Lauva – jautra, Dvīņi – runīgi: kāda tu esi māmiņa pēc zodiaka zīmes

© Foto: pexels.com

Uzziniet, kādi mātes paradumi ir raksturīgi katrai zodiaka zīmei. Astrologi devuši aprakstu katras zodiaka zīmes pārstāvju mātišķības stilus un manieres, raksta New York Post.

Auns - karstasinīga

Foto: pexels.com

Saspringta un enerģiska māte Auns ir pakļauta sprādzienbīstamiem uzliesmojumiem, kuru dēļ bērni meklē patvērumu zem dīvāna spilveniem vai austiņās. Mēģinot izlīdzēties, Auna māte savus bērnus nomierinās ar dāvanām un atvainošanās tekstiem.

Vērsis - virspusēja

Foto: pexels.com

Vēršu māmiņas, kuras pārvalda estētikas planēta Venēra sliktākajā gadījumā var būt sekla un nosodoša. Ja māte to nekontrolē, šī kombinācija var izaudzināt dusmīgus pusaudžus ar zemu pašcieņu.

Dvīņi - pļāpīga

Foto: pexels.com

Dvīņiem raksturīgas mātes neveiksmes ir nolaidība un runīgums. Dvīņi ir gaisa zīme un tāpēc viņi, visticamāk, pusdienu kastītē ieliks dzejoli, nevis īstu ēdienu. Šīs mammas ir arī stāstītājas un viņu izkropļotā notikumu versija bieži liek bērniem apšaubīt realitāti. Atkarībā no mātes izteiksmes stila, Dvīņu bērnam būs grūti uztvert vārdus, bet viņš attīstīs smalku izslēgšanas mākslu.

Vēzis - rūpīga

Foto: pexels.com

Neviena zīme pēc būtības nav mātišķīgāka par Vēzi. Cieši saskaņojot savu bērnu vajadzības un emocionālā atšķirības, viņi jūtas ļoti slkti, kad viņu pēcnācēji atstāj ligzdu.

Lauva - jautra

Foto: pexels.com

Lauvas mātei bērni ir viņas pašas saules enerģijas paplašinājums. Šīs mammas varbūt visiem neatvainojas, taču viņas ir nepārspējamas, ja runa ir par lielu dzimšanas dienas ballīti.

Jaunava - netradicionāla

Foto: pexels.com

Jaunavas mātes audzināšanas stils svārstās starp intensīvu un netradicionālu. Šā iemesla dēļ Jaunavas bērni aug muzikāli noskaņoti, ar spēcīgu imunitāti, smagu darbu un paranoju.

Svari - bez konfliktiem

Foto: pexels.com

Svaru māmiņas nekonfliktē, bet miera un pieklājības uzturēšanas vārdā viņas pieļauj daudz. Šo zīmi pārvalda Venera, tāpēc Svaru mātes uzstāj, ka viņu bērni atbalsta viņu estētiku/zīmolu. Šīm mammām tas, kā bērns izskatās, dažreiz ir svarīgāks par to, kā viņš jūtas.

Skorpions - modra

Foto: pexels.com

No Skorpiona mātes nevar noslēpties. Pēc dabas viņa ir aizdomīga, jūt bailes un rada noslēpumus. Skorpiona mātes bērnam bēgšana no mājām un/vai jebkāda cita slepena uzvedība prasa labas taktiskās prasmes. Tu vari skriet, bet viņa tevi atradīs.

Strēlnieks - pieklājīga

Foto: pexels.com

Strēlnieka mātei mazāk rūp bērnu jūtas, bet vairāk viņa domā par vienkāršo pieklājību. Traģikomiskas bērnības atmiņas garantētas. Viņas vēlas, lai viņu bērni kļūtu par labākiem cilvēkiem nekā viņi paši.

Mežāzis - stingra

Foto: pexels.com

Mežāža mamma rada "tēta" noskaņu: roku plivināšana, viskija dzeršana, skarba runāšana. Stāsti pirms gulētiešanas izpaužas kā “padoms par investīcijām”. To, ka viņām trūkst emocionalitātes, viņas kompensē ar finansiālo stabilitāti. Šīs sievietes uzskata, ka mīlestība, tāpat kā labs kredītreitings, ir jānopelna. Pilnības tieksmes rezultātā Mežāža māšu bērni kļūst vai nu par izcilniekiem vai nožēlojamiem neveiksminiekiem.

Ūdensvīrs - brīnišķīga

Foto: pexels.com

Ūdensvīri savā ikdienas cīņā, lai līdzsvarotu ģenialitāti un neprātu, var aizmirst, ka viņiem ir bērni. Ūdensvīra māmiņas, ko pārvalda skarbā planēta Saturns un pankroka Urāns, ir vai nu uzdevumu izpildītājas, vai pilnīgas dīvainītes.

Zivis - sapņainas

Foto: pexels.com

Zivju mātes ir sapņainas un parasti neiejaucas savu bērnu lietās. Šīs ūdens zīmes daudz biežāk būvē spilvenu fortu un valkā nūdeļu kaklarotu, nekā izmanto miesassodus. Dziļi sirdī Zivis vilcinās, kad runa ir par atbildību pret bērniem.

Kāda veida māja atbilst tavai zodiaka zīmei, lasi šeit.