Katra zodiaka sliktākās īpašības

© Foto: pexels.com

Egoisms, augstprātība, skopums, skaudība, īgnums, manipulācija, meli, aizspriedumi, pasivitāte, agresivitāte, nelojalitāte un izvairīšanās no atbildības. Tās ir tikai dažas no sliktajām īpašībām, kuras var kaitēt gan pašam cilvēkam, gan visiem apkārt esošajiem.

Tendence būt neapmierinātam, kritizēt citu cilvēku rīcību un kultivēt negatīvus viedokļus, nepatiesi izteikties vai pat sagrozīt faktus, lai sasniegtu savus mērķus. Katram zodiakam ir kādas sliktākās īpašības, kas to padara neuzvaramu vienā cīņā, bet ievainojamu citā. Šīs negatīvās īpašības ietekmē attiecības, karjeru un personīgo labklājību. Atpazīt un apzināties savas negatīvās īpašības ir pirmais solis, lai tās mainītu un kļūtu par labāku cilvēku.

Foto: pexels.com

Kā vissliktāko cilvēka īpašību var minēt ļaunumu. Tas ietver tīšu kaitējuma nodarīšanu citiem, nereti ar mērķi izbaudīt vai gūt labumu no citu ciešanām. Taču ļaunums mūsdienās var izpausties arī caur citām rīcībām, tai skaitā vardarbību, cietsirdība, manipulācija un maldināšana.

Tāpat egoisms, augstprātība un aizspriedumi arī var būt dažu zodiaku slēptie trumpji ļaunuma formā. Tomēr ir svarīgi zināt, ka cilvēki var mainīties un attīstīties, un pat ļaunākās īpašības var tikt pārvarētas ar darbu un apņemšanos uzlabot sevi, jo cilvēks ir visu ieradumu kopums. Katram zodiakam ir taisnīga daļa labo un slikto ieradumu. Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kas ir katra zodiaka cilvēku sliktākās īpašības.

Auns

Foto: pexels.com

Spontāna daba ir pirmais Auna zodiaku cilvēku simbols. Tas ir iemesls, kāpēc cilvēki ar šo zodiaka zīmi runā bez domāšanas. Tas liek viņiem apzināti aizskart citu cilvēku emocijas. Astroloģijas senajos traktātos ir teikts, ka Auns ir gatavs iet pāri jeb kam, lai pierādītu savas domas.

Viņi viegli kļūst atkarīgi no tādām lietām kā kafija un tēja. Tāpat viņi pārtrauc citus un neļauj sacītajā pabeigt paskaidrojumus.

Auns piekopj neveselīgus ieradumus un var bezrūpīgi neuztraukties par saviem ēšanas paradumiem. Protams, ja neskaita visu šo, cilvēki ar Auna zodiaka zīmi sirdī ir skaisti. Viņu humors nekad neatstāj vienaldzīgus citus un atstāj iespaidu uz notikumu gaitu.

Vērsis

Dāsnais un spītīgais zodiaks. Cilvēkiem ar šo zodiaka zīmi ir tendence vispirms pateikt nē un tad domāt. Vērša zodiaka cilvēku personības labās īpašības ir dāsnums un viņu drosmīgā spēja paļauties. Taču dažreiz viņi var ignorēt visus lietas būtības aktuālos jautājumus un laiski atpūsties gultā sava slinkuma dēļ.

Vērši pēc savas dabas ir spītīgi, turklāt tiem ir ieradums būt taupīgiem. Tas, kādreiz nospēlē viņiem par labu, jo izvairās no liekiem izdevumiem, bet citreiz liedz izbaudīt sava darba augļus un dzīves piespēlētās iespējas.

Foto: pexels.com

Dvīņi

Dvīņu zodiaka cilvēkiem ir zelta sirds. Tie vienmēr ir gatavi palīdzēt ikvienam, negaidot sev pretī nekādu atdevi. Taču Dvīņi ir viegli ievainojami un tas viņus padara uzreiz vājus un demotivē savu plānu un mērķu sasniegšanā. Viņiem kādreiz arī trūkst spējas pieņemt godīgus lēmumus.

Turklāt, kas var izspēlēt sliktu kārti pret citiem, ir Dvīņu nespēja palikt un būt konsekventiem. Vēl no sliktajām Dvīņu cilvēku īpašībām var minēt vieglo uzmanības novēršanu un kur nu vēl tenkošanu jeb aprunāšanu aiz muguras.

Kas kādreiz šķiet tikai vieglas sarunas par citiem līdzcilvēkiem, kādreiz var izrādīties sāpīgs moments, kas ievaino un padara tālāko sadarbību vai attiecības apgrūtinātas vai pat neiespējamas. Un protams, ņemot vērā dvīņu divpusējo dabu, tos ir viegli satraukt par nelielu problēmu.

Dvīņiem varētu ieteikt apgūt prasmi pieņemt taisnīgus lēmumu, it īpaši, ja runa ir par viņu personīgo dzīvi. Jo Dvīņu zodiaka cilvēku mainīgā daba ir zināma ikvienam. Tāpēc ir vērts mācīties koncentrēties uz vienu lietu un to novest līdz galam, pirms ķerties pie nākamās.

Foto: pexels.com

Vēzis

Ak, Vēži, tagad ļaujiet man iedziedāt slavas dziesmas radošākajam, daudzpusīgākajam un spontānākajam zodiaka zvaigznājam. Vēzis. To personības nekad netiks sašūpotas no emocijām, kamēr vien neviens apkārtējais ar tām neapgrūtinās.

Vēzis sevi sargā. Tas drošības pēc daudz sūdzas un ietur lietas noteiktos rāmjos. Jo viņu problēma ir pārmērīgais jūtīgums.

Klasiskie traktāti vēsta, ka Vēža zodiaka cilvēki ir iekšēji emocionāli trausli un noskaņoti kā smalka stīga, kas sajūt, uztver un vibrē līdz ar vidi apkārt. Tāpēc viena no sliktākajām zodiaka īpašībām un ieradumiem, kura gan, nav objektīvi slikta, ir to pieķeršanās.

Foto: pexels.com

Lauva

Lauvas ir dzimušas ietekmīgas. Taču ļaujiet man atklāt, ka īstenībā Lauvas zodiaka cilvēki lietas, notikumus, attiecības, neveiksmes un izaicinājumus uztver ļoti personīgi. Tas šķiet gandrīz neticami viņu radošajai un spožajai personībai. Lauvas baidās no pārmaiņām.

Viņos mītošā milzīgā augstprātība raisa izrietošās nepacietības pazīmes personības iezīmēs. Lauvas zodiaku cilvēku sliktie ieradumi ietver pārmērīgu kopīgošanu sociālajos medijos un vienmēr nedrošības sajūtu. Tomēr viņi ļoti labi pārvalda šos trauslos ieradumus.

Jaunava

Jaunavas zodiaka cilvēkiem divas būtiskākās sliktā rakstura īpašības ir to negatīvisms un pastāvīgais satraukums. Jo Jaunavas ir orientētas vienmēr meklēt detaļas. Viņiem piemīt slikts ieradums nespēt pieņemt to, ka arī viņi paši var izdarīt kaut ko sliktu.

Šī zodiaka cilvēki ir brutāli godīgi. Tiem piemīt zema tolerance uz rupjību pārvaldīšanu un tas, dzīvojot mūsdienu sabiedrībā, viņiem rada sociālās ciešanas.

Turklāt Jaunavu zodiaka cilvēkiem var būt raksturīga trauksme un tos satrauc ikkatra problēma, kas notiek. Risinājums Jaunavām, ir atrast veidu, pieeju, palīdzību un risinājumus, kā mazināt negatīvās domas un bažas.

Foto: pexels.com

Svari

Svaru zodiaka cilvēki ir kā skaisti tauriņi. Tie lido, iepriecina citus un izplata pozitīvas emocijas. Tiem patīk socializēties un viņu burvīgā un romantiskā daba un līdz ar to, uzvedība, raisa apkārtējā vidē skaistu vibrāciju.

To nosaka arī Svaru zodiaka cilvēku diplomātiskā daba, kas kaut kādā un lielākoties, pozitīvā veidā, ietekmē apkārtējos cilvēkus. Svari ir patīkami savā īpašajā veidā. Pozitīvā izpausmē.

Sliktākais Svaru zodiaka cilvēku ieradums ir pārāk viegli iemīlēties un tad, ļaut sev samierināties ar mazāk, nekā tie ir patiesībā pelnījuši.

Skorpions

Foto: pexels.com

Skorpioni ir jaukākā no visām zodiaka zīmēm. Viņi ir ideāli ģimenes locekļi un romantiski mīļotāji. Neskatoties uz to, Skorpioni ir karmiski ietekmēti jau piedzimstot šajā zodiakā ar sliktu ieradumu gandrīz vai apsēst savus cilvēkus.

Būt apsēstam ar ideju, kamēr tie sasniedz savu mērķi, var tikt uzskatīta par viņu dedzību un aizrautību, bet ikdienas dzīvē, tas var attiecībās nogalināt mīlestību un arī citu spēju Skorpiona zodiaka cilvēkus mīlēt, jo nemitīgie norādījumi un uzmanības pievēršana līdzcilvēku sliktākajām īpašībām nogalina mīlestību, romantiku, perspektīvu un cerību.

Turklāt viņu ikdienas rutīnā ietilpst slepenība. Tie bieži slēpj savas patiesās jūtas. Un tikmēr, saglabājot augsta līmeņa cerības pat no nepareizajiem cilvēkiem. Katram Skorpiona zodiaka cilvēkam ieteiktu mazliet vairāk iemācīties savu pašvērtību un saprast savas stiprās un vājās puses, lai objektīvi definētu savu personību jebkurā rīcībā, iecerē vai plānos.

Strēlnieks

Strēlnieks parasti ir kluss un smalks savās darbībās. Tomēr dažreiz Strēlnieka zodiaka cilvēki saka lietas, ko nedomā. Šis ieradums viņus noved pie vilšanās un vainas apziņas. Paralēli tam, Strēlnieka zodiaka cilvēki parasti aizmirst svarīgos cilvēkus savā ikdienas ceļā un tāpat, svarīgus savas dzīves notikumus.

Kā viena no sliktākajām Strēlnieka zodiaka īpašībām, ir jāmin tas, ka Strēlnieks bieži lauž savus solījumus.

Un paši nemaz nejūtas vainīgi vai atbildīgi par to. Tomēr tas ietekmē viņu attiecības ar cilvēkiem, ģimenes locekļiem, darba kolēģiem un visu sabiedrību.

Kā otru sliktāko Strēlnieka īpašību var minēt viņu vājo un mazo pacietības toleranci. Strēlnieki ir nepacietīgi un tas viņiem un to līdzcilvēkiem rada ne mazusm problēmas, pārpratumus un grūtības.

Mežāzis

Mežāzi ieskauj sava doma. Viņi daudz domā par sevi. Un par brīnumu sev un citiem, lielākā daļa viņu domu ir negatīvas un tie klusībā kritizē sevi un nereti, arī citus sev apkārt. Viņiem bieži ir žēl un paši nesaprot, vairāk sevi vai citus.

Katrs Mežāža zodiaka cilvēks ar tā raksturu un visu īpašību kopumu ir gudrs un disciplinēts. Izsalkums būt ideālam ir tas, kas Mežāzim liek pārmērīgi analizēt situācijas. Tāpēc, raksturīgi, viņiem ir ieradums būt pesimistiskiem un spītīgiem. Papildus tam, Mežāzis ir pārmērīgs analizators un lai vēl ar šo nebūtu gana, tie ir arī egocentriski. Viņiem bieži ir intraverts raksturs un viņi ir ārkārtīgi kautrīgi, kas patiesībā, nemaz nav sliktākā viņu rakstura un personības, jeb zodiaka īpašība.

Foto: pexels.com

Ūdensvīrs

Cilvēki ar Ūdensvīra zodiaka zīmi ir radoši, izdomas bagāti un atklāti. Tie saka, ko jūt un ko domā. Lāstu vārdi viņu valodā vispār nav iekļauti. Ūdensvīri vienmēr cenšas būt ziņkārīgi, taču paliekot uzmanīgi.

Ja meklējam viņu sliktās īpašības, un ieradumus, viņiem ir liela tendence novirzīties no nospraustā ceļa. Turklāt, tiem ir grūtības koncentrēties uz vienu lietu. Jo, pēc viņu domām, radošums ir rīcības atribūts un nekad nav viena pieeja vai izeja.

Tas citus var ievest izmisumā vai neskaidrībā. Tieši neskaidra vai nedefinēta nostāja jautājumos ir iemesls lielākajai daļai Ūdensvīra dzīves lēmumu sakarā. Taču viņu zinātkārais raksturs padara viņus nepacietīgus. Un tādēļ Ūdensvīra zodiaka cilvēki bieži ir neparedzami.

Zivis

Foto: pexels.com

Zivs zodiaka cilvēki ir apveltīti ar līdzjūtīgu un maigu raksturu. Tiem piemīt spēja smalki just un saprast citu emocijas. Zivis ir jūtīgas pēc savas dabas un tādejādi, ļoti nesavtīgi, arīdzan. Sliktā puse Zivīm ir to nespēja izslēgt no savas dzīves nepareizos cilvēkus. Un tas viņiem nespējot pieņemt lēmumu, kādreiz liek pašiem kļūt par bēguļojošiem, kas lavierē starp grūtībām un neatrisinātām situācijām.

Jo Zivis slikti pacieš jebkāda veida grūtības dzīvē un tāpēc, cenšas no tām drīzāk aizpeldēt prom, nevis risināt. Zivs zodiaka cilvēkus ir viegli demoralizēt. Jo tiem ir vāja griba un slinks raksturs.

Neviens zodiaks vai cilvēks jau nav tikai labs vai slikts. Un tas nav nekas neparasts, ka katram no mums piemīt kādas noteiktas sliktas īpašības, tāpat kā slikti ieradumi. Jo no jebkura ieraduma var atbrīvoties, ja meklē astroloģiskas atbildes un stiprina spēcīgās puses. Lai veicas un izdodas saprast sevi un lasīt citus!