indija, kur cilvēki pelna savu dienas izpeļņu, bez ambīcijām un neiespējamām prasībām. Spilgti Jaunavas zodiaka cilvēku enerģētiskajai ideoloģijai atbilst arī tas, ka Indija ir mājvieta dažādām ārstēšanas medicīnas alternatīvām praksēm.

Ajūrvēda, homeopātija, ārstniecības augi, jogas prakses un ķermeņa attīrīšanas kūres. Tas viss stāsta par dziedināšanu no iekšpuses, kas ir Jaunavas zodiaka cilvēku dvēseles alkas.

Un lai arī var teikt, ka Indija nav tīra vieta, gluži pretēji, Indija ir netīra tiešā un pārnestā nozīmē, Jaunavas zodiaka cilvēku vilkme ir tiekties pēc pilnības un nenogurstoši turpināt strādāt pie tās.

Svari

Foto: pixabay.com

Svaru zodiaka cilvēkus raksturo skaistums un smadzenes. Lielisks apvienojums, jo viss, ko Svari dzīvē alkst, ir mīlestība. Un līdzsvars. Un būt līdzsvarotam mīlestībā. Kur gan dzīve ir mīlestība vēl izjustāk, ja ne Francijā.

Jā, klišejiskā, taču patiesi tā ir izsmalcinātāko gardēžu mājvieta, kur mākslinieciskā izsmalcinātība rod mājvietu pasaules lielajiem modes grandiem, kā Luiss Vuittons un daudzi citi. Svaru dvēsele gavilē, esot vietā ar šarmu. Bet nenovērtējiet par zemu Svarus.

Tas nav seklums, kas mudina viņus smelt pagātnes kultūras un vēstures artavu, caur franču kultūru Svari apmierina arī savas intelektuālās alkas, jo tieši franči patiesībā bija pirmie no daudziem, kas runāja par dzimumu līdztiesību un sieviešu tiesībām. Un tieši šis līdzsvara rašanas princips ir Svaru zodiaka cilvēku dvēseles harmonijas atslēga.

Skorpions

Skorpiona zodiaku cilvēku sirds ir cieši aizslēgta un ļoti grūti aizsniedzama. Tie mēdz būt gandrīz sastinguši. Un tādu vidi alkst arī viņu būtība. Tāpēc elpo aizraujošā un gleznainā valsts Islande.

Uguns un ledus zeme, kā viņi to sauc, ir ļoti piemērota Skorpiona personībai. Jo Skorpions var izskatīties auksts kā ledus, bet zem tā virmo vētrainas emocijas.

Un tāpēc ļoti interesanti, ka arī Islandē ir daži no pasaulē visvairāk aktīvajiem vulkāniem ar verdošu lavu, ledāju ūdeņiem, kas dažu minūšu laikā var izraisīt hipotermiju, kā arī karstie avoti un dubļu vannas ar neticamām ārstnieciskām īpašībām.

Skorpioni ir izturīgi un atjautīgi, tāpat kā islandieši. Tie ir vikingu pēcteči, kas pazīstami kā lieli tirgotāji. Viņiem ir savs ģeotermālais elektroenerģijas padeves centrs un kas varētu šķist īpaši jauki, ja domājam par Islandi kā dvēseles atpūtas vietu, tad tās iedzīvotāju vidējais mūža ilgums ir 88 gadi. Laipni lūgti, Skorpioni!

Strēlnieks

Foto: pixabay.com

Strēlnieka zodiaka cilvēki ir pasaules ceļotāji. Tāpēc tiem ir pat grūti piešķirt vienu konkrētu valsti. Bet pēc izmēra, daudzveidības, harismas un enerģētikas, vislabāk Strēlniekam atbilst Austrālija.

Tā ir tikpat liela un jaudīga, kā zodiaku kūrējošā planēta Jupiters. Austrālija ir daudzveidīga gan cilvēku, gan dzīvnieku ziņā, un tas nozīmē, ka sociālais, kulturālais un zinātkārais dzīvnieku mīļotājs - Strēlnieks ir ieguvējs no šīs valsts apmeklējuma.

Un, ja Strēlnieka zodiaka cilvēkus pielīdzinām dzīvniekiem, tad tie ir diezgan mežonīgi ballīšu tipi. Austrālija, kā zināms, ir piedzīvojumu meklētāju paradīze.

Tur iespējams traukties ar plostu pa krāčainu upi, tur var nirt pie asinskārām haizivīm, lekt ar gumiju un daudz ko citu. Un kur tad vēl visu eksotisko dzīvnieku bauda acīm - lēkājošie ķenguri ar maziem bērniņiem vēdera somās, pandas ģimenītes kokos un pat nāvējošie skorpioni tuksnešu ārēs. Tas viss ir vilinoši, vai ne, Strēlniek?

Mežāzis

Mežāža zodiaka cilvēkiem piemīt iedzimta prasme uz disciplīnu, smagu darbu, pacietību un godīgumu. Dzīvē gūt panākumus ir iespējams, ja apvienošīs prasmes un tāpēc Mežāzim ir jādodas uz vietu, kur darbs un tā rezultāts un dzīves mērķis. Tā ir Ķīna, kur Mežāža dvēsele veldzējas.

Būdama pasaulē visvairāk apdzīvotā valsts, Ķīna ir noteikti atstājusi savu nospiedumu pasaules ekonomikā un saredzama kā perspektīvā kļūstam par ekonomikas lielvalsti. Tāpēc jebkurš Mežāzis būtu motivēts ierasties šeit un kļūt par nākamo "trako bagāto aziātu".

Nozīmīgi tāpat ir tas, ka Ķīnā ļoti augstu vērtē un godā ģimenes un kultūras tradīcijas, tāpat novērtē rimtu ģimenes dzīvi. Un viņu, gadsimtiem senā kultūra ir acīmredzama it visur Ķīnā — vai tā būtu viņu kaligrāfija, tēja vai ķīniešu Jaunā gada svinēšana kopā ar ģimeni. Mežāzim tas viss ir ļoti vajadzīgs dvēseles mieram un labsajūtai.

Ūdensvīrs

Foto: pixabay.com

Ūdensvīrs iet visiem pa priekšu. Idejās, savās rīcībās un drosmē. Viņu fantāzijai reizēm nav robežu un idejas var citiem šķist pārdrošas un nereālas, bet ir tāda vieta uz pasaules, kur viss ir iespējams. Un tā ir Amerika.

Viss, ko dara Amerikā, drīz kļūst par globālu tendenci, tāpēc Ūdensvīra zodiaka cilvēkiem tā ir lieliska vieta, kur veldzēt savu dvēseli. Tā ir patiesi toleranta tauta, kas pieņem visus to dažādībā un spektrā.

Nozīme tam ir arī Amerikā valdošā vārda brīvība, kas veicina neatkarīgu domāšanu. Un kur gan citur, ja ne tur, ir notiekoša ekscentriskā Met Gala, spožais Holivudas šarms vai sapņu pārdevējs Elons Masks. Ūdensvīri šeit jutīsies kā mājās.

Zivis

Foto: pixabay.com

Sapņainās Zivis. Radošās dvēseles, kas meklē sirdmieru un prot izbaudīt mākslu un labu mūziku. Nav labākas vietas uz pasaules, kur sevi sajust un atrast, kā zemē, kkur leģendārais regeja dziedātājs Bobs Mārlijs dzied - neuztraucies, esi laimīgs. Jamaika. Visu mazo zivtiņu miepilnākais patvērums.

Zivju zodiaka cilvēki ir mierīgi pēc savas dabas, tāpēc laiskā nekā nedarīšana, gards ēdiens, kāds malks dzēriena, varbūt pat cigaretes dūms un sapņošana par savu skaisto nākotni ir tieši labākais, ko Zivis varētu vēlēties.

Jamaikā Zivis var novērtēt un izbaudīt pasaulē labāko kafiju, spēcīgo Jamaikas rumu vai vienkārši atpūtieties skaistajās smilšu pludmalēs un peldēties kopā ar delfīniem.

Dzīvesstils

Kartupeļi “au gratin” ir iepriekš vārītu kartupeļu šķēles, kas vārītas krējumā un pārklātas ar sieru, kas veido gratīnu. Savukārt gratin dauphinoise ir ēdiens, kas gatavots no plānās šķēlītēs sagrieztiem iepriekš termiski neapstrādātiem kartupeļiem, kas tiek pagatavoti krējumā.